miroslavakoc
Používateľ miroslavakoc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miroslavakoc.
miroslavakoc
25. nov 2015

Nám tiež pomohli iba kvapky Coliprev. Pridávala som ich malej do UM - pár kvapiek podľa priloženej dávkovacej tabuľky. Tiež sme cvičili nožičkami a masírovala som bruško. Koliky po pár dňoch užívania kvapiek prešli a malá bola spokojná aj pokojná 🙂

miroslavakoc
25. nov 2015

Nám tiež zabrali iba kvapky Coliprev - skúšali sme aj cvičiť, aj polohy meniť pri kojení nič nezabralo. Stále mala nafúknuté bruško a kŕče. Potom sme začali s pridávaním kvapiek do UM a koliky prešli.

V diskusii: Pomoc s kolikou
miroslavakoc
30. okt 2015

U nás jednoznačne kvapky Coliprev. Podávala som ich malej aj pri kojení pri do UM ked som už nemala dost mlieka.

miroslavakoc
28. okt 2015

Súhlasím s @wewika1 že treba pridávať probiotiká a kvapky na koliky. Ja som veľmi spokojná s kvapkami Coliprev. Obsahujú enzým, ktorý je nevyhnutný pre správne trávenie laktózy. Malá je po nich kľudná, nemá bolesti bruška a to je hlavné 🙂

miroslavakoc
23. okt 2015

Nám trvala kolika od 3 mesiaca do polovice piateho. Pediatrička nám na bolesť bruška doporučila pridávať do mlieka enzým laktáza pre správne fungovanie trávenia materského mlieka. Našli sme ho v kvapkách Coliprev na detské koliky. Dávala som ho tesne pred dojčením na lyžičke - stačilo pár kvapiek. A po kolikách neboli už ani stopy.

miroslavakoc
30. sep 2015

Niektoré deti, ktoré sú na umelom mlieku majú zápchu, lebo neprijímajú dostatok tekutín alebo zlá príprava UM. Ja som tiež "maturovala" kým som zistila presne čo a ako. Potom som dávala aj viac tekutín počas dňa nie len UM. A ako ti už písali aj na coliprev kvapkách sme boli. Tie pomáhajú najmä so strávením laktózy aj ked je kojené aj na UM.

miroslavakoc
25. sep 2015

Chcela by som sa vás opýtať. My tiež pridávame do UM kvapky Coliprev – pomáhajú nám. Koliky prestali 🙂 to sa veľmi teším. Ale moja otázka je dokedy ste dávali kvapky dieťaťu? Každý deň automaticky alebo ste po nejakom období prestali a čakali či už koliky prešli?

miroslavakoc
23. sep 2015

Môže byť, že škola má na ňu stresový vplyv - nové prostredie. Aj keď je komunikatívna a zapája sa do diania - možno podvedome sa aj trošku bojí že čo to bude (tá škola). Deti sú veľmi vnímavé ale niekedy sa boja povedať čo je vo veci. So staršou dcérou som riešila podobnú situáciu. Tiež mala strach a prišla zápcha a po nej nervozita lebo čím viac to "nešlo" tým bola nervóznejšia ale nepovedal čo je vo veci a ja som si to najprv nevšimla. Až potom keď začala hovoriť, že ju aj bruško bolí ma napadlo opýtať sa jej na to či bola na veľkej. Každopádne treba sa s ňou rozprávať že čo je vo veci a na tú zápchu skúste SymbioLac - je to sirup proti zápche vhodný aj pre deti. Tiež som ho dala malej keď sme riešili "záchodovú krízu".

miroslavakoc
4. sep 2015

Ahoj, ja malej na koliku a bolesti bruška už nejaký ten týždeň pridávam do mlieka kvapky Coliprev. Malej sa zmiernili bolesti bruška, aj stolicu už máme lepšiu 🙂