@janie123 Krasne torticky pecies 😉
no to radsej nejakeho odbornika zavolaj aby ti to spravil, aj ked neviem ci nestratis tie fotky
@meca a u gynekologa si bola?
@cruz741 uplne viem o com hovoris, ja mam s tym tiez problemy. Pokial kupim jednu poriadnu podprsenku tak obeham milion obchodov
@danica_rajec mna by zaujimalo to iste co @dazdovka, dakujem 🙂
@dasa71 Dobre som sa rozhodla uz som to zistila aj ja. Paploniky nam prisli dost rychlo a tak ich uz pouzivame. Zatial som len spokojna, nemozem nic zle povedat. Je mäkkucky a jemny. Fakt sa oplati do kvality investovat som zistila
dnes som po dlhom case robila ryzovy nakyp🙂
urcite nieco zaujimavejsie by som vymyslela ako len gate a bluzku
podla mna hocijaka farba sa s tym da zladit
urcite kvoli tomu netreba byt zufala, staci fakt len navstivit doktora
@dasa71 Rozhodla som sa pre klasicky bavlneny paplon. Bala som sa experimentovat. Dost dlho som este rozmyslala nad karbonovym ale nakoniec u mna bavlneny vyhral.
@mackamizjedlaskrecka vies co je sranda, ze niektori ludia to naozaj dokazu. Mat muza a este aj milenca.. podla mna je to chrapunstvo.. s prepacenim
ked toto je tazko predychat zakazdym.. a o tom uz viem svoje..
baby v nedelu robite vzdy len slizikovu polievku?
@kejsinka bola som minuly tyzden u kozmeticky a pytala som sa ze ako je to s tym lepidlom a povedala, ze uplne v pohode.. len ze nevydrzi dlho
ja by som trvala natom aby mi dali vyplatnu pasku
a vsak malo by to byt dobre lepidlo ked ho predavaju k tomu..
tak takych situacii som uz zazila viacej..niekedy to ale fakt nevieme odhalit ze o co ide
@dasa71 dakujem ti za fajn stranku, som si to citala ale neviem sa stale rozhodnut ktory si mam objednat.. Ty si si ktory objednala??
ja osobne vzdy vyrezavam stred z ananasu, vsak to je aj tak tvrde a lepsie sa potom kraja
nam polievocka este zostala zo vcera takze budeme dojedat slepaciu a varit budem len bolonske cestoviny