icon

Čo jesť v Londýne počas tehotenstva?

27. feb 2024

Ahojte, ideme na prdlzeny vikend buduci tyzden do londyna, a citala som v roznych clankoch, ze pitna voda je znecistena chemikaliami, hlavne tym pfas, tak hadam, maso vajcia tiez nebude vynimka, kedze zvieratam urcite nedaju pit prefiltrovanu vodu. Takisto ryby (olovo, ortut)....

Nechcem tym otravovat muza, ale fakt ma to trochu trapi.

A som tehotna, preto mi to momentalne nie je jedno.

Strana
z2
domak2
27. feb 2024

@madeincssr balenu dojcensku vodu tu veru nemáme, možno v poľskom obchode 😁 Ale tak môže skúsiť evian.

Inak ja som minule čítala anglicke tipy na návštevu Slovenska a tam bilo ze majú piť balenu lebo nie je taká kvalitná ako v uk

madeincssr
27. feb 2024

@domak2 hej, kazdy sa bije do prs, ze len jeho narodne produkty su najkvalitnejsie a vsade inde je uz len sama nekvalita. Sovinizmus a obchodna vojna. Objektivne informacie su zvacsa nedostupne (nik nezaplati naozaj nezavisle testovacie organizacie ci media).

minenkak
27. feb 2024

Ako a doma si myslíš ,že máš inú vodu alebo jedlo

jankalukasova
27. feb 2024

Stačí nepiť vodu z Temže a budeš v pohode.

viestta
27. feb 2024

@jankalukasova kvalita vody v Temzi sa za poslednych 50 rokov vyrazne zlepsila. Biologovia tam nasli aj ryby, ktore tam neplavali viac ako 200 rokov, takze mozno ta voda z Temze by bola ta prava

jankalukasova
27. feb 2024

@viestta podľa mňa sa tie ryby len adaptovali 🤣 lebo naposledy tam plával taký bordel, že amen tma. Aj keď... Už aj to naposledy je viac ako 5 rokov.

mclissa
27. feb 2024

@jankalukasova uz aj delfiny tam najdes 😂

jankalukasova
27. feb 2024

@viestta
@mclissa
A možno tam len niekto spláchol neposlušné rybky z akvária....🤣 Ak bolo ako to naše, tak v Temži im musí byť sveta žiť.

kiki68
13. apr 2024

Kto tam uz len poke akoze ich vodu z vodovodu? 😂😂😂 vsak si kupis vodu.

mclissa
13. apr 2024

Autorka uz si bola? Prezila si?

Strana
z2