marksman
Používateľ marksman je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marksman.
marksman
30. dec 2015

Keď je dieťa hladné, samo si pýta. Tlačiť do dieťaťa viacej ako samo chce je hlúposť. Doktorky často nútia mamičky zbytočne deti budiť, potom sú nervózne a aj tak to väčšinou nemá požadovaný efekt. Pokiaľ je dieťa zdravé, samo si pýta papať (neplače) a priberá, tak nevidím žiaden problém. Uvidíš ďalší mesiac, ako bude dieťa priberať a až podľa toho, by som prípadne riešil dokrmovanie.

marksman
30. dec 2015

Ahojte, síce je to stará téma, ale nenašiel som vhodnejšiu novú a nechcem zbytočne zakladať ďalšie vlákno. Máte niekto skúsenosti so sprchovými kútmi s posuvnými dverami? Priateľka nechce murovaný, ale klasický štvrťkruhový s otváracími dvierkami. Doteraz sme doma mali len vaňu, ale v novom chcem aj sprchový kút. Čítal som aj tu, ale aj na iných fórach že sú často problémy s čistením drážok, plesňami a vlhkosťou, vodným kameňom..

Priateľka si už aj našla konkrétny model (tento: http://www.wellmall.sk/Kupelne/Sprchove-kuty/Stvrtkruhove-kuty/12441-PARIS-90-Well-Set-sprchovy-kout-s-mramorovou-vanickou ), ale vyvrátiť je, že klasický sprchový kút (štvtkruhový) nebude vhodné riešenie je veľký problém. Našiel som si aj šikovnú firmu, čo by nám kút vymurovali, ale priateľke sa ich riešenia nepáčia. Hladali sme aj na internete, ale celé zle...

Budem veľmi rád, keď sem napíše nejaký odborník ale aj ostatní svoje ďalšie skúsenosti s kútmi s otváracími dverami. Ja som jednoznačne za murované riešenie...

marksman
30. dec 2015

@monika1293 posielaj balíky len overeným uživateľom, inak by som požadoval peniaze vopred.

marksman
18. júl 2015

Najlepšia možnosť je porovnať si bankové a nebankové pôžičky online, zistíš jednak parametre, podmienky a na niektorých weboch nájdeš priamo aj recenzie jednotlivých spoločností priamo s reálnymi skúsenosťami. Skús napríklad tento porovnávač: http://www.coolpozicky.sk/porovnanie-poziciek

marksman
18. júl 2015

Skús si prečítať tento článok, celkom slušne rozoberajú aktuálne možnosti na trhu s hypotékami: http://financieonline.sk/porovnanie-hypotek/

marksman
18. júl 2015

Nebankovky alebo súkromný "úžerníci" poskytnú pôžičku aj na splatenie exekúcie, ale .. Je potrebné podrobne si naštudovať podmienky, výšku úroku a hlavne pokuty za prípadne omeškanie pri splácaní. Penále bývajú nehorázne.

marksman
autor
30. jún 2015

@pribinak Rolety nestačia, priestor sa stále prehrieva. Potrebujem účinnejšie riešenie.

marksman
autor
25. jún 2015

Ahojte, som alergik a rozmýšlam nad kúpou novej klimatizácie. V obchodných domoch mi klimatizácia nerobí 2x najlepšie, ale doma máme cez leto neznesiteľné teplo. Do izby mi pečie slnko celé poobedie a ani zastreté okná nepomáhajú, preto uvažujem nad kúpou klimatizácie do izby. Mám doma aj ventilátor ale nepostačuje, má vysokú spotrebu energie a vytvára dosť tepla. Myslíte si, že klimatizácia doma mi nebude robiť problém ? Je tu nejaký alergik, ktorý má doma klímu ? Akú by ste vybrali nástennú alebo mobilnú, prípadne doporučte konkrétny produkt ?

marksman
22. feb 2015

Najvýhodnejšie je ísť súkromne, na vlastnú päsť. Domáci čakajú takmer na každom rohu a aj kedy si náhodou nenašla, tak všade je vždy domáca mestská cestovka, kde majú vo väčšine prípadov lepšie ceny. My si vždy vytipujeme lokalitu a pár apartmánov, sledujeme vyťaženosť na domácich a zahraničných serveroch a následne sa priamo dohodneme s domácimi na lepšej cene. Pokiaľ nemajú dosť hostí, vedia ísť s cenou výraznejšie dole.

marksman
22. feb 2015

Malý bratranec má doma tiež parádny detský domček a vie sa v ňom vyšantiť. Je to super veci a deti ju majú radi, škoda že väčšina je príliš drahá a hociakú haraburdu sa neoplatí kupovať.