icon

Stiahnutie dojčenského mlieka Beba z trhu

6. jan 2026

Ahojte mamičky rano som sa dozvedela spravu ze stahuju z trhu dojcenske mlieko BEBa... v zozname sa nachadza aj mlieko ktore pije nas coskoro 15 mesacny syn... vypil z toho 6 krabic,dnes rano aj v noci pil este z toho ostala polka z krabice neviem ci mu to mam este dat alebo radsej kuput druhe ? Volala som doktorke odporucila mi kendamil lenze ja mlieko menit nechc3m alebo mi poradila kravske mlieko 3,5Polkove krabicove mu uz davat... volala som do nestle tam su furt obsadeny takze nevirm ako co postupovat... pisu aj ze to je hoax tak neviem comu mam vlastne verit..idu mojmu zubky je mrzuty je skoro iba na mliecku a do seba da zopar kuskov niecoho🥴

Stiahnutie dojčenského mlieka Beba z trhuStiahnutie dojčenského mlieka Beba z trhu
kiki68
6. jan 2026

Hoax to nie je, Bebu stahuje aj AT a DE

autor
6. jan 2026
@kiki68

Hoax to nie je, Bebu stahuje aj AT a DE

@kiki68 aj ja si myslim tak neviem co taraju

kiki68
6. jan 2026
@anonym_autor

@kiki68 aj ja si myslim tak neviem co taraju

@anonym_autor ved pisali priamo obchody, ze vratit a budu vratene peniaze, je v tom nejaky toxin. Cely trh je tym zasiahnuty. A nahrada moze byt napr Nutrilon, Aptamil, Holle, Kendamil, Babylove, tych nahrad inych znaciek je strasne vela.

autor
6. jan 2026
@kiki68

@anonym_autor ved pisali priamo obchody, ze vratit a budu vratene peniaze, je v tom nejaky toxin. Cely trh je tym zasiahnuty. A nahrada moze byt napr Nutrilon, Aptamil, Holle, Kendamil, Babylove, tych nahrad inych znaciek je strasne vela.

@kiki68 ja som tych 6 krabic objednavala cez internrt pred mesiacom uz to vypil tak co vsak mi nevratia nic

tinka3435
6. jan 2026

@anonym_autor už je to nejaký týždeň čo ho stiahli z predaja nieje to hoax bolo to aj na DM .Urob tak ako radi lekárka

baklik
6. jan 2026
@anonym_autor

@kiki68 ja som tych 6 krabic objednavala cez internrt pred mesiacom uz to vypil tak co vsak mi nevratia nic

@anonym_autor a ked som kupovala v obchode a nemam blok, ani nebola pouzita ziadna appka s kartou pri nakupe?

autor
6. jan 2026
@baklik

@anonym_autor a ked som kupovala v obchode a nemam blok, ani nebola pouzita ziadna appka s kartou pri nakupe?

@baklik mam fakturu o tom a cislo sarz3e je na tom

autor
6. jan 2026
@baklik

@baklik mozem ziadat naspat peniaze ?

iwesska
6. jan 2026
@anonym_autor

@baklik mozem ziadat naspat peniaze ?

@anonym_autor No uz ked ho vypil,zaco chces peniaze spat? Ale tak ,keby tam ta bakteria bola,uz by davno problemy mal,asi ste mali stastie a nateraz by som zamenila za Sunar.

mariamagdalena22
6. jan 2026

@anonym_autor Pekny vecer.. Ja mam tiez tu šaržu.. A davala som mu to,a dozvedela som sa to prave teraz v noci.. Ja mu nemam ake ine teraz dat mlieko.. Nic mu nie je,tak asi nie kazde bolo kontaminovane.. 🙈 Ale teda zlakla som sa poriadne.. A aku nahradu mu budem davat,to teda neviem.. 🙈

autor
7. jan 2026
@mariamagdalena22

@anonym_autor Pekny vecer.. Ja mam tiez tu šaržu.. A davala som mu to,a dozvedela som sa to prave teraz v noci.. Ja mu nemam ake ine teraz dat mlieko.. Nic mu nie je,tak asi nie kazde bolo kontaminovane.. 🙈 Ale teda zlakla som sa poriadne.. A aku nahradu mu budem davat,to teda neviem.. 🙈

