Ahojte, ❤️❤️ zapoje sa prosím do kvízu o oblečení a topánkach ❤️❤️, ktoré nosia mamy. Je to kvíz pre potreby článku o tom ako sa mení outfit žien, keď sa stanú maminami. Veľa žien práve po narodení detí prechádza na pohodlnejšiu obuv a na módu sa pozerá pragmatickejšie. Aj z hľadiska ekológie a udržateľnosti. Jedná sa o nekomerčnú aktivitu. Ďakujem, ak je obsah nevhodný vopred sa ospravedlňujem.
https://www.sikovnamamina.sk/aka-si-mama/
@horalka1986 aj mne to vyslo 🤣🤣🤣🤣
Aj mne😊😂
@horalka1986 tiez 😜
Aj mne 😁
to je super, ze som teda pohodova aj ja 😀
Som pohodova 😅
Pohodova 😁
Aj mne. Aj keď - fakt, že nosím rifle ako uniformu a keď musím, prežijem aj stekle zo mňa zďaleka nerobí pohodovu matku. Len lezernu v obliekaní sa 😉
@adawada som pohodovaaa 😊😃💪🏻
Jupi mna to vystihlo. Som anti mama. Proste to neprehanam 😁
Som pohodova. Ale ked mam "svoje dni" tak sa občas menim na Xantipu 🤣🤣😂
Akože ma ten kvíz aj možnosť nejakého iného výsledku? Na to že sú všetky pohodove sa tu podozrivo často vadia 😂😂😂
Anti mama 😁
Anti mama 🙈🙏
Anti mama 🙂
Pohodová máma a myslím že mě to dokonale vystihuje 😏
pohodová mama a čo píšu vo výsledku vôbec nie je pravda a ani nepoznám bareproof topánky nikde som ich neoznačila a pri tom mi vyšlo že si ich obujem divné😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Pohodova mama ☺ rada varim no obcas doprajem svojim detom pizzu alebo hranolky, ked im to spravi radost jasnee, hlavne tej pol rocnej 😀😀😀 tak dva krat do mesiaca...ta sa tesi so vsetkeho co jej dam papat, ale taku pizzu som uz ani ja dlho nemala, to je dobry napad... ale inak to celkom na mna aj sedi.
Ja som tusim dokonala. 😂