icon

Nutrilon 2 - trpká chuť

dianadean
7. máj 2022

Prosím Vás mamičky ma ten nutrilon 2 chuťit tak trpko. Už som kúpila druhé balenie a stále chuti tak trpko. Dakujem

matkahelka
•
7. máj 2022

@dianadean nechuti babatku, ci? lebo to nema chutit tebe, ale babatku a im tie UM chutia, aj ked nam dospelakom nie.

janickacrazy
•
7. máj 2022

@dianadean skús ochutnať Nutrilon allergy digestive care a uvidíš, čo je to trpká chuť 😂, mojmu chutil až sa za ušami oblizoval

dianadean
autor
•
7. máj 2022

Nechutí mu to vôbec ten

majamat
•
7. máj 2022

ani materske moc nechuti. dolezite je, ze obsahuje to co ma.

dianadean
autor
•
7. máj 2022

Materské mu chutí len ho mam už slabšie a aj sunar mu chutí. Len som sa tu spýtala ci ma chuťit trpko lebo sunar je sladký

fiafia
•
7. máj 2022

@dianadean Nutrilon na speci chuť, možno by som povedala "trpkú" rozhodne nie sladku. Moja skúsenosť ,že ani Nutrilon nieje ako Nutrilon. Každý druh má inú chuť 🤦

matkahelka
•
7. máj 2022

@dianadean moja dcera nechcela ani sunar, ani bebu, nutrilon sadol na prvy sup a pila ho ajajaaaj, tusim do 6.rokov 😂

essenceee
•
27. máj 2022

presne toto bol dovod, prečo som prešla na sunar a spravila som dobre

janickacrazy
•
27. máj 2022

@dianadean ale tento Nutrilon je ked máte v rodine alergie, preto chutí inak. Sunar si mu dávala aký? obyčajný alebo HA?

dianadean
autor
•
2. jún 2022

Obyčajný. Dakujem už som skúšala mu dat ten obyčajný nutrilon ten mu chutí ale teraz mu najviac chutí neba 2 expert PRO HA