icon

Nebudem môct kojiť. Ako to ovplyvní moje dieťa?

nikolakolenikova
23. dec 2013

Ahojte, nebudem moct kojit. Ako to ovplyvni moje dieta? Da sa kupit umele mlieko, ktore aspon do istej miery nahradi materske ? Bude moje dieta v niecom znevyhodnene ? Ake mate skusenosti?

Strana
z3
kofoluska
24. dec 2013

@nikolakolenikova Neovplyvni. 🙂 Staci vybrat spravne umele mlieko, ktore Tvojmu dietatu bude vyhovovat. 🙂 Tiez som nemohla kojit, maly mal moje mlieko presne mesiac - odsavala som si ho odsavackou. Natrapili sme sa aj s kojenim, ale proste to neslo. Je sikovny, vnimavy, krasne pribera, je zdravy. A ze kojenie je nieco, co matke a dietatu nic nenahradi? Nuz, nebudem sa o tom s nikym priet. Kazdopadne si myslim, ze je hromada inych sposobov, ako svojmu dietatu dat samu seba a kopec lasky. Keby to tak nebolo, nemala by som doma vecne vysmiateho anjelika, ktory nas vo svojich piatich mesiacoch pusinkuje o dusu spasenu 🙂. Takze - pohodicka. Uzi si materstvo a tymto sa netrap. Akurat sa nezlakni stolice. Nebude zlta a prazenicova. Bude zelena a bude smrdiet. U nas kym nezacali prikrmy, po kazdom kakani musel maly pod vodu, lebo sa presral von z plienky (kvoli konzistencii) a kym sme ho vyzliekli, bol od toho cely 😀 😀 😀

Strana
z3