icon

Kŕmenie dieťaťa umelým mliekom

14. sep 2025

Ahojte, pomalicky upustam od predstavy, ze sa mi raz podari dojcenie - je to pre mna extremne bolestive, dcerka sa sice pricucne, aj saje, ale extremne pomaly (a malo) a mna to neskutocne boli. Uz sme v 7.tyzdni a nijak sa to zial nezlepsuje. Bradavky mam plne ran, dieta nervozne, lebo ved je hladne, no zovsadial na mna vyskakuje ake dolezite je dojcenie coho som si samozrejme vedoma, a celkovo mam dojem, ze som jedina, co nedokaze dojcit svojd dieta, mam z toho uzkostne stavy uz..
Napiste mi prosim, ak ste na tom niekto podobne ako ja.. Mala by som zopar praktickych otazok..

Strana
z2
autor
27. sep 2025
@brenda323

Ahojte, my sme na tom takto. Po narodení drobca bol od začiatku problém, nevedel a nechcel sa prisat na prsník, tak som si odsavala mlieko a krmivá ho flaskou že sak raz to hádam pojde, snažila som sa lebo materské mlieko je najlepsie. Ešte ma chytil aj zápal prsníka takže mám momentalne antibiotiká a drobca z mojho mlieka momentalne bolelo bruško dosť aj keď bolo povedané že kľudne môže papať že nič mu nebude. No včera po tri a pol tyzdni non-stop odsávania kŕmenia nespania som sa rozhodla že ideme na UM. Proste stale nechce papať s prsníka a je únavné spat tak 2 max 3 hodiny denne. Takto som ja nervózna unavená nevyspatá malinký tak isto. Pochopila som sama pred sebou a aj muž ma podporil že sa nič nedeje. Že niesom o nič horšia mama tým že ideme na UM že vidí že som unavená lebo nespím a takto sa nedá dlhodobo fungovať.

@brenda323 dakujem, ze ste sa podelili o Vas pribeh a prajem vsetko dobre 🙂

Strana
z2