icon

Podávate si prihlášku na pedagogiku v Trnave?

jane123456
2. jan 2024

Ahojte ,idete si podávať niektorá prihlášku na VŠ do Trnavy?Ak áno napíšte mi prosím.

jane123456
autor
22. jún 2024

Ahojte ,ešte stále žiadnej neprišlo rozhodnutie? Ja už som z toho nervózna, či má prijali alebo nie🤭🤭

dominikatn
22. jún 2024

@jane123456 ja nemám nič stále. Ani v Mais ani v schránke ani na pošte 🫣 len čakať. Tiež by som už rada vedela čo a jako ďalej. 😁

jasminkaj
22. jún 2024

@jane123456 dnes mi nabehlo v Mais, že prijatá 🙏

snowflakenel
22. jún 2024

Baby, drzim palce. Potom naposem, ako to zvladate pri detoch a praci.
Ja som si na prvej md urobila jednu skolu a este by som chcela.jednu. kedze zas som na MD. 🙂

jane123456
autor
23. jún 2024

@jasminkaj tak gratulujem 😉 Ja som sa teraz dívala a mám tam ,že neprijatá 😏 Myslíš, že, keď by som sa dala odvolať ,tak by bola ešte možno šanca, že ma zoberú?

jasminkaj
23. jún 2024

@jane123456 to vážne? Nerozumiem prečo, veď to TT zoberú všetkých 🙄 Nechýbali ti známky z profilových predmetov na strednej škole? A samozrejme, odvolať určite, nádej je vždy.

jane123456
autor
24. jún 2024

@jasminkaj profilové predmety to znamenajú aké ,lebo ja som tam vypísala všetky predmety ,ale som sklamaná z toho 😏

jasminkaj
25. jún 2024

@jane123456 SJL, občianska náuka a dejepis sú profilové predmety pre odbor Predškolská a elementárna pedagogika

jane123456
autor
26. jún 2024

@jasminkaj a to ,keď som sa učila občianskú a dejepis na strednej lem prvý rok ,tak už je problém na prijatie?

shakes
26. jún 2024

@jane123456 tak to ti potom asi nedali body žiadne za tie predmety a preto ťa neprijali. Ja tiež tomu nechápem ako na základe toho môžu prijímať ľudí? Veď nie každý mal na strednej dejepis. Slovenský jazyk pochopím ale dejepis a občianska? A hlavne tí z nás ktorí chodili na strednú školu v roku 2002 veď to nemôžu porovnávať 🫣. Ale ešte ťa kľudne môžu prijať lebo veľa ľudí tam nenastúpi. Napr. ja idem do Bratislavy jednoznačne takže hneď jedno miesto voľné a bude takých viac. Väčšina uprednostní Bratislavu lebo v Trnave to štúdium je naozaj neporovnateľne s Bratislavou.

jasminkaj
26. jún 2024

@jane123456 áno, určite to zavážilo, že ti chýbali body za tieto predmety.

dominikatn
26. jún 2024

@jane123456 ani mňa nezobrali 🙂 tiež som mala málo bodov. Ale nevadí, beriem pozitívne, lebo môj náhradný plán je urobiť si DPŠ( kedže už jednu VŠ mám) a potom ešte rozširujúce štúdium 🙂

jane123456
autor
26. jún 2024

Baby a náhodou ak viete poradiť ,dnes mi akurát prišiel aj papier a je tam písané ,že do ôsmich dní môžem poslať písomnú žiadosť o preskúmanie toho rozhodnutia, to znamená ako to odvolanie alebo ?

jane123456
autor
26. jún 2024

@dominikatn tak to tiež si bola na tom ako aj ja ,no som nečakala ,že to takto budú brať ...ale ty máš dobré ,že už jednu máš a už sa len od toho odvíjať

dominikatn
27. jún 2024

@jane123456 áno, do 8 dní môžeš podať odvolanie a podľa mňa, keď budú mať málo, lebo určite sú ľudia, čo nenastúpia, alebo pôjdu inam, tak vezmú, aby naplnili kapacity 🙂 mne je už teraz jedno :D Ja už nepodávam odvolanie, už mi môžu fúkať práškový cukor do rici 🙂 potom plačú, že učiteľov je málo.

nienna
27. jún 2024

@jane123456 ahoj, mňa tiež prijali do Trnavy aj do Ružomberka a ešte neviem, čo si vyberiem, ale asi skor ten Ružomberok, lebo tam už mám 2 ročníky skončené v minulosti a uznali by mi predmety. Ale Trnavu mám oveľa bližšie zase 🤷‍♀️
No chcem tým povedať, ze určite si podaj odvolanie, lebo takych ako ja, je veľa, ze sice su prijati, ale nakoniec nenastupia.

snowflakenel
27. jún 2024

@nienna prosim Ta, ako to chodi v Ruzomberku? Ja si idem dat buduci rok prihlasku, kedze taraz mam,novorodenca. Dakujem pekne za info.

nienna
30. jún 2024

@snowflakenel neviem, mne sa tam velmi nepacilo, vsetko sme si museli zhanat sami, ziadne info, nic, system vycucaj si z prsta, knihy v kniznici boli uz vypozicane dennymi studentami, takze ani nebolo z coho sa ucit. Skola byvala v piatky a soboty. Sobota cely den, od rana do vecera vacsinou a v piatok od druhej. Ale mozno sa to tam zmenilo k lepsiemu, vraj sa zosuladovali predmety, menili sa, pribudli nové.

nienna
2. júl 2024

Ahojte, ide niekto vo stvrtok na zapis do Trnavy? Mam volne miesto v aute z Nových Zámkov.

jane123456
autor
2. júl 2024

@nienna ahoj ,mňa do Ružomberka prijali ,ale som chcela ísť skôr do Trnavy kvôli tomu ,že tam sú iba soboty ,viac by mi to pasovalo, idem si podať to odvolanie a uvidím ,či to pomôže

jasminkaj
2. júl 2024

@nienna ja idem tiež vo štvrtok, ale z iného smeru. Nevieš prosím koľko cca taký zápis trvá? Pýtam sa kvôli opatrovaniu detí 🙄

nienna
3. júl 2024

@jasminkaj veru neviem, tiez riesim rovnaky problem 😁

jane123456
autor
8. júl 2024

@nienna ahoj, prosím ťa ,ako prebiehalo vyučovanie v tom Ružomberku?

nienna
9. júl 2024

@jane123456 mali sme piatky od cca 14stej do siestej, siedmej. A soboty od osmej rana do vecera asi šiestej.

jane123456
autor
10. júl 2024

@nienna fúha,to je celkom na nič, keď aj piatky aj soboty, to keď v piatok máš aj prácu, to sa nedá stíhať

matulka132
15. sep 2024

@nienna ahoj, ideš študovať denne alebo externe?

matulka132
15. sep 2024

@jasminkaj ahoj, začínaš štúdium PEP? Asi budeme spolužiačky....máš v sobotu prvú prednášku?

jasminkaj
16. sep 2024

@matulka132 áno 🙂 Si v skupine na messengeri?

matulka132
17. sep 2024

@jasminkaj nie som, aká je to skupina? Ako sa tam môžem pridať?

matulka132
17. sep 2024

@jasminkaj vieš mi s tým pomôcť, prosím?