icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

mirka321
5. okt 2010

@evasbk tak to je pravda , injekcia v ruke a teraz rozhodnutie pichnuť , či nepichnúť.... tá prvá je fakt najhoršia ...no uvidíme zajtra... 😉

mirka321
5. okt 2010

@annamary27 ďakujem , je vo mne....

evasbk
5. okt 2010

@mirka321 gratulujem, decapeptyl sa dobre pichá, tenka ihla a ešte k tomu si nemusíš zarábať sama, už je to hotové, len pichneš, no super. Že to nebolelo 😉

mirka321
5. okt 2010

@evasbk trooošku 😉 , ale dá sa....
a ďakujem , na budúci týždeň , tak to vychádza začínam s gonalom....
a ešte som sa chcela spýtať , keď si to pichala ty, keď si si bruško stlačila a potom pichla inj. stále si držala bruško stlačené..... no u mňa slaninku... 🙂

evasbk
5. okt 2010

@mirka321 spravila som si na slaninke riasu a pichla a ked som vytiahla, tak chvilu som si to držala, niekedy može byť aj krvička, alebo modrinka, ale to je normálne. Aby si sa potom nezlakla 😉

mirka321
5. okt 2010

ďakujem..... a na vklad ideš kedy? zajtra?
držím silno palčeky
🙂

wera
5. okt 2010

@mirka321 super, šikulka 🙂 a že to nebolo také strašné? 😉

evasbk
5. okt 2010

@mirka321 ano, rano o 7.30 si mám volat ako sa darí embry. a ked budu kvalitné, tak ideme na ET. Dik, držkaj palce, budem to potrebovať. Nech je čo vkladat 😉

mirka321
5. okt 2010

@wera ďakujem , dalo sa...

mirka321
5. okt 2010

@evasbk neboj sa , držkám siiilno, nech ich máte čo najviac....
a ty si teraz na PN? ja ešte nie , uvažujem , že pôjdem až od pichania gonalu..... ale neviem , čo spraviť

monicka7299
5. okt 2010

@evasbk strašne Ti držím palce 😉

evasbk
5. okt 2010

@mirka321 ja som išla na Pn 4 dni pred OPU. Ak sa budeš dobre cítit, tak ti stačí ist tak týž. pred opu. Aj to by som išla neskor, len v robote bolo vela chorých a bála som sa aby som nebola chorá, lebo to by bol pruser, tak som sa tie 4 dni len tak preventívne liečila 😉 Jedna kamoška išla tiež na Pn ked začala pichat druhé včeličky, ale teraz povedala že to bolo zbytočné. Tak to závisí len od teba, podla toho ako sa budeš citit.

evasbk
5. okt 2010

@monicka7299 ďakujem moc 😉

nechsazadari
5. okt 2010

Ahojte kočky, poslušne hlásim, že žiadosť je schválená 🙂
@evasbk - na zajtra veľa šťastia a pohodový priebeh. Juj zajtra o takomto čase už si budete doma odpočívať aj s drobcami 😀 Pribaľujem im na cestu bruškový nebožiec, aby sa u maminky dobre zavŕtali 😉

wera
5. okt 2010

@evasbk juj no zajtra budem na Teba moc moc myslieť a tešiť sa na krásne pozitívne správičky poobede 🙂 🙂 🙂

wera
5. okt 2010

@nechsazadari ahojky 🙂 super, gratulujem ku schváleniu žiadosti 🙂 kedy sa púšťate do boja? 😉

mirka321
5. okt 2010

@evasbk ďakujem...
a prajem krááásny večer
a zajtra siiilno držím palčeky , nech všetko dobre dopadne.... ahoj

evasbk
5. okt 2010

@nechsazadari
@wera ďakujem baby, normálne ma obavy prechádzajú a začínam sa tešiť. ďakujem že vas mám 🙂 🙂 🙂 🙂 všetky čo so mnou koníkujete

wera
5. okt 2010

@evasbk ale to je jasnačka 🙂 🙂 🙂 veď keď si to dotiahla až sem tak sa drobcom bude naspäť u maminky určite páčiť 😀

yeliel
5. okt 2010

@evasbk to je super..ze sa tesis...tak to je spravne 😉 🙂 silno silno drzim palceky.. 🙂

yeliel
5. okt 2010

@nechsazadari jej to ti celkom sikovne schvalili...ze? kedy zacinas stimulkovat?

annamary27
5. okt 2010

@nechsazadari gratulujem,že aká rýchlosť 😎

janemari
5. okt 2010

@nechsazadari tak gratulujem takze dalsia nadejna tehulka do konca ruka jupiiiiii A cerstve virusiky TTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

monicka7299
5. okt 2010

idem pozerať Ordinácia.... 🙂

janemari
5. okt 2010

@monicka7299 aj ja pozeram 🙂

wera
5. okt 2010

babuľky prajem dobrú nôcku 🙂 🙂 🙂

nechsazadari
5. okt 2010

ahojte kamošky 😉 Ja sem iba tak odbieham...Ďakujem všetkým za podporu a @janemari -dakujem za vírusíky. Skladujem si ich do zásoby, vždy keď posielaš 😀 😀 😀
Inak 19.10. ideme do caru a ak do toho nič nepríde tak snáď pred koncom mesiaca začnem s dipherelinom. Ale končím v súčasnom zamestnaní a ak si rýchlo niečo nájdem, tak sa to asi oddiali. Uvidíme...

wera
6. okt 2010

dobré ránko babulky 🙂

monicka7299
6. okt 2010

@nechsazadari ja chcem skončiť ale stále rátam, že každú chvíľu otehotniem a tak sa mi to zdá nefér voči novému nádejnému zamestnavateľovi...(už 3 roky) a doteraz nič... ale tu mi to moc neprospieva psycho... ale keď Ťa tu tak čítam, tak asi z toho naberiem odvahu 😨 Nebojíš sa?

monicka7299
6. okt 2010

inak včera sme mali sexíkovať kvôli výpočtu presného dátumu a času mojej ovulácie a NIČ... som strášne naser. na môju polovičku.... ani zrnkom neprispel k tomu aby sme si navodili nejakú atmošku a mňa to asi po 11 romantikuš vetách prestalo baviť a išla som spať a nechala som ho pri svojom prírodopisnom filme o tučniakoch 😲 😠