2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@mirka321 ja som išla na Pn 4 dni pred OPU. Ak sa budeš dobre cítit, tak ti stačí ist tak týž. pred opu. Aj to by som išla neskor, len v robote bolo vela chorých a bála som sa aby som nebola chorá, lebo to by bol pruser, tak som sa tie 4 dni len tak preventívne liečila 😉 Jedna kamoška išla tiež na Pn ked začala pichat druhé včeličky, ale teraz povedala že to bolo zbytočné. Tak to závisí len od teba, podla toho ako sa budeš citit.
Ahojte kočky, poslušne hlásim, že žiadosť je schválená 🙂
@evasbk - na zajtra veľa šťastia a pohodový priebeh. Juj zajtra o takomto čase už si budete doma odpočívať aj s drobcami 😀 Pribaľujem im na cestu bruškový nebožiec, aby sa u maminky dobre zavŕtali 😉
@nechsazadari ahojky 🙂 super, gratulujem ku schváleniu žiadosti 🙂 kedy sa púšťate do boja? 😉
@nechsazadari
@wera ďakujem baby, normálne ma obavy prechádzajú a začínam sa tešiť. ďakujem že vas mám 🙂 🙂 🙂 🙂 všetky čo so mnou koníkujete
@nechsazadari tak gratulujem takze dalsia nadejna tehulka do konca ruka jupiiiiii A cerstve virusiky TTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
ahojte kamošky 😉 Ja sem iba tak odbieham...Ďakujem všetkým za podporu a @janemari -dakujem za vírusíky. Skladujem si ich do zásoby, vždy keď posielaš 😀 😀 😀
Inak 19.10. ideme do caru a ak do toho nič nepríde tak snáď pred koncom mesiaca začnem s dipherelinom. Ale končím v súčasnom zamestnaní a ak si rýchlo niečo nájdem, tak sa to asi oddiali. Uvidíme...
@nechsazadari ja chcem skončiť ale stále rátam, že každú chvíľu otehotniem a tak sa mi to zdá nefér voči novému nádejnému zamestnavateľovi...(už 3 roky) a doteraz nič... ale tu mi to moc neprospieva psycho... ale keď Ťa tu tak čítam, tak asi z toho naberiem odvahu 😨 Nebojíš sa?
inak včera sme mali sexíkovať kvôli výpočtu presného dátumu a času mojej ovulácie a NIČ... som strášne naser. na môju polovičku.... ani zrnkom neprispel k tomu aby sme si navodili nejakú atmošku a mňa to asi po 11 romantikuš vetách prestalo baviť a išla som spať a nechala som ho pri svojom prírodopisnom filme o tučniakoch 😲 😠

@evasbk tak to je pravda , injekcia v ruke a teraz rozhodnutie pichnuť , či nepichnúť.... tá prvá je fakt najhoršia ...no uvidíme zajtra... 😉