Kŕmenie dieťaťa umelým mliekom
14. sep 2025
Ahojte, pomalicky upustam od predstavy, ze sa mi raz podari dojcenie - je to pre mna extremne bolestive, dcerka sa sice pricucne, aj saje, ale extremne pomaly (a malo) a mna to neskutocne boli. Uz sme v 7.tyzdni a nijak sa to zial nezlepsuje. Bradavky mam plne ran, dieta nervozne, lebo ved je hladne, no zovsadial na mna vyskakuje ake dolezite je dojcenie coho som si samozrejme vedoma, a celkovo mam dojem, ze som jedina, co nedokaze dojcit svojd dieta, mam z toho uzkostne stavy uz..
Napiste mi prosim, ak ste na tom niekto podobne ako ja.. Mala by som zopar praktickych otazok..
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Ahojte, my sme na tom takto. Po narodení drobca bol od začiatku problém, nevedel a nechcel sa prisat na prsník, tak som si odsavala mlieko a krmivá ho flaskou že sak raz to hádam pojde, snažila som sa lebo materské mlieko je najlepsie. Ešte ma chytil aj zápal prsníka takže mám momentalne antibiotiká a drobca z mojho mlieka momentalne bolelo bruško dosť aj keď bolo povedané že kľudne môže papať že nič mu nebude. No včera po tri a pol tyzdni non-stop odsávania kŕmenia nespania som sa rozhodla že ideme na UM. Proste stale nechce papať s prsníka a je únavné spat tak 2 max 3 hodiny denne. Takto som ja nervózna unavená nevyspatá malinký tak isto. Pochopila som sama pred sebou a aj muž ma podporil že sa nič nedeje. Že niesom o nič horšia mama tým že ideme na UM že vidí že som unavená lebo nespím a takto sa nedá dlhodobo fungovať.
@brenda323 dakujem, ze ste sa podelili o Vas pribeh a prajem vsetko dobre 🙂