juuuj Barcelona musi byt krasna
Tak drogerii neni nikdy dost 🙂 Ale tak mozno by som to vyriesila aj nejakymi ramikmi s fotkami alebo take nieco podobne co im ostane na pamiatku
@janulik2008 jeej ake zlate macicky mate doma 🙂
@mukesina juuuj tak dufam ze dobre dopadne vysetrenie, drzim vam palce. A tie lieky aspon trosku uz zabrali, ci ani nie?
a to je to najdolezitejsie aby sa ludia vedeli porozpravat, vztah bz toho nikdy nebude fungovat
asi tak to myslela
@alezbet My nasu sedacku mame z predajne nasedacky. Tam sme si ju dali vyrobit na mieru a sme spokojny. Ja by som ju uz nevymenila za ziadnu inu (teda raz budem musiet ked bude stara, ale tak snad este nejake tie roky vydrzi). A 3 rok to bude v maji co ju uz mame.
@danette mala si sa jej spytat ci aj napocitala nieco cez noc :D
este vobec neviem co dnes varit, poradte nieco 🙂
@margaretka_9 Dakujem, ze si mi to poslala, hned som to pozerala no ja som nerozhodna takze este som nevybrala, ale snad nieco vyberiem.
@mukesina A tie lieky jej vobec nezaberaju? Ake lieky su to?
rybku na masle s opekanymi zemiakmi a cesnakovy dresing
@alezbet Uplne ta chapem ze sa ti viacej pacia kozene sedacky. Vyzeraju krajsiu a luxusnejsie. My mame doma kozenu a sme s nou spokojny. Sedacku z latkoveho potahu by som si nikdy nekupovala lebo ak sa ti tam nieco vyleje tak to nemas sancu uz poriadne vycistit. Vzdy tam ostane flak.
@margaretka_9 Akosi som to nestihla pozriet a horsie je ze si uz ani nepamatam na ktorej stranke som to mala pozerat. Mozes mi do spravy poslat prosim ta nazov firmy z ktorej si ty objednavala paplony?
Ja vas baby obdivujem, take nadherne torty 🙂
asi nemala cas, ale aj tak je to divne ked tak rychlo polozila, skus tam urcite este zavolat
a to je najdolezitejsie prist nato ktore su tie vhodne
je to hrozne ked natrafite na takeho cloveka
dnes panenka so syrovou omackou a ryza