icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

chicca555
autor
28. sep 2010

@evasbk evi, ja som stale prekvapena, ja som skor zvazovala moznost spermie od manzela a od darcu a ze ktore sa uchytia, tak tie si dam vlozit, necakala by som, ze on zvoli takuto metodu 🙂 prekvapil 😵 😵

evasbk
28. sep 2010

@chicca555 prekvapil a potešil. A kedy by to mal absolvovať a kde??

chicca555
autor
28. sep 2010

@evasbk absolvuje to presne v den mojej OPU, najskor je na rade on a asi za 2 hodky po nom mam ja OPU, cize to vychadza na nejaky november, neratala som to este presne, kedze teraz cakam na cervenu a pak zacinam pichanie injekcii - dlhy protokol... urobia mu to v mojom centre, cize v Heliose 🙂

janemari
28. sep 2010

@noe tak dnes som hned zjedla kusok rozka,potom torecan a sup k zbarovi.Prezila som to bez ujmy,teda zubar a ziadne vracanie nebolo.Zajtra idem na poradnu dat skontrolovat drobca ci je v poriadku.

evasbk
28. sep 2010

@chicca555 aha, nevedela som ako to chodí pri tomto. Aj ja chodím do Heliosu, akurat zajtra mám asi poslednu kontrolu pred OPU 😉

chicca555
autor
28. sep 2010

@evasbk tak drzim prsty, nech je pekna "uroda" 🙂

evasbk
28. sep 2010

@chicca555 Hlavne aby bola kvalitná 😉 Dík 😉

monicka7299
28. sep 2010

takže : 😖

už hútali a dumali ako je to možné, že 1x boli 2 vajíčka a 2x len 1 vajíčko. Toto je tretí pokus a zrazu viete čo? Povedal, že som mala veľké dávky hormónov a nič a tak sa rozhodol, že teraz pôjdeme na istotu a zameriame sa na to jedno vajíčko , ktoré sa prirodzene vytvorí 😒 Ja som začala oponovať , že toto je posledná žiadosť preplatená a je tu malá šanca - chcela som aby to bolo ešte raz tak normálne a on povedal, že tro mám nechať na neho....
Dostala som aj tak Merional 40 amp. a Orgalutran 7 amp. ....nie je to nejak veľa?
Dievčatá, máte niekto skúsenosti s týmito liekami????? ...to nie sú hormóny????
Mám taký divný pocit z toho.....
..... mám prísť druhý deň cyklu na kontrolu a na krv a potom to bude pomaličky sledovať.....
Som ☹

janemari
28. sep 2010

@monicka7299 ty ides teraz na iui alebo ivf mam v tom hokej 😅

yeliel
28. sep 2010

babule..mne sa paci ako Vam vo vasich centrach vsetko znamkuju 😉 ..ze 1 ..2a tak..akej kvality vajicka akej embryjka a v mojom car mi nikdy nikto take infosky nedal..a ja vzdy vsetko chcem vediet 😀 😀 😀

evasbk
28. sep 2010

@monicka7299 tak v tomto mám guláš aj ja 😅 Ak by ste išli len na iui, tak by sa potom možno dalo robit len s tým vajíčkom čo sa samo vytvorí, ale ak ideš na IVF, tak to by som teda asi neriskovala. Tiež by som stala za to aby mi bolo hormonmy vyvolané viac vajok 😒 No neviem je to chaos
pri iui nepotrebuješ žiadost, ale to asi vieš

yeliel
28. sep 2010

@monicka7299 moje trochen tomu nerozumiem..cize ta nebudu vobec stimulkovat ale oplodnia len to vajicko co sa same vytvori? 😕

yeliel
28. sep 2010

@evasbk 😉 ja tiez hutam co nam to tu monicka pise 😕

janemari
28. sep 2010

Ja si myslim ze monika pojde na IUI lebo aj tak by jej nemohli nic robit kym neschvalia ziadost a musi cakat 3 mesiace a ona zacina od dalsieho cyklu,nie?

