Podávate si prihlášku na pedagogiku v Trnave?
Ahojte ,idete si podávať niektorá prihlášku na VŠ do Trnavy?Ak áno napíšte mi prosím.
@jane123456 ja nemám nič stále. Ani v Mais ani v schránke ani na pošte 🫣 len čakať. Tiež by som už rada vedela čo a jako ďalej. 😁
@jane123456 dnes mi nabehlo v Mais, že prijatá 🙏
Baby, drzim palce. Potom naposem, ako to zvladate pri detoch a praci.
Ja som si na prvej md urobila jednu skolu a este by som chcela.jednu. kedze zas som na MD. 🙂
@jasminkaj tak gratulujem 😉 Ja som sa teraz dívala a mám tam ,že neprijatá 😏 Myslíš, že, keď by som sa dala odvolať ,tak by bola ešte možno šanca, že ma zoberú?
@jane123456 to vážne? Nerozumiem prečo, veď to TT zoberú všetkých 🙄 Nechýbali ti známky z profilových predmetov na strednej škole? A samozrejme, odvolať určite, nádej je vždy.
@jasminkaj profilové predmety to znamenajú aké ,lebo ja som tam vypísala všetky predmety ,ale som sklamaná z toho 😏
@jane123456 SJL, občianska náuka a dejepis sú profilové predmety pre odbor Predškolská a elementárna pedagogika
@jasminkaj a to ,keď som sa učila občianskú a dejepis na strednej lem prvý rok ,tak už je problém na prijatie?
@jane123456 tak to ti potom asi nedali body žiadne za tie predmety a preto ťa neprijali. Ja tiež tomu nechápem ako na základe toho môžu prijímať ľudí? Veď nie každý mal na strednej dejepis. Slovenský jazyk pochopím ale dejepis a občianska? A hlavne tí z nás ktorí chodili na strednú školu v roku 2002 veď to nemôžu porovnávať 🫣. Ale ešte ťa kľudne môžu prijať lebo veľa ľudí tam nenastúpi. Napr. ja idem do Bratislavy jednoznačne takže hneď jedno miesto voľné a bude takých viac. Väčšina uprednostní Bratislavu lebo v Trnave to štúdium je naozaj neporovnateľne s Bratislavou.
@jane123456 áno, určite to zavážilo, že ti chýbali body za tieto predmety.
@jane123456 ani mňa nezobrali 🙂 tiež som mala málo bodov. Ale nevadí, beriem pozitívne, lebo môj náhradný plán je urobiť si DPŠ( kedže už jednu VŠ mám) a potom ešte rozširujúce štúdium 🙂
Baby a náhodou ak viete poradiť ,dnes mi akurát prišiel aj papier a je tam písané ,že do ôsmich dní môžem poslať písomnú žiadosť o preskúmanie toho rozhodnutia, to znamená ako to odvolanie alebo ?
@dominikatn tak to tiež si bola na tom ako aj ja ,no som nečakala ,že to takto budú brať ...ale ty máš dobré ,že už jednu máš a už sa len od toho odvíjať
@jane123456 áno, do 8 dní môžeš podať odvolanie a podľa mňa, keď budú mať málo, lebo určite sú ľudia, čo nenastúpia, alebo pôjdu inam, tak vezmú, aby naplnili kapacity 🙂 mne je už teraz jedno :D Ja už nepodávam odvolanie, už mi môžu fúkať práškový cukor do rici 🙂 potom plačú, že učiteľov je málo.
@jane123456 ahoj, mňa tiež prijali do Trnavy aj do Ružomberka a ešte neviem, čo si vyberiem, ale asi skor ten Ružomberok, lebo tam už mám 2 ročníky skončené v minulosti a uznali by mi predmety. Ale Trnavu mám oveľa bližšie zase 🤷♀️
No chcem tým povedať, ze určite si podaj odvolanie, lebo takych ako ja, je veľa, ze sice su prijati, ale nakoniec nenastupia.
@nienna prosim Ta, ako to chodi v Ruzomberku? Ja si idem dat buduci rok prihlasku, kedze taraz mam,novorodenca. Dakujem pekne za info.
@snowflakenel neviem, mne sa tam velmi nepacilo, vsetko sme si museli zhanat sami, ziadne info, nic, system vycucaj si z prsta, knihy v kniznici boli uz vypozicane dennymi studentami, takze ani nebolo z coho sa ucit. Skola byvala v piatky a soboty. Sobota cely den, od rana do vecera vacsinou a v piatok od druhej. Ale mozno sa to tam zmenilo k lepsiemu, vraj sa zosuladovali predmety, menili sa, pribudli nové.
Ahojte, ide niekto vo stvrtok na zapis do Trnavy? Mam volne miesto v aute z Nových Zámkov.
@nienna ahoj ,mňa do Ružomberka prijali ,ale som chcela ísť skôr do Trnavy kvôli tomu ,že tam sú iba soboty ,viac by mi to pasovalo, idem si podať to odvolanie a uvidím ,či to pomôže
@nienna ahoj, prosím ťa ,ako prebiehalo vyučovanie v tom Ružomberku?
@jane123456 mali sme piatky od cca 14stej do siestej, siedmej. A soboty od osmej rana do vecera asi šiestej.
@nienna fúha,to je celkom na nič, keď aj piatky aj soboty, to keď v piatok máš aj prácu, to sa nedá stíhať
@nienna ahoj, ideš študovať denne alebo externe?
@jasminkaj ahoj, začínaš štúdium PEP? Asi budeme spolužiačky....máš v sobotu prvú prednášku?
@matulka132 áno 🙂 Si v skupine na messengeri?
@jasminkaj nie som, aká je to skupina? Ako sa tam môžem pridať?
@jasminkaj vieš mi s tým pomôcť, prosím?

Ahojte ,ešte stále žiadnej neprišlo rozhodnutie? Ja už som z toho nervózna, či má prijali alebo nie🤭🤭