2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera ani ja som nič iné ako utroš nedostala - a normálne som si ho ráno vložila oba a veď ideš až na desiatu tak sa to zatiaľ aj vyplaví.... Nekázali mi ho zapiť...
Dnes som test nerobila skúsim ešte zajtra ráno - moc si však nesľubujem.
@annamary27 pekná fotka 😉
@monicka7299 ďakujem 😀 😀 😀 😀 😀 taká trochu pojašená 😎 😎 😎 😎 si doma na PNke?kým pojdeš na krvičku.
@monicka7299 drzim palceky aby na teste bola dialnica // a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@monicka7299 zlatinko budem držať palčeky aby sa zajtra na testíku duch pekne ukázal, teda aby bol omnoho zreteľnejší ako včera 😉
@gabinkaa ajoj moja,aj ja som si vtedy v máji s tebou dopisovala,aj my sme mali vklad dvoch-nevyšlo to,mrazáci neboli a už sme 20.8.podali druhú žiadosť,tak ideme do toho odznova. 😎 😎 😎
@janemari dakujeme za vírusíky,fakt ako to letí,ešte si pamätám,ked si písala počas ivf,že si ideš pichnúť prvu včeličku a teraz tu už rozdávaš tehu vírusíky 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 jasnéééé, písali sme si s rovnakým osudom, pevne dúfam, že teraz sa to podarí.......snažím sa byť aj po psychickej stránke v pohode, vtedy to nebolo........
tuším si vymenila fotečku
@wera@annamary27 ano leti to nenormalne akurat som pozerala ze mam 217dni do porodu. A este stale si tehu neuvedomujem nebyt tych nevolnosti a rastuceho bruska.

@balinka a podarilo sa? 🙂