2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Dobré ránko 🙂
@evasbk Myslím na Vás a držím palce. Daj čo najskôr vedieť 😉
@monicka7299 Poslala som Ti to 🙂 Z chlapov si nič nerob, oni sú asi ináč nastavení. Čo sa týka vážnych rozhodnutí, ja sa už neriadim tým, že chcem otehotnieť, zo začiatku to tak bolo a potom ma štvalo, že som prepásla nejakú príležitosť. Už to išlo do takých extrémov, že som si nekupovala ani handry, lebo však načo, budem potrebovať tehotenské... 😖
Dobré ránko 🙂
@evasbk Myslím na Vás a držím palce. Daj čo najskôr vedieť 😉
@monicka7299 Poslala som Ti to 🙂 Z chlapov si nič nerob, oni sú asi ináč nastavení. Čo sa týka vážnych rozhodnutí, ja sa už neriadim tým, že chcem otehotnieť, zo začiatku to tak bolo a potom ma štvalo, že som prepásla nejakú príležitosť. Už to išlo do takých extrémov, že som si nekupovala ani handry, lebo však načo, budem potrebovať tehotenské... 😖
Nerozumiem prečo mi to naskočilo 2x 😒
ahojte žienky. Len tu chcem dať info vo včerajšom vidaní SME píšu o tom vedcovi čo dostal Nobelovu cenu za to že umožnil IVF. Je tam celá strana o umelom oplodnení. Okrem iného, udávajú tam , že u nás je malý záujem o UO. Ročne asi len 2 tis. a v Čechách až 12 tisíc. A vraj neplodnosť sa vo zvýšenej miere vyskytuje v dolinách severného Slovenska a v okolí Levíc. A je tam spomenuté aj Sanatórium Helios, a Mudr. Krajkovič tam má pár viet. Tak len toľko. U mňa nič nové, 3 mesačná pauza, teraz stagnujeme, kým vypíšem ďalšiu žiadosť na IVF.
@janicca zdravím Ťa a myslím na teba, verím že Ti všetko dopadne OK a vlastne už dopadlo a si tehotnááá. S Jankou sme boli spolu na OPU. Mne sa ale ET ani neuskutočnili však som písala o tom. Držte sa.
Napísala som to aj do temy Heliosu III.
babenky mna z druhy den boli strasne hlava a normalne mam take navaly tepla a zakazdym mi vyskoci studeny pot na celo
@sunday1 PRESNE TO ROBíM AJ JA... nič si nekupujem šak na čo... ešte neviem akú veľkosť budem potrebovať.... len chlapcom kupujem 😠 ...a oni sú takí spokojníííííííííííííí prespokojníííííííííííííí 😠
... inak som môjmu volala, že prečo to včera urobil a on, že nemusí sa mu vždy chcieť. tak som mu na to povedala, že veď nám ide o veľa... .... .... teda som si myslela ☹ ....len ja mám takú tendenciu (teda moje telo a mysel), že ak ma niekto alebo niečo takto zatlačí do kúta - nastáva najskôr stav beznádeje a zúfalstva, potom rezignácia a potom kúšem a som zlá 😖
@monicka7299 Ja už môjmu vôbec nehovorím, že je deň D, lebo to potom vníma, že musí a tak to aj dopadne. Aj ja som najskôr sklamaná a potom prejdem do sebaľútosti, že vlastne na tom záleží len mne a načo to potom všetko podstupujem. Tak je to lepšie zahrať na "spontánno". 😀 😀 😀
JAKé STRAšNé DEPKY DNES 😖
@kefalinek moja tie návaly tepla mám aj ja 😀 testíkovať si neskúšala?
ja som bola dnes u doki si dať predpísať liečiky a aj ma pozrela sonom lebo ma bolia vaječníky, tak stále sú po stimulke zväčšené ale povedala že postupne sa to ukľudní... bublinku zatiaľ nevidela ale povedala že nech prídem o dva týždne, ale potom povedala že radšej nech prídem už o týždeň že aj ona je zvedavá 🙂 také to bolo milé 🙂 tak sme sa tam schuti zasmiali a som jej hovorila že ten týždeň by som teraz najradšej prespala 😅
Ahojte, ja sa hlásim, Et prebehol v poriadku, až na ten plný mechur 😅 😅 😕 Vkladali sme jednu expandovanu blastoc. a jednu blastocytu, tak už len čakať. Mám nižšiu sliznicu, tak mi dal aj Estrimax, mate niekto skusenosti s ním?? A ozaj 4 embr. sa dnes už dali zamrazit a zajtra mám volat či sa ešte bude niečo mrazit 😉
evask super davaj pozor na seba aj na bobaciky.a aku mas sliznicu??
@evasbk supiš 🙂 ... čo je to expandovanu blastoc. , ...ale to je asi nejak veľa rozvinuté embryjko?
@zlatanka30 je 8 mm, tak je to tak na hrane 😅
@monicka7299 ja sa neviem čo to znamená expandovaná, asi tak ako píšeš
@wera dík, dr hovoril, že nie aby som 2 týž. ležala s vyloženými nohami 😀 Mám sa spravat po akoby sa ani nič niedalo, fyzicky všetko, hlavne vypnut psychiku
@sunday1 dik, budem davat pozor, nikde ich už nepustím.
@evasbk 😀 😀 😀 😀
tebe je dnes dobrucko 😉 si mala malzelika pri transvere?
baby dnes sme boli z darhym na kavicku a bol tam taky zlaty chlapcek..stale sa na nas usmieval a vsetko nam ukazoval..a ked sme odachadzali tak za nami krical ...pa pa 😅 bolo to takeeeee miluckeee...
@mirka321 ahoj bojovnicka...tak co? ako dnes si uz zvaladla vcelicku? 😉
@monicka7299
@wera
@sunday1 cavelo baby 😀
@sunday1 ...inac v tom Ke to je teda kocurkovo...uz som sa na to aj vykaslala a nebudem na nich minat energiu som sa rozhodla 😀 oni nemaju stale tie sety na tie vysetrenia tak to asi bude na svateho dindi 😀 😀 😀
ako casto chodis na hemato na kontrolu? ja som bola dnes a vraj mam krvní obraz ukazkový a zo to ostatne zodpoveda tomu,ze picham farxi a je vsetko Ok. a na kontrolu si ma vola tak za mesiac 🙂

@monicka7299 to mi je ľúto.... to správanie poznám... 😒
nerozmýšlali ste že by ste medzi ďalším IVFkom skúsili v centre IUI?