icon

Informácie o špecializačnom štúdiu v dermatovenerológii

17. apr 2025

Ahojte, je tu, prosím, niekto, kto má špecializačné štúdium v odbore dermatovenerológia? Študujem na medicíne, som vo štvrtom ročníku a chcela by som sa informovať o priebehu špecializačného štúdia. Viem, že zvykne to trvať približne štyri roky, začína sa na kožnom oddelení, následne si treba odpracovať nejaký čas aj na ambulancii. Zaujímalo by ma, na aké ďalšie oddelenia sa sa chodí v rámci cirkulácie, ako zvýšiť svoje šance prijatia na oddelenie, nakoľko záujemcov býva veľa a čo také zvyknú prednostovia kliník požadovať od adeptov. Za akékoľvek odpovede ďakujem 🙂

bolarazjedna
17. apr 2025

Radšej sa opýtaj na FB skupine Čo nemocnica dala, tam sú lekári aj ostatní zdravotníci.... Co všetko musíš absolvovať v rámci specializacneho štúdia, vieš dohladat na stránke fakulty v rámci postgradualnych štúdií, je tam presný rozpis na jednotlivé odbory.

taktotedanie
17. apr 2025

To vies zistit na tej fakulte kde budes robit atestacnu skusku
Skor by som sa zamerala napr na diplomovu pracu v odbore dermatovenerologia, najdi si dobreho skolitela, zaujimavu temu napr, opytaj sa na tvojej fakulte ci v lete neponukaju nejake staze a vyber si kozne oddelenie niekde v zahranici, niektori spoluziaci robili na danom odd sanitarov od 4-5 rocnika a casto nakoniec na tom odd aj ostali pracovat
Ta skuoina na fb je maximalne neaktivna , tam sa nedozvies nic