icon

Aké sú najlepšie náhrady mlieka podľa vašej chuti?

llllllllllllllllll
19. nov 2025

Ahojte! Aké náhrady mlieka vám najviac chutia? Pokojne napíšte aj konkrétne. Ja som zatiaľ vyskúšala sójové alpro - zdalo sa mi trochu kyslé a mandľové z Billy - skvelé zloženie, ale obsiahnutá soľ kazí chuť.
Ďakujem za vaše postrehy a rady😊

pink_lady
19. nov 2025

Niekedy si nemozes vyberat 😂 moj syn moze len mandlove a chuti mu - z lidlu ...a kedze je to naozaj jedina alternativa ktoru moze, tak sa na zlozenie nepozeram radsej 🙈 (Dmkove mu nechuti)

biba_18
20. nov 2025

skúsila som všeličo - mandľové, ovsené, sojové, rôzne značky, v podstate nemám so žiadnym problém, vyberala som si čo najmenej sladené - a vrátila som sa k mlieku 😏 proste kupujem bezlaktózové a basta, a ešte je to lacnejšie…

llllllllllllllllll
autor
20. nov 2025
@biba_18

skúsila som všeličo - mandľové, ovsené, sojové, rôzne značky, v podstate nemám so žiadnym problém, vyberala som si čo najmenej sladené - a vrátila som sa k mlieku 😏 proste kupujem bezlaktózové a basta, a ešte je to lacnejšie…

@biba_18 mne žiaľ bezlaktozove nepomôže, mám intoleranciu mliečnej bielkoviny

llllllllllllllllll
autor
20. nov 2025
@simsalabim

@simsalabim ďakujem za nápad, vyskúšam 😉

anonym_333d67
20. nov 2025

@llllllllllllllllll alpro neodporúčam kupovať žiadne. Mám známeho v ich firme a že to “mlieko” by nedal ani prasatám. Mne nechuti žiadne mlieko ani kravské ani náhrady

biba_18
20. nov 2025

@llllllllllllllllll to je na figu 😏 ja našťastie mám len intoleranciu laktozy… ale ako som písala - mne našťastie aj tie vege nápoje chutili asi všetky…

biba_18
20. nov 2025

@anonym_333d67 nedal by lebo to sám nepije lebo mu nechutí alebo je taký frajer že verejne priznáva že sa spolupodieľa na výrobe šuntu pre ľudí? asi to prvé, že… ak to druhé, no, poteš koště…

vandica
20. nov 2025

@llllllllllllllllll synovi kupujem toto ovsené. Tiež ma ABKM, má 2r. Veľmi mu chutí. Je mierne sladkasté.

elief
20. nov 2025

U nás vedie ovsený Barista... Nie je to z rozmaru, je to kvôli intoleranciám, bezlaktozove nemôže tiež, inak by sme fungovali na nich

drianaa
20. nov 2025

Tiež keď kupujem, tak ovsené z DM

letfenixa
20. nov 2025

Mne vyhovuje mandlove a ryžové.

pink_lady
20. nov 2025

Dievčatá vyberajte pokial sa dá 🙂môj malý chudatko má alergiu na bkm, ale aj sóju ovos ryzu...mandle mu zatiaľ nerobili tak pije to ale je to zúfalstvo

llllllllllllllllll
autor
20. nov 2025

Ďakujem všetkým za rady, vyskúšam DM