icon

Útok na základnej škole v Staškove - učiteľka zomrela

Strana
z7
anonym_057abe
•
Dnes o 08:25

No choďte robiť učiteľku 🤧
Hrozné čo sa deje fakt...a pritom deti...

fadama
•
Dnes o 08:34
sticker
anonym_8d0bb6
•
Dnes o 08:37

@anonym_autor 61r. ucitelka zomrela 😢

jananovotna88
•
Dnes o 08:38

A cez víkend som.zachytila správu ako v Bratislave zatkli dvoch 15 ročných za plánovanie vraždy spolužiaka, a zobrali ich do vázby

autor
•
Dnes o 08:44

áno, aj ja som pocula ..
Ja uz neviem, ale coraz castejsie pocut také správy ... ☹
To ze 13-14 rocny ziak zabije ucitelku nozom ... to akoze kde sme?
Mali by sme sa bát o nase deti, matky, sestry, ktori sú na ZS ?
Uprimnú sústrast rodine, a pevné nervy ziakom a kolegom, ktori tam boli !

katkazatka
•
Dnes o 08:47

To je problem celeho Slovenska, ze mater sa ide za kazdu prkotinu stazovat do skoly a riaditelka miesto toho, aby podporila ucitelku a ucitelsky zbor, tak aby bola za peknu, tak sa vychadza v ustrety jednotlivcovi-ziakovi. Rodicia podkopavaju autoritu ucitelovi, zhadzuju ich dolezitost a k tomu benevolentna vychova. Prejdite si niektore stupidne prispevky, kde sa tu jednostaj kyda na ucitelov. Ucitelka si dovolila dat domacu ulohu, ucitelka si dovolila chciet od nasho dietata vedomosti, dala im pisomku, skaredo sa pozrela na moje dieta, dala mu vypracovat projekt, dala mu zlu znamku, dovolila si....
Rozne integracie nezvladnutelnych deti, zhyckanych deti...
Cim sprostejsi narod, tym horsia krajina. To si uvedomme.

anonym_453fd5
•
Dnes o 08:50

Za mojich detských čias (90te roky) mali učitelia autoritu. Keď učiteľ niečo povedal, doma to rodičia rešpektovali a slovo učiteľa malo váhu. Rodičia nikdy nepodkopali jeho autoritu. Toto čo sa deje dnes, a čo deti robia je len a len výchova rodičov a doma vidí, ako sa vyjadrujú rodičia o učiteľoch...

anonym_667a4f
•
Dnes o 08:51
@katkazatka

To je problem celeho Slovenska, ze mater sa ide za kazdu prkotinu stazovat do skoly a riaditelka miesto toho, aby podporila ucitelku a ucitelsky zbor, tak aby bola za peknu, tak sa vychadza v ustrety jednotlivcovi-ziakovi. Rodicia podkopavaju autoritu ucitelovi, zhadzuju ich dolezitost a k tomu benevolentna vychova. Prejdite si niektore stupidne prispevky, kde sa tu jednostaj kyda na ucitelov. Ucitelka si dovolila dat domacu ulohu, ucitelka si dovolila chciet od nasho dietata vedomosti, dala im pisomku, skaredo sa pozrela na moje dieta, dala mu vypracovat projekt, dala mu zlu znamku, dovolila si....

@katkazatka a hlavne bohatí, vplyvní rodičia, ktorí nedávajú deťom dosť lásky, nevenujú sa im si myslia, že môžu všetko. A učiteľka aby stála v pozore. Nerobila by som túto profesiu.

anonym_f27af6
•
Dnes o 08:53

Tento chlapec je asi socialny prípad. Žije so starou matkou

anonym_9e4394
•
Dnes o 08:57

@anonym_autor aj syn ma v triede agresivne diagnozy naco to tam drzia? Nepatria do spolocnosti tito psychopati. Treba vylucovat zo skol.

anonym_057abe
•
Dnes o 08:57

Zakázať deťom prístup na net a tv
Potom nevedia ani z diaľky rozmýšľať reálne a s dôsledkami

abbey1
•
Dnes o 09:02

Práve to čítam. Strašné. Ideš ráno do práce, alebo pošleš dieťa do školy a jeden magor zničí toľko životov a rodín.

abbey1
•
Dnes o 09:03
@anonym_9e4394

@anonym_autor aj syn ma v triede agresivne diagnozy naco to tam drzia? Nepatria do spolocnosti tito psychopati. Treba vylucovat zo skol.

