2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera no ved sa nediv tehulka 🙂 . mne vadi, len ked drahy smrdi od vina alebo piva...bleeee
@noe tak snazim sa, ale to vies v robote sa nemam este zatial na co vyhovorit 🙂 , este to nevedia...
no s tym sexom..nam normalne odlahlo, ze jedina sanca IVF, az potom sme zas konecne zacali milovat a nie plodit deti 🙂 . no a ako nas to zacalo bavit, tak dosla dalsia stimulka a tehu....inak najlepsie bolo ked sa drahy pytal v Brne dokiny, ze kolko treba abstinovat pred OPU a teda doktorka, ze partnerka uz nemuze ale ze vy jo, do pulnoci. a on na plnu hubu, ze co leeen od polnoci? som vyzerala ako sexualna masina, co ho furt otravuje a ze sa chudak ani nebude mat na co vyhovorit, ze nemoze 😀 😀 😀
inak chute mam riadne, na take veci co som jedavala v detstve, ze kakao, vianocka s medom a maslom, krupicova kasa....no celkom sranda 😀
@wera dufam, ze to chce len cas a ked uz sa nebudeme snazit o babatko, tak sa to vrati zase do normalu. Je to velka zataz na psychiku 😒 nie ako si niekto mysli, ze si das par tabletiek, pichnes nejaku tu vcielku a sup.... babo na ceste ☹
V tomto ta ludia, ktori si tym nepresli nikdy nepochopia. Preto som stastna za konika 🙂
@noe ja tiez myslim,ze sa to vrati do normalu. proste koho by uz vzrusoval sex na prikaz...neboooj, este chytite druhy dych 😉
@wera no drahy sa smial, ked som mu diktovala co ma doniest z potravin. este aj bambino okrem toho...na to som tiez tak dostala chut a na sunku 😀 . weri asi ked dostanem tehu knizku, tak poviem....aby som mala vyhovorku, preco nestiham terminy...nebudem sa ja teraz uz kvoli nicomu stresovat. co stihnem stihnem a co nie, musi vydrzat....hold.... 🙂
@shandy chi no mňa zatiaľ nejaké extra chute nechytili, okrem čipsov 🙂 jasnačka a netreba sa stresovať, treba byť v pohodičke, veď čo je dôležitejšie ako zdravie a zdravé detičky? no nie? 😉
ja som na PNke a chcela by som zostať...aspoň prvé tri mesiace by som chcela zostať... a poviem im to keď nám potvrdia srdiečko, potom poviem že zostávam na rizikovom 🙂
ahojte
@monicka7299 ahojky, pekny dnik i ked dnes je nejako pod mrakom 😒
Sa chystam do BB. Svokra ma meniny, tak ako milujuca nevesta idem blahozelat 🙂
Ahojte bebenky, včera som s vami nepopísala, dala som prednost manželíkovi. Mali sme romantikuš večer, včera sme mali výročie svadby 😎
Čo ste tu písali o tom keksíkovaní 😉 , tak to som si myslella, že len mi s mm, máme tento problém 😝 Po 2 rokoch sexovania na povel od dr sa nám normálne ulovilo, ked nám car povedali že máme malu pravdepodobnost splodit dieta normálne. Tak par mesiacov bol sex pre nas tabu 😒 Ale potom!!!! Už sme si vedeli aj vychutnat 😅 No a teraz nastupuje zas tabu 😉
Dnes mám stale v hlave tie moje emryká, bojkám sa o ne 😅 Zajtra ráno volám či bude ET
Dakujem, pozdravim svokricku. 😉 Jasne, ze ma ma rada, ale ma 3 synov a je to taka mamina a chce pre nich len to naj. Takze samozrejme ziadna nevesta, ktoru synovia priviedli nebola dost dobra. A manzelik ako najstarsi a zenil prvy, takze ja som bola prva, ktora si zlizla 'smotanu' aby nas svokra ako nevesty prijala. Ale uz je to fajn 😉
@evasbk krasne si to napisala, vo stvrtok uz budes tehulka 😵 samozrejme aj dalsi stvrtok o par mesiacov 😵 😵 😵

@shandy tehulka nasa, ty sa setri..... ziadne fofry, praca neujde 🙂
@wera veru dobre mi to padlo 😀
Babulky inak sex... je uz aj pre nas velka neznama 😀 tak ak bude aj v tehotenstve, tak sa mam na co tesit. Od januara ako sme zacali stimulovat a doktor diktovat, kedy..... tak po par mesiacoch mal toho manzel plne zuby a odvtedy je to viac ako ubohe, dochodcovia sa miluju castejsie ako my 😠 😖 Ten moj je v tomto uplne opacny, ja mam chut a on nie 😀 Sa tesil, ze som prec, asom bude mat pokoj v posteli 😀