2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
a aký mate problem vy? ja mam podviazane vajickovody....inak sme ok
@kukucka78 pravdepodobne manzel odovzda kamaratov. A tebe spravia zakladne vysetrenia. Ak mate prist rano, tak mozno aj krv. A ked vam stanovia dg. tak sa budete rozpravat ako dalej. Co je pre vas najvhodnejsie na ceste za babatkom 🙂
Pripadne ak uz mate vsetko spravene inde, tak asi doniest vysledky. Ale aj tak si CAR bude robit pravdepodobne kontrolne svoje.
@kukucka78 hovori sa,ze konzultacia 😀 😀 😀 no ja chodievam do GF ale su tu aj babenky z Iscare..Pri nasom prvom pohovore sa nas doki pytal take zakladne infosky..ze ako dlho sa snazime..co uz mame za sebou a tak..Porozpraval nam o moznostiach co prichadza pri nasich diagnozoach do uvahy..a dal na priestor na otazky ak nas nieco zaujima..videl ,ze sme boli v uplnom soku a nevedeli sme sa hned rozhodnut ci do toho ideme..tak nam povedal,ze sa vobec nemusime rozhodnut teraz ale v klude doma sa poradit a pri dalsej konzultacii mu povieme co a ako 🙂 mojho draheho poslal potom von a mne spravil vysetrenie (ultrazvuk)..Drahemu sa kazal objednat na spermigram a mne na krvicku na HP..a potom sme sa objednali na dalsu konzultaciu..
@kukucka78 moja to sa neda zovseobecnit takto kolko to stoji..zalezi ake zakroky vam budu robene ake metody pouzite a ake injekcije ti nasadia ak pojdes do IVF...Ale urcite neake info najdes na strankach Iscare...Ak mas poistovnu tak konzultacia je zdarma ak si samoplatca tak to neviem..
Myslim si vsak ,ze na prvej konzultacii vam nebudu robit ani spg a ani brat krv ale budu vam sa kazat objednat 😉
@kukucka78 tak potom ako pise yelil, len teba vysetri a na krv a spermiogramsa objednate.
Tu som nasla cennik. http://www.iscare.sk/financovanie/cennik
Tie ceny su rozne. Hodne zalezi od manzelovho spermiogramu. Akym sposobom sa budu tvoje vajicka oplodnovat.
Ale bude to hodne ako samoplatcovia.
Nerozmyslali ste ist do CR, tam ze je to ovela lacnejsie.
@kukucka78 neboj v Car ti to vsetko vysvetlia...ty uz presne vies,kde je problem a pojdete do IVF..takze tam sa vypisuje ziadost na poistovnu a ak sa ta ziadost schvali tak dostanete protokol ..injekcije a zacnete stimulovat a tak pekne po poriadku...vsetko ti to vysvetlila co a ako bude prebiehat.. 😉 🙂 Ale vo vasom pripade to pojde asi trosku inac ak chcete ist ako samoplatcovia a nebudete teda musiet cakat ani na tu poistovnu... 😉

ahojte kočky....poradí niektorá ohladne IVF?