11-mesačný syn sa odstavil sám, mám dávať UM?
Ahojte maminy, malý ma 11 mesiacov a sám sa odstavil, pije iba ráno (dosť veľa), ale inak ma odtláča a vzpiera sa. Stačí mu teraz to jedno kojenie? A keď by odmietal aj to, mám mu dávať UM? Z fľaše ale nevie piť, bol plne kojený, tak sa to nenaučil a čaj/vodu pije z pohárika s dierkami. Môžem mu to UM potom rozrobiť len do večernej kaše? A je UM vlastne naozaj potrebné papať do 3 rokov? Sú tu maminy, čo prestali kojiť okolo roka a už nedávali žiadne mlieko (UM / kravské), len napr. mliečne výrobky? Aké značky UM kupujete? Ďakujem za názory 🙂
Ja som kojila do 14 mesiacov a potom som zostala tehotna a mlieko som stratila. Dcerka tiez nechcela pit z flasky, z UM ju napinalo a kravske nemohla ani citit. Tak sme boli na mliecnych vyrobkoch a po case zacala kravske mlieko sama pytat a teraz sa ho nevie dopit. A je sikovna, mudra a nic jej nechyba

@radkaradix Ja som v 12mes u syna prešla na mlieko, kravské klasické 1.5% a jogurty. Teraz ma 2.5r a denne pred spaním vždy vypije fľašku mlieka (zaspáva sám s fľašku v postieľke). ☺️