@mariamagdalena22 mne kazali kupit inu sarzu alebo vymenit mlieko zevraj kendamil doktotka mi poradila

mariamagdalena22
7. jan 2026
@anonym_autor

@mariamagdalena22 mne kazali kupit inu sarzu alebo vymenit mlieko zevraj kendamil doktotka mi poradila

@anonym_autor Ja uz mam tiez kupeny kendamil premium 1😄 Uvidime co to urobi.. Dufam ze bude ok a malinkeho brusko to prijme.. 🙏

anonym_d541ab
7. jan 2026

@anonym_autor 15 mesačne dieťa už môže jesť všetko, je úplne jedno aké mlieko pije 🙄

katy_123
7. jan 2026

Ja som dala môjmu 3mesacnemu synovi "kontaminovane" mlieko a ma črevné problémy uz 3tyzdne. Vypil 1 a pol pixle
Presne v tom čase ako som začala dávať to mlieko sme boli na 1. očkovanie (aj proti rotavirusom) takže naša dr to pripisovala tomu.
12.12.2025 bolo prvé sťahovanie to som som si skontrolovala sarzu a vydýchla ze nás sa to netýka a dnes zistím ze sa sťahuje už aj druhá šarža, ta naša...
Mam teraz ďalšiu sarzu Beba comfort 1 ale neviem ci mu ju mam dávať alebo zajtra prejsť na inú značku

nugetka123
7. jan 2026
@katy_123

Ja som dala môjmu 3mesacnemu synovi "kontaminovane" mlieko a ma črevné problémy uz 3tyzdne. Vypil 1 a pol pixle
Presne v tom čase ako som začala dávať to mlieko sme boli na 1. očkovanie (aj proti rotavirusom) takže naša dr to pripisovala tomu.
12.12.2025 bolo prvé sťahovanie to som som si skontrolovala sarzu a vydýchla ze nás sa to netýka a dnes zistím ze sa sťahuje už aj druhá šarža, ta naša...
Mam teraz ďalšiu sarzu Beba comfort 1 ale neviem ci mu ju mam dávať alebo zajtra prejsť na inú značku

My mame tuto sarzu uz par mesiacov. Nechapem ako sa na to mohlo prist az teraz. Moj ma dlhodobo problemy s grcanim oblukom… najskor to bol “asi” reflux, potom “asi” tazoba na brusku, “asi” vela vzduchu vo flasi, “asi” zuby….. a celkovo mu to mlieko nejak nechutilo. No dnes som sa toto dozvedela a ide ma porazit. Celkovo uz koncim s Beba mliekami.

anonym_e03c60
7. jan 2026

@anonym_autor Treba dojčiť. To je to najlepšie, čo môžem svojmu dieťaťu dať. Doslova tekuté zlato.

ankare
7. jan 2026
@baklik

@baklik Myslím,že do hociktorého obchodu, kde to mlieko majú, mozes vrátiť aj bez bločku.

mimer
7. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 6 krabic za mesiac? Ved to ma 800g 😬 to mate dieta len na mlieku?
My uz sice nastastie nemusime riesit UM ale tolko som ani pri dvojickach neminula.

mimer
7. jan 2026
@anonym_e03c60

@anonym_autor Treba dojčiť. To je to najlepšie, čo môžem svojmu dieťaťu dať. Doslova tekuté zlato.

@anonym_e03c60 toto vazne?

katy_123
9. jan 2026
@anonym_e03c60

@anonym_e03c60 viete nie vždy je to možné....