@womanks ty mas akeho sikovneho manzela 🙂
@saska112 ako dlho uz nejes masko?? Vies to vydrzat?
my sme tiez davali hrubsie deky do kocika a aj davame
ja by som tiez svoje deti v ziadnom priprade nebrala, nechala by som ich tiez u kamaratky, este su male a nepotrebuju hned vidiet tolko smutiacich ludi pokope
@erika161 a ako to tam prebiehalo? Pacilo sa ti tam? Ked mas v otieni bardolino tak by som isla asi do nejakej bielej sedacky. Kamoska jedna ma tiez skrinky v obyvacke kombinaciu bielu a bardolino a ma sedacku taku sebo-bielu, velmi pekne to vyzera spolu, tak skus sa pozriet po nejakej takej
My dnes mame pstruha na masielku a opekane zemiaky a ja so zeleninou 🙂
@eleonorcha to je veru najhorsie ze s tym nic neurobime
Tak kazdemu vyhovuje nieco ine, a v inom veku mat aj dieta..Moja mamina zase tvrdi ze ona bola rada ze nas mala ked bola mlada a potom sme boli velky a ona este v najlepsich rokoch
@matilda72 Presne hlavne treba hlavu hore, zivot ide dalej, raz sa to podari
@erika161 Hej, ty si tam bola? Aj ja som tam chcela ist ale nikto nechcel ist so mnou a sama som tam ist nechcela. Skoda, ked hovoris ze tam mali pekne sedacky, by som sa aspon pokochala 🙂 A obyvacku mas do akej farby ladenu?
@biene fu to vobec netusim co to mohlo byt
a to som si myslela ze davaju automaticky pri seba miesta
nebud zufala, nejako sa to predsa musi dat vyriesit
@erika161 Aj si si uz vybrala nejaku sedacku? Som si na teba spomenula ze si chcela ist pozriet aj do tej predajne, aj si tam bola?
@jezibab zlata, ze ju to tak napadlo 🙂
dnes som spravila aj ja sladky obed a to ryzovy nakyp 😉
@liitela uvidis daju ti ho do ruk a pozries sa na neho a vtedy sa rozhodnes ake meno 🙂
@humka2 Ano potrebujes na tie paplony aj obliecky s dierou, ale vsak tie sa tam u nich daju tiez rovno objednat a nemusis ich zhanat inde. A dodaciu dobu maju tie 3 dni ako ti tu pisala aj @moonshine1. 🙂
najviac zeleza obsahuje spenat a hovadzie masko ako tu uz baby pisali.. len horsie je ked sa vam zle strebava zelezo z potravin, potom uz musite len tabletky papat ako moja sestra