yeliel
28. sep 2010

@monicka7299 moje a tie vcielky ti predpisal...bez schvalenie ziadosti? 😕 ale co som googlila tak je to na stimulku ten merional ..dokonca tam pisu ze je najlepsi na ziskanie kvalitnych vajicok 😉

sunday1
28. sep 2010

@monicka7299 Ku komu chodíš? Ja by som si to ešte s niekym prekonzultovala. Naozaj je divné, že si dostala recept bez schválenej žiadosti...

wera
28. sep 2010

ahojte babuľky 🙂 ja som si poobede klasika schrupla a ešte som bola s kamoškou na čajačíku trošku poklebetiť 😀

@monicka7299 moni v tom čo si nám tu napísala mám aj ja trošičku chaos... nechápem reakciu Tvojho lekára... to akože máte ísť na IVF? a žiadosť ste spisovali? zlatinko skús si dohodnúť ešte konzultáciu v Gynfive alebo vo Ferticente a najlepšie v obidvoch, a nech Ti povedia čo si na to myslia oni... prípadne by som ešte zvážila konzultáciu v reprofite v brne... 🙂

@yeliel ani u nás v centre nič neznámkovali a tiež by ma to zaujímalo 😉

@chicca555 supeeeeer takže idete na to, teškám sa s Tebou 🙂 🙂 🙂 ... v novembri OPU a pod stromčekom babuľko v brušku 😉

annamary27
28. sep 2010

@monicka7299 ahoj a nie je to trochu hr-hr.Začali sme skoro spolu,ja ešte sa len chystám na druhé ivf a ty už pojdeš do tretieho?nenecháš si radšej telo trošku oddýchnuť? 😉

chicca555
autor
28. sep 2010

@wera dufam, dufam, teda verime!! 🙂 🙂 🙂 ja som augustova, aj meniny mam v auguste, tak babo by som mala taky super darcek 🙂 🙂
inak gratulujem ku dvom // 🙂

wera
28. sep 2010

@chicca555 nebojkaj určite to dobre dopadne, hlavne že sa to už konečne znovu rozbehlo 😉 😉 😉 si levík? to by si mala úžasný narodeninový darček 🙂 ak pôjde u nás všetko dobre tak u nás by bolo bábo na manželove narodeniny 😀

monicka7299
28. sep 2010

idem 3x na IVF - dnes sme vypisovali žiadosť a tie lieky som si opísala zo žiadosti aby som Vám vedela povedať čo mi dali 😅 a aby ste mi vy vedeli povedať aké skúsenosti máte s tými liekmi 😉

1x pôjdem 2DC na odber krvi a potom ďalšia kontrola bude vraj 10 DC a tak..... asi aj s krvou...... POMÓC 😲
Začínam cca 15. novembra 2010

evasbk
28. sep 2010

@monicka7299 Aha, a tvoj dr. ráta s tým že zas bude len jedno vajko??

gabinkaa
28. sep 2010

@wera ahojček moja, tak ako sa cítiš, čo robia dve//, a čo krvička?

wera
28. sep 2010

@gabinkaa ahojky 🙂 dobre sa mám 🙂 na krvičku idem až v piatok, takže ešte musím počkať tri dni... 😉
testíky sú stále s dvomi čiaročkami, aj keď tá dnešná bola trošičinku slabšia, ale verím že je to okey 😅

monicka7299
28. sep 2010

@evasbk ja neviem..... asi 😒 .... čítala som o tom Merionale a používa sa pri IUI takže neviem alebo možno aj pri IVF ale ako doplnok....

gabinkaa
28. sep 2010

@wera jáááj keby som ja mohla hovoriť o dvoch //, ale najprv musím absolvovať celé tie peripetie so stimulkou, aj sa teším

wera
28. sep 2010

@gabinkaa nebojkaj, strašne rýchlo to preletí, ani si to nestihneš uvedomiť tak ako ja... 😀

gabinkaa
28. sep 2010

@wera to dúfam, vraj pre mňa najvhodnejší mesiac je november, tak to musím tak nejako napasovať

wera
28. sep 2010

@gabinkaa 😉 😉 😉

wera
28. sep 2010

babulky prajem dobrú nôcku 🙂