icon

Príprava a správna teplota UM Beba 1.

veto2
26. okt 2019

Ahojte ako pripravujete umele mliecko Beba 1? Mate teplomer alebo iba odhadnete tych 45 stupnov? Dakujem

martinals
26. okt 2019

Ahoj nikdy som nepouzivala teplomer, vždy som skúšala teplotu na zápästí,robili to tak aj sestričky v pôrodnici 😉

veto2
autor
26. okt 2019

Takze najprv zohrejem lucku 90 ml potom ju schladim dam 3 odmerky mliecka pretrepem a dam babatku?

janba
26. okt 2019

Áno tak 🙂 tiež som nikdy nemala teplomer, ochutnala som a keď sa mi zdalo, že je to akurát, dala som mu. Aj na zápästie som si kvapkala.
Neboj, nie je to žiadna veda, tiež som bola najskor z toho zmatena,ze ako to mam robit, dnes mam mlieko hotove za minutu 😀

martinals
26. okt 2019

Používala som prevarenu vodu z kohútika,mala som ju vždy v džbáne.Na 90ml vody 3 odmerky mlieka,zatrepat a ide sa papať 😀

mima1
26. okt 2019

Ja som len prevarila vodu nechala v hrnci a ked som sla zarobit vodu z hrnca som len zohriala a zaliala mlieko. Nedavala som ani lucku ani inu vodu.

evittam
26. okt 2019

@veto2 Staci voda z vodovodu ak teda nezijes niekde na lazoch a mate len studnu ktora nie je kontrolovana. Ale to je tvoja vec, že platis 2x za to iste odložené v plaste neviem kolko.
Mala som prevarenu v termoske a studenu v salke. Pomiesala a spravila som mlieko.

lienka1996
27. okt 2019

@janba presne ako píšeš, hlavne v noci so zatvorenými očami 😂

ariannazara
27. okt 2019

Mam termosku v nej horúcu vodu. A v ďalšej ldmerke mam studenú prevarene. Dám 60ml/60ml a mam akurát teplotu 😂

hariet
27. okt 2019

@veto2 ja som si prevarila v kanvici normalnu vodu a luckou som potom pripadne chladila (doliala) na potrebnu teplotu