Ako pripravujete umelé mlieko Beba AR ?
Ahojte.
Chcem sa spýtať, tie ktoré ste na um Beba AR, ako ho pripravujete? Vždy sa mi spravia hrudky a nerozpustí sa poriadne. Už som skúšala aj mixérom na frappe a to sa mi spravila len sama pena. Prosím poraďte mi.
Ďakujem vám.
@lienka1996 toto sa dialo aj jednej kamoške neviem s ktorou bebou a kontaktovala výrobcu lebo mala viac balení a došiel rovno obchodný zástupca a vymenil jej balenia za nové . Tie sa už rozrabali v pohode
@lienka1996 moja malá pila Bebu AR. Rozmiesala som vždy v pohári a až potom som naliala cez sitko do fľašky. Ani 1 hrudka.
@gabsisi čiže myslíš že je chyba v um?
Raz kupujem v lekárni a teraz som kúpila v DM drogérii a všetko aj záruka je v pohode. So žiadnym iným sa mi toto nedeje iba s týmto zahusteným keď jej robím.
@nika82 ahoj, aj to som skúšala a nepomohlo, už aj mixérom a stále tam boli tie hrudky. Teraz sme zavysle na AR lebo máme reflux a iné mi neodporúča doktorka, lebo som chcela prejsť na Nutrilon a skúsiť, či je to také isté a budú sa nám robiť hrudky. Už som zúfalá 🤷
@malinajahoda áno, len ono by sa malo rozpustiť všetko, lebo keď to precedíš tak to už nie je to požadované množstvo. Chápeš..
@lienka1996 nie, nechápem. Veď tú prípadnú hrudku roztlacis lyžičkou. V sitku mi nezostalo tým pádom nič. Reflux sa upravil, mlieko pomohlo. Žiadny problém.
moze to zavisiet od toho, ci to rozpustas v teplejsej alebo nie az tak teplej vode.... syn ma sice ine mlieko, France Lait, ale pred rokom som musela na dovolenke kupit z dmky Babylove, nevykryla som zasoby, a to sa rozpustalo ovela horsie, ako nas France Lait..... zavisi aj od znacky
My sme mali AR, najprv polovica mlieka, poriadne pretrepat a potom druha a v pohode.
@lienka1996 neviem, my sme ar nemali. Pri prvom synovi sme používali optipro a nehrudkovatela sa. Možno by som kontaktovala výrobcu či je to normálne. Mne sa to nezdá v pohode. Ja som vždy nasypala do fľaše, zaliala vodou rozhrkala a nikdy žiadne hrudky neboli
@lienka1996 ja mam ten istý problém. Ale deje sa mi to asi mesiac, predtým som to pekne rozrobila podľa návodu pol na pol a nič. Teraz ma to jeduje lebo hrudky upchavaju cumel a malý sa hrozne jeduje keď mu to nejde lebo sa to ťahá ako také lepidlo. Teraz to robím tak, že do polky vody pridávam polovicu z dávky odmeriek a po každej dobre zamiešame a do druhej polky vody pridávam druhu polovicu z davky a miesam.potom zlejem dokopy. Niekedy bez hrudiek a niekedy sú aj tak 🤷♀️