icon

Spia vam miminká na umelom mlieku celú noc?

zuul
4. júl 2011

alebo aspon vacsinu noci? nieco asi robim zle. dakujem.

Strana
z3
sofinka13
4. júl 2011

Ja si myslím, že absolútne nič nerobíte zle. Moja dcérka má 2 roky a 2 mesiace. UM v noci nepije od 5. mesiaca. Aj napriek tomu za celých 26 mesiacov ešte ani raz neprespala celú noc. Takže myslím, že je to individuálne a vôbec na to nemám vplyv, či dieťatko pije alebo nepije UM aj v noci.

katarinkad
4. júl 2011

Moj syn bol na UM od narodenia a jedol cez den aj v noci kazde 2 hodiny. 😠 Trvalo to takto veeeelmi dlho 😀

nenullienka
4. júl 2011

Ahoj, ja môjho syna nekojím. Má 5 týždňov a budí sa každé 3 hod. Inak ja som už vyskúšala Nutrilon HA, AR, extra, sunar a teraz mám Hami extra. Stále je hladný a pýta si každé 2 hod. Ja tiež už neviem čo robiť. A doktorka mi povedala, že ke´d ho budem tak často kŕmiť tak mu zaťažujem obličky. Ale čo mám robiť keď reve ako pavián??????

katka211
4. júl 2011

Moja dcérka ma 2 roky a 5 mesiacov na umelom mlieku bola od 5 mesiacov a stále ešte aj teraz sa budí. Od narodenia možno prespala asi 5 krát celú noc a ešte aj teraz sa každú noc budí na mliečko. Tiež sme už vyskúšali všetko večer sa dobre najedla ale aj tak sa v noci budila na to mlieko, skúšala som jej dať čaj ale vždy plakala že chce len mlieko tak potom som to vzdala, dám jej mlieko a potom spí do až do rána. Tiež neviem kedy sa poriadne vyspím.

betty21
4. júl 2011

Ahoj. Každé dieťatko je iné a niečo iné vyžaduje. Moja malá už v pôrodnici pár krát prespala celú noc a teraz sa jej to len sem tam podarí. Nie je to vôbec pravidlo. Sem tam sa zobudí na papanie raz za noc, niekedy sa stane že papá v noci dva krát a bude mať za chvíľu desať mesiacov. Ale tak ako to máme my , je to celkom fajn. Ja sa sťažovať na spanie teda nemôžem. Proste niektoré detičky potrebujú menej spánku a niektoré viac. Držím palce, nech dieťatko čím skôr prespí celú noc🙂.

juana21
4. júl 2011

ahoj takto papa aj mne.ma 8 tyzdnov.ale davame hami a dnes sme skusili dat francuyske mliecko lebo mi zacal po hami velmi riekdko kakat az vodovo.a privelmi priberal ked tak casto pytal 2 kg za 6 tzydnov co je naozaj vela.a ak sa mozem opytat ako ste prechadzali postupne ste pridavali mliecka az ste nakoniec pili len nove alebo naraz?dakujem

piacere
Autor odpoveď zmazal
katusradus
4. júl 2011

ahoj moja dcéra bola na UM od narodenia a po roku už spávala celú noc,syn bol aj na UM aj MM a takisto po roku spí ako medveď,sem tam sa zobudia,dostanú vodu a spia dalej,takže ako kto 🙂

burina111
4. júl 2011

no ani jedno, syn má skoro 4 roky , na UM je od 7 mesiacov a budí sa stále, dcérka je na UM od 9 mesiacov a budí sa 3x za noc

lucia20
4. júl 2011

myslim si, ze nerobis nic zle. to su proste deti a kazde je ine. moje vsetky tri spali od druheho mesiaca celu noc. aj po UM. ale kazde je ine... babatko..

pancake
4. júl 2011

nerobis nic zle. mne do roka sa budil maly 2 krat za noc na UM, a od jeho prveho rôčka sa budil iba raz na mličko. a od dva a pol roka uz vôbec. 😉

monita662
4. júl 2011

naozaj nerobis nic zle ...kazde babetko je ine .... moja ma 2 mesiace a spinka od vecera od pol deviatej do rana do pol siedmej ..niekedy sa zobudi o pol stvrtej ale to ju len pretocim na brusko a spinka dalej ....je na umelom mlieku ....prvy mesiac som ju kojila a to sa budila kazde 2 hodinky ... a hned ako som presla na UM mi prespi celu noc takze mne to pomohlo ... ale zas kamoska tiez dava UM a budi sa jej kazde 3 hodinky .... to naozaj zalezi kolko potrebuje spinkat ono si to zadeli samo 🙂 drzim palce treba len vydrzat .. 🙂

monika15
4. júl 2011

nas maly je na UM uz od narodenia.....
predtym sme davali malo ako v nemocnici sikovne sestricky poradili ale ked sme uz davali dost kolko on chcel... tak prespal 3 - 4 hodin v kuse..... a po 3 mesiaci aj celu noc......
ale mozno ze je chyba inde 🙂 mozna chce byt pri tebe, nikdy nevies.... 🙂
kazde babetko je ine 🙂

wladymyra
4. júl 2011

aj my sme na UM, dcerka este ako 6mesacna vstavala v noci na mlieko aj 8x.az nedavno (a to bude mat 11 mesiacov) sa jej raz podarilo prespat do 4:30, ale neostalo to pravidlom, budieva sa na mlieko 2-3x za noc stale 🙂

zuzanockamt
4. júl 2011

nas krpec ma 9 mesiacov, v podstate od zaciatku je na Um a celu noc este neprespal ... teraz jedava 2 - krat pocas noci a vecer tesne pred spanim tiez vypije flasku mlieka

sisaha
4. júl 2011

UM nie je prostriedkom na uspatie dietata na celu noc... Od toho su ine pripravky (žartujem). Moja dcerka bude mat dva roky a este celu noc neprespala. Vypije UM okolo 23:00 hod a potom chce okolo 6:00 hod a spi dalej..

