@1tatiana137 uz si si to asi aj zistila, ze? 🙂
@jajka257 tiez si myslim, ze takto nejako by to malo byt 🙂
ono to je fakt rozne.. 🙂 kazdy clvoek je iny.
uz nastastie vsetky darceky mam pokupene 🙂
moj ma tiez tasku uz 2 roky a vsetko sa mu tam zmesti, dufam ze este mu aspon rok vydrzi
ja by som chcela este tretie no uvidime ci to bude buduci rok 🙂
klasika nejake saty alebo nohavice a kosielku a vysoke topanky 🙂
@mamka_danka s deckami sme sa hodli na skrini s bielym lacobelom, uz som si aj pomerala vysku, sirku, no vsetko uz len poziadat si o cenovu ponuku aj ked deti sa na novu skrinu uz tak tesia, ze im ju kupim aj keby stala cely majland 🙂))
rozvod vtehotenstve.. nic horsie asi chlap nemoze ani urobit :(
@1tatiana137 ano a ty tak presne vies kedy si davat pozor a kedy si nemusis. Ja som sa akurat segry pytala ze co nan hovori a pouziva ho tyzden a vravela ze jej to viac vyhovuje, uz len z toho dovodu, ze ju nebudu cakat nejake zmeny nalad ktore ju trapili pravidelne ked brala hak :(
ja som vcera vecer navarila a dnes uz oddychujeme a mame kuraci perkelt s haluskami 🙂
@libka1 tlakovy hrniec je dobra volba 🙂
kamoska bola na pohore do jednej firmy, tiez na vyssiu poziciu a prva otazka kompetentnych ze ci planuje mat v blizkej buducnosti dieta :D 🙂))
@sima410 je dobre si najprv precitat co chces zacat brat a uistit sa ze to je pre teba a babatko prospesne 🙂
musi to byt strasne, ja si to vobec neviem predstavit a tak neviem co by som robila, mne by sa asi zrutil cely svet
ja vobec nepijem ziadne mlieko, vobec mi to nechuti
urcite by som volila psika, kedze jedneho mame doma🙂
ono je to o tom, co tebe bude vyhovovat 🙂 lebo kazdej nam vyhovuje nieco ine