Čo jesť v Londýne počas tehotenstva?
Ahojte, ideme na prdlzeny vikend buduci tyzden do londyna, a citala som v roznych clankoch, ze pitna voda je znecistena chemikaliami, hlavne tym pfas, tak hadam, maso vajcia tiez nebude vynimka, kedze zvieratam urcite nedaju pit prefiltrovanu vodu. Takisto ryby (olovo, ortut)....
Nechcem tym otravovat muza, ale fakt ma to trochu trapi.
A som tehotna, preto mi to momentalne nie je jedno.
@domak2 hej, kazdy sa bije do prs, ze len jeho narodne produkty su najkvalitnejsie a vsade inde je uz len sama nekvalita. Sovinizmus a obchodna vojna. Objektivne informacie su zvacsa nedostupne (nik nezaplati naozaj nezavisle testovacie organizacie ci media).
Ako a doma si myslíš ,že máš inú vodu alebo jedlo
Stačí nepiť vodu z Temže a budeš v pohode.
@jankalukasova kvalita vody v Temzi sa za poslednych 50 rokov vyrazne zlepsila. Biologovia tam nasli aj ryby, ktore tam neplavali viac ako 200 rokov, takze mozno ta voda z Temze by bola ta prava
@viestta podľa mňa sa tie ryby len adaptovali 🤣 lebo naposledy tam plával taký bordel, že amen tma. Aj keď... Už aj to naposledy je viac ako 5 rokov.
@jankalukasova uz aj delfiny tam najdes 😂
Kto tam uz len poke akoze ich vodu z vodovodu? 😂😂😂 vsak si kupis vodu.
Autorka uz si bola? Prezila si?

@madeincssr balenu dojcensku vodu tu veru nemáme, možno v poľskom obchode 😁 Ale tak môže skúsiť evian.
Inak ja som minule čítala anglicke tipy na návštevu Slovenska a tam bilo ze majú piť balenu lebo nie je taká kvalitná ako v uk