juliett7
4. júl 2011

Moj maly bude mat 11 mesiacov a je pomaly kazde 3 hodky hore niekedy chce mliecko, niekedy len tak sa zobudi a poplace, sice kojim, ale aj tak si myslim, ze to zalezi na dietatku, kazde je ine 😀

matib
4. júl 2011

moj syncek ma 14 mesiacov,sme na umelom mlieku od dvoch mesiacov a este stale sa budi raz za noc..minimalne...myslim ze je to normalne.. :D

kawasaki17
4. júl 2011

Moj maly je tiez na umelom mlieku a celu noc mi spi od tych 9,5 mesiaca... 🙂

lji
4. júl 2011

myslím že každé dieťa je iné a u nás sa to nezmenilo ani po zmene mlieka na inú značku. malá zaspí tak okolo 21:00 s trochou mlieka,potom sa trošku prebudí a to jej na silu vopchám do ust zvyšok mliečka a potom spí až do 6:00 kedy jej dám automaticky jednu dávku aj keby sa neprebrala lebo ona celú noc plačkáva len tak zo spánku a vtedy jej dám len čajík a spí dalej. myslím že niektoré deti sú proste hladnejšie a niektoré vydržia len na čajíku ako naša.skúšala som jej dať aj mlieko vtedy ked plakávala ale to bud vyplúvala alebo sa tak či tak prebrala znova.tak skús dať čaj,možno je smädná a nie hladná.

lenka268
4. júl 2011

Ahoj, moj maly ma 13 mesiacov, tiez je na UM a tiez papa stale v noci, mal take obdobie ze nepapal uz, trvalo to asi mesiac tak som sa uz potesila ale zacal papat znova a to riadne, vecer vypijde plnu flasu 240 ml asi okolo deviatej, potom okolo jednej zase plnu flasu a nad ranom asi okolo 4-5 tiez plnu flasu, skusala som aj menej davat ale ked uz nema tak zacne plakat a je hore. Vypije svoju davku v spanku a spi dalej sem tam sa na chvilku zobudi. Ale nie je to nic nezvycajne takto jedavaju v noci deti velmi dlho aj ked sa pise ze od pol roka to nepotrebuju, ono si urci kedy bude mat dost na celu noc a prespi ju celu.

hajanka
4. júl 2011

Moj syn bol na UM od 2 mesiacov a prvu noc prespal celu v troch mesiacoch, takto vydrzal asi mesiac a potom sa opat zacal budit....
Sestrina dcerka je na UM od narodenia a prvu noc prespala celu ked mala okolo 6 tyzdnov a spi celu noc az do teraz, bude mat 4 mesiace.
Vobec to nezavysi od mliecka 😉 ale od samotneho dietatka

severankasr
4. júl 2011

neviem, ci to zavisi od toho ci kojis alebo si na UM, my sme na UM boli od 17.tyzdna a mala mi spala celu noc od 9. mesiaca. myslim si, ze co dieta, to inak podla mna.

wikikollarova
4. júl 2011

Ahoj,moj maly je na UM od narodenia prve 3 mesiace sa v noci budil ked jedaval castejsie.teraz bude mat 8mesiacov a od cca toho stvrteho spi celu noc naje sa okolo deviatej pol desiatej a spi do siednej polosmej rana,ale odkedy moze kasicky zacala som mu ich davat na vecer,ale aj ked som mu dala mlieko tak spi. 🙂 ale kazde babo je ine.treba len skusat a prist na to co mu vyhovuje.

benne
4. júl 2011

@zuul dcéra prespala celú noc bez mlieka ako 18mesačná, syn ako 9mesačný a odstavili sa sami, na UM boli už ako pár-týždnoví 😉

anjelicek26
4. júl 2011

Moj maly spal po MM lepsie, ako spi po UM. Som ta asi potesila, ze ano 😅 Od porodnice sa budil 2x, potom 1x a odkedy je na UM (8 mesiacov sme zacali, komplet na UM je od roka) tak sa zasa budi 2x... no co uz raz sa vyspime... dcerka sa budievala kazdu hodinu daleko do vyse roka... Max je proti tomu uplny luxus 😅

katren
4. júl 2011

my prespime celu noc od narodenia, boli sme atrakciou v porodnici 😀
dojcena bola len 6 tyzdnov a odvtedy bola do roku na UM
myslim, ze to nezalezi od mlieka, ale od dietatka 😉

adetka
4. júl 2011

Mirka bola velmi skoro na UM... a osem hodin vkuse prespala ako dvojmesacna... v osmych mesiacoch sa to pokazilo a v noci pila mliecko 2x... je to rozne.... treba vydrzat 😉

vefi89
4. júl 2011

nemaj mi to za zlé, tvoja malá má 4 mesiace a na spánok si ešte počkáš 😀

monkka21
4. júl 2011

moja mala bude mat o tyzden 4 mesiace vecer vypije 120ml a spi okolo 6 -7hod. v noci.cez den papa kazde tri hodiny a uz teraz spi len max hodinku medzi papanim.

Strana
z3