2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@annamary27 ďakujem , je vo mne....
ďakujem..... a na vklad ideš kedy? zajtra?
držím silno palčeky
🙂
@evasbk strašne Ti držím palce 😉
@mirka321 ja som išla na Pn 4 dni pred OPU. Ak sa budeš dobre cítit, tak ti stačí ist tak týž. pred opu. Aj to by som išla neskor, len v robote bolo vela chorých a bála som sa aby som nebola chorá, lebo to by bol pruser, tak som sa tie 4 dni len tak preventívne liečila 😉 Jedna kamoška išla tiež na Pn ked začala pichat druhé včeličky, ale teraz povedala že to bolo zbytočné. Tak to závisí len od teba, podla toho ako sa budeš citit.
@monicka7299 ďakujem moc 😉
Ahojte kočky, poslušne hlásim, že žiadosť je schválená 🙂
@evasbk - na zajtra veľa šťastia a pohodový priebeh. Juj zajtra o takomto čase už si budete doma odpočívať aj s drobcami 😀 Pribaľujem im na cestu bruškový nebožiec, aby sa u maminky dobre zavŕtali 😉
@nechsazadari ahojky 🙂 super, gratulujem ku schváleniu žiadosti 🙂 kedy sa púšťate do boja? 😉
@nechsazadari
@wera ďakujem baby, normálne ma obavy prechádzajú a začínam sa tešiť. ďakujem že vas mám 🙂 🙂 🙂 🙂 všetky čo so mnou koníkujete
@nechsazadari jej to ti celkom sikovne schvalili...ze? kedy zacinas stimulkovat?
@nechsazadari gratulujem,že aká rýchlosť 😎
@nechsazadari tak gratulujem takze dalsia nadejna tehulka do konca ruka jupiiiiii A cerstve virusiky TTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
idem pozerať Ordinácia.... 🙂
@monicka7299 aj ja pozeram 🙂
babuľky prajem dobrú nôcku 🙂 🙂 🙂
ahojte kamošky 😉 Ja sem iba tak odbieham...Ďakujem všetkým za podporu a @janemari -dakujem za vírusíky. Skladujem si ich do zásoby, vždy keď posielaš 😀 😀 😀
Inak 19.10. ideme do caru a ak do toho nič nepríde tak snáď pred koncom mesiaca začnem s dipherelinom. Ale končím v súčasnom zamestnaní a ak si rýchlo niečo nájdem, tak sa to asi oddiali. Uvidíme...
dobré ránko babulky 🙂
@nechsazadari ja chcem skončiť ale stále rátam, že každú chvíľu otehotniem a tak sa mi to zdá nefér voči novému nádejnému zamestnavateľovi...(už 3 roky) a doteraz nič... ale tu mi to moc neprospieva psycho... ale keď Ťa tu tak čítam, tak asi z toho naberiem odvahu 😨 Nebojíš sa?
inak včera sme mali sexíkovať kvôli výpočtu presného dátumu a času mojej ovulácie a NIČ... som strášne naser. na môju polovičku.... ani zrnkom neprispel k tomu aby sme si navodili nejakú atmošku a mňa to asi po 11 romantikuš vetách prestalo baviť a išla som spať a nechala som ho pri svojom prírodopisnom filme o tučniakoch 😲 😠

@evasbk tak to je pravda , injekcia v ruke a teraz rozhodnutie pichnuť , či nepichnúť.... tá prvá je fakt najhoršia ...no uvidíme zajtra... 😉