icon

Elementárna a predškolská pedagogika v Ružomberku: Skúsenosti a rady 2025/26

lucka69420
21. jan 2025

Zdravím, chcela som sa len opýtať či sa niekto tu rozhodol ísť na túto školu, tento odbor. Idete aj niekto z Oravy ?Poprípade, kto to už máte vyštudované, ktoré predmety sú najnáročnejšie?

Strana
z3
snowflakenel
4. sep 2025
@petushqa2710

@snowflakenel super tak ty máš základ...ja mám len strednu Obchodnú akadémiu.. ja mám 9 ročného a 1,5 ročného syna, mám 34 rokov čiže tiež som už nejaký ten čas zo školy von 😃

@petushqa2710 no ja som robila.tu strednu pred 5 rokmi a dalo sa. Vela som sa.naucila, vela mi to dalo. Ja mam 40,,cize uz dost.

lucka69420
autor
4. sep 2025
@snowflakenel

@lucka69420 a tie predmety su ake?

@snowflakenel nemusíš urobiť všetkých 9 predemtov, z tých 4 si môžeš vybrať koľko chceš. len to potom musí sedieť na koci roka počtom kreditov. povinné predmety sú spiritualita, teoria učenia, predprimárne vzdelávanie, komunikácia, jazyková výchova. presne tie ktoré píšu na stránke školy. žiadne nie sú nové.

snowflakenel
4. sep 2025
@lucka69420

@snowflakenel nemusíš urobiť všetkých 9 predemtov, z tých 4 si môžeš vybrať koľko chceš. len to potom musí sedieť na koci roka počtom kreditov. povinné predmety sú spiritualita, teoria učenia, predprimárne vzdelávanie, komunikácia, jazyková výchova. presne tie ktoré píšu na stránke školy. žiadne nie sú nové.

@lucka69420 tak to v pohode celkom.

evita1233
4. okt 2025

@lucka69420 dobry vecer, chcela by som sa informovat, chcela by som sa opytat, ak niekto uz z tejto skupiny chodi do 1. Rocnika a studuje predskolsku....ako casto sa chodi do skoly? Aky je rozvrh? Piatky, soboty? Od kolkej do kolkej?robili sa tam tento rok prijimacky? Dakunrm za kazdu odpoved

snowflakenel
11. okt 2025
@evita1233

@lucka69420 dobry vecer, chcela by som sa informovat, chcela by som sa opytat, ak niekto uz z tejto skupiny chodi do 1. Rocnika a studuje predskolsku....ako casto sa chodi do skoly? Aky je rozvrh? Piatky, soboty? Od kolkej do kolkej?robili sa tam tento rok prijimacky? Dakunrm za kazdu odpoved

@evita1233 ja nechodim, no chcem na buduci rok. Rozvrh vraj piatok popoludni a soboty od rana.

Strana
z3