@anonym_9e4394 Áno, inklúzia. V praxi des a hrôza pre obe strany.

anonym_530f5d
•
Dnes o 09:05

Výsledok totálnej ignoracie a zamlčiavania šikany zo strany škôl a učiteliek. Preboha spamätajte sa a riešte šikanu, ostrkvanie jednotlivcov kolektívom a posmešky v triedach na niekoho. Len zúfalý človek je schopný niečoho takéhoto lebo neriešite príčinu!!!!!

anonym_057abe
•
Dnes o 09:08
@anonym_530f5d

Výsledok totálnej ignoracie a zamlčiavania šikany zo strany škôl a učiteliek. Preboha spamätajte sa a riešte šikanu, ostrkvanie jednotlivcov kolektívom a posmešky v triedach na niekoho. Len zúfalý človek je schopný niečoho takéhoto lebo neriešite príčinu!!!!!

@anonym_530f5d a kde je v tvojom príklade ale uloha rodiča? podľa mňa to je najväčší kameň úrazu

anonym_9e4394
•
Dnes o 09:10
@abbey1

@anonym_9e4394 Áno, inklúzia. V praxi des a hrôza pre obe strany.

@abbey1 ano pre oboch utrpenie. Aj syn ma PAS ale nie je agresivny a nieje ho vsade pocut, nic nerozbija. Jemu lezu agresivni a hlucni spoluziaci na nervy , modlime sa aby aspon prepadli lebo furt maju same 4-ky a vzdy ziskaju neopravnenu jednotku na konci roka za kravinu len aby preliezli 😱

hiro
•
Dnes o 09:12
@katkazatka

@katkazatka Ty tvrdíš že on bol "zhýčkaný" starou mamou lebo chcel miništrovať? No to je logika...

anonym_530f5d
•
Dnes o 09:13
@anonym_057abe

@anonym_530f5d a kde je v tvojom príklade ale uloha rodiča? podľa mňa to je najväčší kameň úrazu

@anonym_057abe tento rodičov nemá. A keby mal a jeho otec príde do školy sa sťažovať že jeho syn je šikanovany tak ho vypoklonkuju a pošlú domov že žiadna šikana na škole nie je.

anonym_11cca9
•
Dnes o 09:14

akekolvek nabozenstvo je melta ludstva

anonym_057abe
•
Dnes o 09:15
@anonym_530f5d

@anonym_057abe tento rodičov nemá. A keby mal a jeho otec príde do školy sa sťažovať že jeho syn je šikanovany tak ho vypoklonkuju a pošlú domov že žiadna šikana na škole nie je.

@anonym_530f5d ale keď rodič si je vadomy, že je sikanovane dieťa a neurobí opatrenia,zmenu školy, psychológa,tak ma svoj podiel viny a teda hlavne rodič je zodpovedný za dieťa
(Všeobecne)

anonym_8d0bb6
•
Dnes o 09:16
@katkazatka

@katkazatka stavila by som sa ze v tomto pripade ide o dlhodobo problemoveho ziaka, u ktoreho sa problemy zametali pod koberec lebo s nimi nikto nevie pohnut. Nikto nevie upratat agresivnych lenivych obrazovkami zblbnutych ziakov, vsetko sa skryje za diagnozu ktoru treba integrovat. Rodicia mavaju papierom, minister blaboce o vseobjimajucom pristupe a ucitelka sa moze aj pos*at lebo ked ma takych v triede co i len 2 tak zbohom normalne vyucovanie. A žiakovi zakazala babka ministrovat kvoli zlemu prospechu tak to ziak vyhodnotil ze za to moze ucitelka, lebo ved kto iny? Ved toto tym detom tlcu do hlavy ze su vynimocne, jedinecne, a maju byt bezpodmienecne prijimane a na vine je vzdy ucitel lebo nezvladol integraciu a inkluziu. A cakame kedy to konecne buchne a niekto nastoli poriadok. Lebo ukazat prstom na problem a jasne ho pomenovat nikto nemoze kvoli praaaaavam. A cudovala som sa preco Republika tak rastie, ale uz sa necudujem, ludom uz dochadza trpezlivost, a nielen v skolstve.
A nie, neurobil to len preto, ze je tak hlboko veriaci, ale kvoli par euram ktore si tak vedel zarobit a oplieskat na nejaky energetak.

