icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
5. okt 2010

@zlatanka30 nebojkaj 🙂 🙂 🙂 určite sa im bude dariť 🙂

zlatanka30
5. okt 2010

dakujem moj asi zlata.idem si trosku pospinkat 🙂

yeliel
5. okt 2010

@zlatanka30 musis im verit moje...viem,ze je to tazke nebat sa..lebo ja tiez v takýchto chvilach mam strach..ale skus byt v pohodicke ... 🙂

kvetinka98
5. okt 2010

wera ahoj niže by som to chcela zarieknúť ale to si mala veľmi krásne spravkané prajem si aby to teraz aj mne tak vyšlo.....ja ti folikuli stále mám veľa ale nie a nie dorásť...neviem prečo.......držkajte sa

chicca555
autor
5. okt 2010

@wera zeby zazrak bozi? 😀 tomu neverim 😕
@zlatanka30 dufam, ze skoro, lebo uz sa normal tesim na vcelickovanie 😀

kvetinka98
5. okt 2010

wera a ak sa možemešte opýtať tak čo si barala aké včeličky ?,,,,,

kvetinka98
5. okt 2010

ahojte chcela by som sa opýtať kto má skúsenosti s Menopurom máte ho v chladničke alebo nie,,,??ďakujem

monicka7299
5. okt 2010

toto je blbec deň ...stráááášne ma bolí hlava 🙄

sunday1
5. okt 2010

@monicka7299 No ale do večera musíš byť fit 😀 😀 😀

kefalinek
5. okt 2010

@monicka7299 aj mna a od pol tretej v noci,som sa na to zobudila , dnes som si robila test a neni tam nic,alebo velmi velmi slabunky duch ale to si asi nahovaram

mirka321
5. okt 2010

ahojte, ja dnes začínam s prvou včeličkou, mám strach ako to pichnem....
pekný dníček

evasbk
5. okt 2010

tak ahojte , už som celá krasna, zajtra sa može konat ET 🙂
@kvetinka98 menopur nemusí byť v chlade, ja som ho mala normálne na poličke 😉
baby mna stale pobolieva spodok 😒 myslite že to može byť z toho že som mala tolko vajok, alebo je to hyperstimulak???? Ked sedím, ležím tak nie, len ked chodím 😅

sunday1
5. okt 2010

@monicka7299 Ak mi pošleš cez IP mailovú adresu, pošlem Ti zoscanované pokyny od Jonáša. Neviem ich sem nahodiť 🙂

wera
5. okt 2010

@kvetinka98 ahojky, pri druhom IVFku som mala gonal, menopur, cetrotide a pregnyl
a menopur som mala v chladničke aj keď netreba...

@evasbk supeeeer krasavica 🙂 tie bolesti som mala aj ja... to prejde neboj 😉 nemáš ale dúfam spuchnuté bruško...?

@mirka321 gratulujem k začatiu stimulky 🙂 nebol včeličku zvládneš úplne v pohodičke 🙂 budeš ju pichať večer? a akými začínaš?

@monicka7299 tá hlava môže byť aj počasím... 😒 skús si dať nejakú dobrú čokoládku a spraviť si pohodičku 🙂

evasbk
5. okt 2010

@mirka321 Neboj, ja som pri prvej sedela asi 10 minut a rozhodovala sa či pichnit alebo nie, ale to bolo len pri tej prvej potom to išlo ako po masle 🙂 dokonca v den ked som si už nemala pichat, tak mi to normálne aj chýbalo 😅 😅
Musíš to len prekonat, nebolí to.

evasbk
5. okt 2010

@wera čo ti ja viem či ho mám spuchnuté, ked ono je velké aj bez toho 😅 Mám o niečo tvrdšie, ale to mám asi z tej vody, či??, Na zachod chodím, takže voda sa nezadržuje

wera
5. okt 2010

@evasbk a máš problémy s močením? ak by nastupoval hyperstimulák tak by sa tekutina zadržiavala a skoro nič by nešlo von... a piješ veľa tekutín? ja som podctivo pila cez 5 litrov po odbere...

wera
5. okt 2010

@evasbk inak zajtra keď pôjdeš do centra tak to dokimu spomeň, nech si Ťa pred transferom ešte keď tak pozrie na sone 😉

evasbk
5. okt 2010

@wera na wc chodím normálne, ako lievik 😉 Pijem cca 4 litre denne . NO ved zajtra mu to radšej poviem. Myslíš si že keby som aj mala slabý hypers. tak by transfer nemohol byť?

wera
5. okt 2010

@evasbk ak by bol nábeh na hyperstimulačný, ale nebol by v nejakom ťažkom štádiu tak by transfer spravili.. ale záleží to od dokiho, ale naozaj pokiaľ piješ veľa tekutín a codievaš na wc normálne tak sa nemusíš báť 😉
ja som po transfere mala tiež bolesti brucha a chodila som pomalinky lebo ma to docela dosť bolelo... ale prešlo ma to 😉

yeliel
5. okt 2010

@evasbk neboj nebude ziaden hyperstimulak...trosku ta moze brusko pobolievat .. 😉

evasbk
5. okt 2010

@yeliel
@wera pri prvom ma tiež pobolievalo, ale len tak 2 dni a to som cítila akoby som mala taku dobru svalovicu, teraz ma to pobolieva uple dolu a ide to až do zadku 😕 Asi to bude z toho odsavania, myslím. Ved odsat 16 vajok dá asi zabrat organizmu

annamary27
5. okt 2010

@evasbk gratulujem k výročiu,k romantikuš večeru/aj my si budeme musieť nejaký taký spraviť konečne v tomto uponáhlanom svete/ a držkám palce embryjkám 😎 😎 😎

annamary27
5. okt 2010

@zlatanka30 garatulujem k vajulkám a držím palce,tfuj-tfuj,nech sa vyvíjajú do krásy. 😵

annamary27
5. okt 2010

@mirka321 sme s tebou,neboj dokážeš to 😎

evasbk
5. okt 2010
yeliel
5. okt 2010

@evasbk moje ja som mala tiez bolesti este v den ET a bolo len 13 vajok..ono to moze chvilu boliet..mna vzdy upozornovali na horucky a ak by sa mi tazko dychalo ,ze je zle..Ale nebojkaj zajtra ta pozru a urcite povedia,ze je vsetko OK..

monicka7299
5. okt 2010

@kefalinek nevadí, aj ja som videla, lebo som ho chcela vidieť ale bol tam.... dúšik ale pregnylovský.. skús zajtra aj pozajtra... bude tmavnúť

monicka7299
5. okt 2010

@sunday1 http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
aj toto je na výpočet správneho času. 😅 ..takže aj toto skúsime 😉

mirka321
5. okt 2010

@wera ahoj , áno večer , už je včelička vo mne... a začínam decapeptylom a na budúci týždeň gonalom