icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
1. okt 2010

dobrú noc babuľky 🙂

balinka
1. okt 2010

@wera aj tebe dobru nocku 😉

monicka7299
1. okt 2010

@noe sme sa pobavili na tých kočkách 😀 😀 😀 super na noc....

wera
2. okt 2010

dobré ránko babuľky 🙂 🙂 🙂

sunday1
2. okt 2010

Dobré ránko 🙂
@wera Ako to robíš, že si tu stále prvá? 😀

wera
2. okt 2010

@sunday1 no spávam cez deň, tak ráno vstávam skôr 😉 ...ale dnes som výnimočne zaspala 🙂

sunday1
2. okt 2010

@wera Ešte chvíľu budeš v jednom kuse spinkať, ono to pomaličky prejde 🙂

wera
2. okt 2010

@sunday1 chi to dúfam 🙂 🙂 🙂 aj keď takto mi to vyhovuje 😉 😉 😉

sunday1
2. okt 2010

@wera Pekne si si to zariadila 😀 😀 😀

wera
2. okt 2010

@sunday1 tak tak 🙂 🙂 🙂 juj len keby ten čas chcel ísť trošku rýchlejšie 🙂

sunday1
2. okt 2010

@wera Však si na dobrej ceste 😀 Ani nevieš, koľké by sme teraz radi čakali na sono, tak si ten čas užívaj 😀 😀 😀

wera
2. okt 2010

@sunday1 jasnačka ja si ho užívam 🙂 🙂 🙂 len by som chcela už vidieť srdiečko aby som bola na pokoji 😉

sunday1
2. okt 2010

@wera Určite bude aj srdiečko alebo aj dve 😉

wera
2. okt 2010

@sunday1 verím že bude všetko v poriadku 🙂 🙂 🙂

sunday1
2. okt 2010

@wera Tak by som sa k Vám úspešným už konečne pridala, ale posledné dni ma chytá nejaká depka, no neviem. ☹

wera
2. okt 2010

@sunday1 hlavu hore, uvidíš že to výjde 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sunday1
2. okt 2010

@wera Dúfam, že máš pravdu 😀 😀 😀 Ja som trúba, zaťažujem Ťa blbosťami. Ty teraz mysli len na pekné veci 😉

wera
2. okt 2010

@sunday1 aaaaaale prosím Ťa neblázni 🙂 🙂 🙂 ja mám tiež niekedy lepšiu náladu a inokedy zase horšiu... to je normálne, ale treba sa vždy tešiť na to čo príde 😀

wera
2. okt 2010

babuľky tak ja idem trošičku pobehať von 🙂 🙂 🙂

sunday1
2. okt 2010

@wera No hej, len sa tak občas pobavíme na tom, že mňa už asi budú ukazovať medikom, "vieš, to je tá, čo sa jej už stalo všetko" 😀 😀 😀

sunday1
2. okt 2010

@wera Len pomaly behaj 😉

evasbk
2. okt 2010

tak babeny, volala som do car ☹ na oplodnenie po očistený bolo 12. z toho 1 degenerovalo a 2 sa neoplodnili, takže ich je 9. nemám dobrý pocit, presne takto to prebiehalo aj v tom prvom 😒 V pondelok mám volať. Uff

kvetinka98
2. okt 2010

evasbk ahoj to máš fajn neboj bude dore treba iba pozitívne myslieť a bude všetko tak ako má byť.....ja viem mne sa to vravká ja ako som písala tak v prvom IVF som to mala oveľa horšie ja by som si iba priala aby to bolo tak ako v tvojom prípade ja som mala 4 s toho sa oplodnilo iba 1 takže .....to bolo slabé.....ty aspon môžeš mať mrazáčikou ja som dnes 29 den dostala som mrchu ....a v pondelok idem do Heliosu čo povedia kedy si mám začať dávať druhú dávku Menopuru......držkám nám všetkým silno silno palčeky aby sme mali čo nedlho svojich dropčekov v náručí..........

kvetinka98
2. okt 2010

sunday1 ahojky neboj nie si jediná také sme viaceré............. treba veriť 🙂

kvetinka98
2. okt 2010

ahojte babuľky toto som našla na facebooku je to kruté ale mne sa to páči......je to super ako reklama proti interupcii.......
Precitaj si🙂
1 týždeň:
Maminka ,, Mám iba 8mm, ale mám všetky moje orgány. Ľúbim zvuk tvojho krásneho hlasu, vždy ...keď ho počujem pohnú sa mi všetky tie moje malilinké kostičky v tele. Zvuk tvojho prekrásneho srdiečka je moja najobľbenejšia melódia.
2 týždeň:
Maminka,, Dnes som sa naučil ako si mám cucať palček,,keby si ma videla povedala by si že vyzerám úplne ako bábo. Je mi tu tak krásne teplučko.
3 týždeň:
Vieš čo Mami ?? ..ja som dievčatko ,, Dúfam že ťa to poteší..som tvoje dievčatko.Chcem aby si bola šťastná lebo nemám rada keď plačeš…Ja plačem wždy s tebou aj keď ma nepočuješ.
4 týždeň:
Maminka začali mi už rásť vlásky.... Len škoda že sú také malinké, ale tuším že sa podobajú na tie tvojé. A už viem aj pohnúť s mojou malinkou hlavičkou, aj s prstíkmi,a nožičky a ručičky, viem len trošililinku vystrieť ale na to mám ešte čas nemyslíš????
5 týždeň :
Maminka ty si bola dnes u lekára ?? On ti klamal že ešte nie som nijaké bábo..Maminka veď ja som tvoje bábätko…a ľúbim a ..Mami???? ,, Čo je to potrat??
6 týždeň:
Maminka ja zase počujem lekára..Prečo je k tebe taký zlý?? ??..Prečo sa mi vkráda do môjho domčeka?? ?? Maminka on to volá ... ihla čo to je,?? ?? Maminkaaaaa?? strašne ma to páli, povec mu nech už prestane ..Mami ja nechcem ísť preč :(( ..Nechcem od teba odísť prečo mi to robííí??? ?? …Prosím maminka pomôž mi, ubližuje mi to :((…MaMiiNka Niee !!
7 týždeň:
Maminka mám sa dobre... Som v nebíčku, Ježiško ma drží v náručí .Strašne mi chýbaš , chcem ísť naspäť :( ..Ale Keď to nejde.. Vysvetlili mi už čo to znamená potrat :(… Mamička prečo si ma nechcela ?? Veď ja ťa tak neskutočne ľúbim. Prečo Ty mňa nie????
Aj keď je to tak navždy som tvoj Anielik …Mamička nedaj si už nikdy zobrať Anielika.:(

kefalinek
2. okt 2010

@annamary27 dakujem este neni sice k comu ale aj tak dakujem
@shandy boli so mnou v pondelok na ET, tak neviem

kefalinek
2. okt 2010

@sunday1 tak to uz na mna ukazuju tym medikom viete ona mala cystu, jeden porod spontanny, mimomaternicove, jedno Ivf neuspesne, KET a k tomu jeden potratik 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uz to treba brat s humorom,lebo by som sa z toho zblaznila

balinka
2. okt 2010

ahojte babulky.ako sa mate? 😉 dnes sa mi snivalo,ze som si robila testik a boli tam dve ciarocky,skoda,ze to bol iba sen ☹ ☹ ☹

sunday1
2. okt 2010

@evasbk Neblázni, máš ich na rozdávanie 😀 😀 😀