Aké sú najlepšie náhrady mlieka podľa vašej chuti?
Ahojte! Aké náhrady mlieka vám najviac chutia? Pokojne napíšte aj konkrétne. Ja som zatiaľ vyskúšala sójové alpro - zdalo sa mi trochu kyslé a mandľové z Billy - skvelé zloženie, ale obsiahnutá soľ kazí chuť.
Ďakujem za vaše postrehy a rady😊
@llllllllllllllllll podla mna Alpro This is not milk https://www.alza.sk/sport/alpro-ovseny-napoj-ta...
skúsila som všeličo - mandľové, ovsené, sojové, rôzne značky, v podstate nemám so žiadnym problém, vyberala som si čo najmenej sladené - a vrátila som sa k mlieku 😏 proste kupujem bezlaktózové a basta, a ešte je to lacnejšie…
skúsila som všeličo - mandľové, ovsené, sojové, rôzne značky, v podstate nemám so žiadnym problém, vyberala som si čo najmenej sladené - a vrátila som sa k mlieku 😏 proste kupujem bezlaktózové a basta, a ešte je to lacnejšie…
@biba_18 mne žiaľ bezlaktozove nepomôže, mám intoleranciu mliečnej bielkoviny
@llllllllllllllllll podla mna Alpro This is not milk https://www.alza.sk/sport/alpro-ovseny-napoj-ta...
@simsalabim ďakujem za nápad, vyskúšam 😉
@llllllllllllllllll alpro neodporúčam kupovať žiadne. Mám známeho v ich firme a že to “mlieko” by nedal ani prasatám. Mne nechuti žiadne mlieko ani kravské ani náhrady
@llllllllllllllllll to je na figu 😏 ja našťastie mám len intoleranciu laktozy… ale ako som písala - mne našťastie aj tie vege nápoje chutili asi všetky…
@anonym_333d67 nedal by lebo to sám nepije lebo mu nechutí alebo je taký frajer že verejne priznáva že sa spolupodieľa na výrobe šuntu pre ľudí? asi to prvé, že… ak to druhé, no, poteš koště…
@llllllllllllllllll synovi kupujem toto ovsené. Tiež ma ABKM, má 2r. Veľmi mu chutí. Je mierne sladkasté.
U nás vedie ovsený Barista... Nie je to z rozmaru, je to kvôli intoleranciám, bezlaktozove nemôže tiež, inak by sme fungovali na nich
Tiež keď kupujem, tak ovsené z DM
Mne vyhovuje mandlove a ryžové.
Dievčatá vyberajte pokial sa dá 🙂môj malý chudatko má alergiu na bkm, ale aj sóju ovos ryzu...mandle mu zatiaľ nerobili tak pije to ale je to zúfalstvo
Ďakujem všetkým za rady, vyskúšam DM

Niekedy si nemozes vyberat 😂 moj syn moze len mandlove a chuti mu - z lidlu ...a kedze je to naozaj jedina alternativa ktoru moze, tak sa na zlozenie nepozeram radsej 🙈 (Dmkove mu nechuti)