icon

Pád na kolobežke. Ísť s dieťaťom na pohotovosť?

12. apr 2026

Asi ma tu dobre pokarháte, ale skúsim.
Syn padol na kolobežke, (vraj mu predné koleso padlo do vymolu) Má rozbité koleno, odreniny na stehne a ruke, bolí ho rameno a pravý bok. Rameno má bolestivé vie hýbaŕ má sčerveňané. Bok má modrinu, ale videla som len zhruba.
Už raz sme boli s úrazom.a bolo povedané že keď je to pohyblivé nie je nič zlomene (jednalo.sa o členok) Tak teraz neviem. Ošetrila som mu to aj dezinfikovala tam kde má oškreté a rozbité....

Strana
z3
sfet
13. apr 2026

Asi by som isla. Manžel sa potkol vlani o kvetinace, sanitka ho viezla, že to nic, peso pojde po svojich, potom ho viezla spat aj si sadrou. Asi tak. Nech mozete pokojne spávat. Radsej 100x zbytocne nez raz nieco zanedbat. Nasa známa spadla na bicykli, srnka na ceste, spadla a že to nic, to nie je. To rozhybem
Bolo to zlomené, zle to zrastlo a je z nej invalid. Úplne zbytocne. Nech si doktor povie, co chce. On je tam od toho, aby pomohol.

estellas
Včera o 05:25
@sfet

Asi by som isla. Manžel sa potkol vlani o kvetinace, sanitka ho viezla, že to nic, peso pojde po svojich, potom ho viezla spat aj si sadrou. Asi tak. Nech mozete pokojne spávat. Radsej 100x zbytocne nez raz nieco zanedbat. Nasa známa spadla na bicykli, srnka na ceste, spadla a že to nic, to nie je. To rozhybem
Bolo to zlomené, zle to zrastlo a je z nej invalid. Úplne zbytocne. Nech si doktor povie, co chce. On je tam od toho, aby pomohol.

@sfet Oni už boli dávno na pohotovosti, autorka už písala ako dopadli.

autor
Včera o 07:46

Oddychuje, kvôli tej obličke má prísny kľud na lôžku, včera sa trochu trápil dnes to vyzerá zatial lepšie

sfet
Včera o 08:28
@anonym_autor

Oddychuje, kvôli tej obličke má prísny kľud na lôžku, včera sa trochu trápil dnes to vyzerá zatial lepšie

@anonym_autor tak snad to už bude dobré, držím palce.

Strana
z3