icon

Puella a jej zdravotná nezávadnosť

sanny2993
7. aug 2023

Ahojte dievčatá. Prosim vás nevenovali ste sa niekto podrobnejšie tejto téme ? Článkov veľa nieje. Prezentujú tieto pracie parfumy ako postavené na prírodnej báze ale môže byt tak silný parfum prírodný ? Ešte som ju nikdy nekúpila no rozmýšľam že si objednam ten vzorkovy balicek. Som však zástanca prírodných produktov.

1ivanka1
•
7. aug 2023

Od prirodneho to ma daleko. Uz zdravy rozum - to pradlo neskutocne vonia aj 4dni po oprati. Ja pracujem v skole a presne viem ktpre deti maju oprate v puelle..vona pekna ale neni mozne aby nieco zdrave tak dllllllho vonalo..takze usudok si urob sama.

pribinak
•
7. aug 2023

Toto okolo prírody ani nešlo. Veď to je čistá umelina. Nechápem ako to niekto môže dávať aj na detské veci

hrasocek12
•
7. aug 2023

Je to čistá chemikália. Veľa ľuďom to zničilo práčku,rozožralo nádobky a tam kde to kvaplo to poškodilo ..inak vôňa je silná ale len skúšobných vzoriek,tie sú neriedené..ak si kúpiš väčšie balenie tak to už nevonia tak a je to slabý koncentrát ale cena nenormálna 🤐 inak my sme piekli skúšali keď boli teraz tie vzorky za lacno a vyhadzovali sa nám vyrážky po tele 🤐

lienka9
•
7. aug 2023

@sanny2993 mne stacilo uz len to,ze mali na niektorom z obalov ,ze moze sposobit neplodnost.sice to potom odstranili,ale ked to tam napisali tak to uz naozaj musel byt riadny hnoj.

valeria_h
•
7. aug 2023

Dostala som vzorky, vyskúšala som, vonia pekne, ale v žiadnom prípade to nie je prírodné. Nepoužívam.

jj298
•
Odpoveď bola odstránená
•
kristinka92
•
7. aug 2023

jedna baba tu tusim založila raz temu, že jej kvapla puella na tu gumu ktorá tesní vieko od pračky a rozozralo ju alebo rozleptalo, nepamätám si presne ako to napisala. ale viem že mi to stacilo nato aby som to neobjednala

kvetinka75
•
7. aug 2023

ja som mala 1 balenie, vôňa pekná, dlho vydrží. Používam iba na záclony, prevoniam si izbu. Mne to nerozožralo nič.

iwesska
•
7. aug 2023

Ta vona je tak silna,ze mne je normalne zle od zaludka,ked ide okolo mna niekto v tom "vypraty" 😬Cuchat tie vypary doma pri celom objeme pracky,to musi byt ina lahoda. Nieco ako vonne sviecky.

kvetinka75
•
7. aug 2023

@iwesska to záleží na tom, koľko tam tej aviváže dáš. Ja dávam menej a vôňa nie je taká silná. Keď dáš viac, tak to cítiš na ,,kilometre,,.

basulaak
•
7. aug 2023

@sanny2993 podla mna aj neriedeny esencialny alebo etericky olej by po dlhsom posobeni vo vysokej koncentracii sposobil poskodenie povrchu gumy ci plastu pracky. Ja pouzivam puellu a zatial fajn. 🙂

nikpa
•
7. aug 2023

@hrasocek12 kupujem ju vyše roka a teda nikdy sa malé vzorky nelíšili od veľkého balenia, vždy objednávam sebe, sestre aj mame a ani jedna z nás nemala tento problém. Neviem kde beriete tieto bludy.

@kristinka92 a ani toto sa mi zatiaľ za celú dobu používania nestalo 🙈 a mám obyčajnú, lacnú práčku. Nalievam to všelijako, veľakrát som vyliala vedľa a na práčke nemam ani fľak, nie to ešte vyžrate. Ale ok, každá pračka je iná.

@sanny2993 okolo niečoho prírodného to ani neislo. Ja to deťom vôbec nedávam, mne a mužovi len na spodné časti oblečenia ako rifle, tepláky.... Keď náhodou operiem aj volake tričko, moc mi to vonia pod nosom. Ale na uteráky a obliečky je to super. Voňajú aj po pol roku keď vyberam osušky na leto alebo vymieňam prádlo, ktoré som dlhšie nepoužívala.

hrasocek12
•
7. aug 2023

@nikpa z vlastnej skúsenosti a skúsenosti okolia ..nie som jediná ktorá s touto značkou zistila že je to chemikália ,ktorá ničí práčky a poškodzuje pokožku ,tak isto o riedenosti a rozdielnosti vzorky od balenia väčšieho je toho kopa všade..mne stačilo vyskúšala som a doživotne ľutujem minuté peniaze

biancanicol
•
7. aug 2023

Používam na záclony a deky
Nádherne drží vonu .
Ale ked mám migrénu velmi mi vadí ta vôňa. Je aromatická a výrazná. Skor tak na prevoňanie domácnisti .

avanka
•
7. aug 2023

@iwesska a ešte si vezmi v práci,je to doslova obťažujúce..ja nepoužívam ani parfémy,lebo ma bolí hlava ..
Mne smrdia aj oleje z voňavý domov

v_alika12
•
7. aug 2023

Nepouzivam ziadnu avivaz. Zbytocna chemia navyse. Periem casto. Chodime vzdy cisti, nikdy nezapachame. A to je hlavne

oli18
•
7. aug 2023

Naco potom pouzivate parfemy a ine telove vone, ak vam pradlo po Puele vonia 3 dni? Ako sa asi biju na vas tie vone?

prosimopomoc
•
7. aug 2023

@sanny2993 nekupuj. Ja som si kupila vzorky, prva sa este dala (neviem farbu), dala som druhu a pri suseni v byte som sa skoro dogrcala s prepacenim. Mala som bolehlav cely vecer, na druhy den som ich podarovala kolegyni. Nikdy nikdy viac! Citala som, ze niektore baby mali problem aj s mykozou, ked si vyprali nohavicky.

mandzula
•
7. aug 2023

Ja celkovo nerozumiem tomu, preco ma bielizen vyslovene vonat. Nestaci, ze nesmrdi? Mne vone vseobecne vadia, musim utekat z miestnosti, kde ma niekto vyrazny parfum. A ked sa na niekom miesa vona bielizne a parfumu, tak sme hned dodebatovali.

anulka833
•
28. feb 2024

Ja som to prestala používať, lebo dcérke zacervenali a svrbeli intimne partie a ja sa doteraz neviem dostať z vaginálnej mikozy.

puella_vone
•
Odpoveď bola odstránená
•
puella_vone
•
Odpoveď bola odstránená
•
puella_vone
•
Odpoveď bola odstránená
•
quaker
•
17. aug 2025

@sanny2993 Prosím Vás, prírodná báza? všetky tieto Puella vone to je jeden syntetický chemický sajrajt v koncentrovanej podobe, ktorý by som si v živote nedal na oblečenie, ktoré nosím...