UKF - Pedagogická fakulta
Ahojte neviem si vybrat...
elementarna pedagogika alebo specialna?
Vie mi niekto poradit?
Musis porozmyslat co by ta viac bavilo. Ale je pravda ze specialnych pedagogov je ako safranu..tam budes mat hned miesto
Ja uz pracujem ako asistentka,no musim si urobit skolu.Chcela by som si vybrat co najlahsiu cestu.Som uz 12 rokov zo skoly,mam male dieta...musim natrenovat mozgove bunky
@ona12 dobrý deň, neviete náhodou kedy je vhodné si poslať prihlášku? Viem že do konca marca, ale či je aj nejaký presný dátum?
@kyra3 špeciálnu pedagogiku a manažment
@mikinka345 Mohla by som vas poprosit o info, ako prebieha externa vyucba? Prednasky su kazdu sobotu alebo aj v piatok? Skusala som dohladat povinne a volitelne predmety na webe skoly, ale nic som nenasla. Mozete mi prosim napisat, ake predmety tam su? Ako to vyzera, ked je tam zakomponovany aj manazment? Dakujem pekne
@kast dobrý deň, škola je podľa rozvrhu cca 9-11 predmetov za semester, záleží či má predmet prednášku a aj seminár tak potom to je rozratane na viac dní, niekedy to vyjde do mesiaca aj 4x piatok+ 4x sobota, ale teraz som mala napr 3 týždne voľno, keďže je tam manažment tak je tam pár predmetov aj s touto tematikou ale nieje to katastrofa

@ona12 Z toho, čo majú v ponuke asi špecku. Ale teda nič moc to nie je. Poobzerala by som sa po inej fakulte a iných možnostiach.