anonym_88deac
•
Dnes o 09:21
@anonym_057abe

@anonym_057abe Toto už nie sú deti, ale sku..no bastardi a hajzli

anonym_8d0bb6
•
Dnes o 09:22
@anonym_8d0bb6

@anonym_autor 61r. ucitelka zomrela 😢

@anonym_8d0bb6 a ta spolužiačka je v kritickom stave 😢

anonym_88deac
•
Dnes o 09:25
@anonym_530f5d

@anonym_530f5d Prosím?? Ešte raz. To akože ideš toho idiota obhajovať? Že chudáčik bol sikanovany? Poznáš ten prípad? A aj keby, takto sa to má riešiť? Aj ten debil zo SP.Starej Vsi, čo podrezal spolužiačku a zástupkyňu, aj ti dementi 17 roční, čo napadli taxikára, atď, sú všetci chudatko? Tak prepáč, ale potom si retardovana a nebezpečna pre spoločnosť tak ako aj oni

anonym_057abe
•
Dnes o 09:28
@anonym_88deac

@anonym_057abe Toto už nie sú deti, ale sku..no bastardi a hajzli

@anonym_88deac nie, stále je to dieťa a pre niečo deti do 18r niesu dospelé
Takže by som nehádzala vinu práve len na dieťa a už vôbec nie nadávala

anonym_fda52b
•
Dnes o 09:33
@anonym_057abe

@anonym_057abe to máš tak, keď doma rodičia nadávajú pred tými deťmi na učiteľky. Aj tu koľkokrát je učiteľka najhoršia. Žiaden rešpekt nič. Dnes dostane dieťa poznámku za nevhodne správanie, tak je vinná učiteľka

anonym_88deac
•
Dnes o 09:36
@anonym_057abe

@anonym_88deac nie, stále je to dieťa a pre niečo deti do 18r niesu dospelé
Takže by som nehádzala vinu práve len na dieťa a už vôbec nie nadávala

@anonym_057abe Ak 14 -15 ročne "dieťa" ako píšeš dokáže plánovať vraždu, dieťaťom už nie je, a ja by som im tresty určite neznižovala na základe veku. V tomto veku už veľmi dobre vedia, čo je dobré a čo nie. Netreba z nich robiť neviniatka. Ja by som napríklad tých 17 ročných čo skoro zabili toho taxikára, ako aj toho psychopata zo Sp.Starej Vsi bez milosti postavila l múru a nazdar. Už keď v takom veku si nebezpečny psychopat, tak bohužiaľ

anonym_8e935d
•

Ja som mala v predošlej práci agresívneho kolegu, raz staršia kolegyňya mu slušne naznačila, že urobil chybu, na to agresívny kolega na nu začal agresívne hulákať, raz vyletel aj na mňa, keď som mu nechcela povedať, čo budem robiť cez sviatky.Taký nevychovaný parchant genrácia Z...firma s ním nic neurobil

anonym_b73b1c
•

to vážne tu niektoré expertnky idú kydať na inklúziu? Čo má toto preboha spoločné s inklúziou. Každé dieťa , počiarkujem každé, má právo na vzdelanie! Keby ste mali dieťa so švvp, by ste inak rozmýšľali. Toto nemá s inklúziou nič spoločné. SOm presne vedela, že sa vynoria nenávistné komentáre na integrované deti . Strašne úbohé zmýšľanie. Pričom tieto deti často najviac trpia kvôli uziapaným frajeríkom, ktorí sa nevedia vpradať do kože. A toto bol evidentne sociálny prípad, ktorý nemá s inklúziou nič spoločné. Choré zmýšľanie typu- Iba mi dokonalí normální ludia a naše detičky môžme chodiť do školy.

anonym_091666
•
Dnes o 09:37

Moja znama odisla po rokoch zo skolstva nie z dovodu, ze ake su deti, osnovy, ale preto, ze jej bolo nariadene, aku znamku musi mat cele studium a aj na maturite z daneho predmetu syn najstedrejsieho sponzora skoly. Okrem ineho aj z dovodu, ze rodicia boli postaveni nad vsetko ostatne, lebo ucitel moze za vsetko, lebo rodicia povedali a chcu.

Strana
z7