Prehĺtlo vaše dieťa pozlátku z cukríka?
Dobrý večer, môj maličký prehltol kúsok pozlátky z cukríka neviete náhodou čo sa mu môže stať? Hrozne sa bojím, úplne malá nepozornosť a je to tam....má iba rok a je z neho riaden šibal..... 🙂
Neboj sa, zajtra ho pekne vykaka 😵 Keby si videla co vsetko uz prehltol moj syn, tak ti stoja vlasy dupkom, zvyknes si, takymto veciam sa neda zabranit 🙂 Nemozes mat oci vsade 😝
u nas chutnal baliaci papier ked mal rok :( hruza... tote nase dzeci 🙂
ale tiez som nesla k lekarovi ...
sleduj kaku... ci to vyjde a na poradni to povedz.....
nič vykaká to my sme toho už toľko prehltli a ver mi dávam na neho pozor a stačí len chvíľočka a už sa len potom čudujem čo všetko nájdem v plienke 🙂
Trochu na odlahcenie: Tvoje prve babo, co? 😉 Pri prvej dcere som na nu davala pozor snad este aj ked spala. Druha sa tesi ovela vacsej slobode. Zoznam toho, co ochutnala (zjedla, neratam co som stihla vyrvat z pusinky): kamienky, papier, vlasy, chlpy, nalepka macka Pu, papierova vreckovka, hlina, plastelina a ako bonus minuly tyzden temperove farby, konkretne zlta a zelena. 😀
Neboj sa, tak ako pisali predo mnou, kym to nie je jed alebo ostry predmet, je to OK.
ahoj. ako písali baby vyššie, moj drobec už toho tooooooooooooolko pojedol, najradšej má servítky a smeti z koberca :D ak to nie je jedovaté at oxické, a nedusí sa s tým, tak je to OK :D

moja dcera uz ochutnala cely '' jedalny listok '' takychto exotickych chutoviek 😀 a to co zbadam a stihnem vybrat z ust...to vyberem a ostatne prehltnute uz neriesim,nepanikarim...kym to nie je nic ostre, chemicke jedovate,tak to urcite prirodzenou cestou aj vyjde 🙂