Je nutné bábätko budiť v noci na papanie?
Ahojte. Dcera ma 2 mesiace, papa UM. V noci spi 7-8hodin.. papa okolo 19:00 a potom sa zobudi uz iba o 2:00. Otazkou je, ci ju mam budit v noci alebo nie podla Vas? Dakujem za odpovede. 😊😊
Určite nebudiť. Lebo dieťaťu narusis biorytmus a každú noc ti bude vstavat na UM
@p_alexandra zalezi od dietata. Nebudila by som ak dobre pribera a bola narodena ako zdrave, silne dieta.
@p_alexandra Uzivaj si to dokail sa da... za par mesiacov sa asi vsetko zmeni.
Moja sa od 1 mesiaca nebudila v noci, prespala celú noc a pekne priberala aj bez nočného mlieka, večer o 19 som dala a ráno o 5-6 sa zobudila, asi 2x za celý čas jedla v noci 😅 väčšina ľudí to nechápe v okolí
ano.dala som malej pocas spanku flasu, aj odgrgla, bolo vzdy okolo 23 h, ked som isla spat, pekne sme sa do rana vyspali.
@p_alexandra samozrejme ze nebudit.. naco...keby bolo dieta hladne, tak sa ozve...moje deti v noci nejedli od 6 tyzdnov....najedli sa cca o 22 a potom az rano o 6...v 3-4 mesiacoch to bolo o 20 a potom az rano okolo 6-7 ked sa zobudili
Aj moj ma 2mesiace a napapa sa o 7-8 a potom o 2 v noci. Nebudim, lebo sa sama nezobudim🤣🤣 a som rada, ze sa konecne vyspim.
Ale moj pekne pribera.
@p_alexandra A prečo by ste ju mali budiť? Prerúšať jej vývinové procesy v spánku? Prečo? Keby bola hladná, zobudí sa na hlad sama.
@p_alexandra Prospieva? Nie je predcasniatko? Všeobecne som za nebudenie, ak si to okolnosti nevyžadujú. My sme museli dcéru budiť, kým dovŕšila váhu 3kg (predčasne narodená), potom už spinkala koľko chcela 🙂
@p_alexandra určite nebudiť, nie je dôvod. Moje dieťa prespalo celú noc od 4 týždňov, narodilo sa takmer 4 kg, nebolo treba ho budiť
@p_alexandra U nas je to podobne.moja dvojmesacna dcerka vypije mliecko medzi 19.30-20.30 a potom spi do 3.Nebudim ju.Sama sa zacne ozyvat,ked je hladna.

Ja mám mesačne na MM a v noci teda rozhodne nenudim . Pokial nemá problém a prospieva