2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@dejka12 tfuj-tfuj-tfuj,nech sa bublinky pekne u teba zavrtajú a 9mesiacov nepúšťajú 😎 😎 😎
dejka 12 chodite do heliosu v martine?? ☹
Ahojte, som tu nova... Chcela by som sa spytat, boli sme na prvom IVF pred mesiacom a zial neuspesne. Mam este zamrazenych 7 emrii, lekarka mi doporucila zacat uzivat Prednison, mam sa rozhodnut do troch tyzdnov kym budu vysledky. Po precitani neziaducich ucinkov Prednisonu mam strach a nechcem ho uzivat. Mate prosim s tymto liekom skusenosti?
Dakujem za radu.
@zlatanka30 ahoj ...ty uz mas bublinky v brusku? 😉
@wera dakuejeem...dufam,ze aj zajtra budu 3 😉
coskoro tu mame nove tehulky 🙂 🙂 🙂
nie nemam vsetko sa skoncilo. ☹ ☹ ☹ ☹ nutili nas do pk a tak to aj dopadlo.je mi z toho nanic ☹ ☹ ☹ ☹
@zlatanka30 moje to je mi luto ☹ ...a kolko mali buniek embryjka ked sa prestali delit? ...vies mozno by to vzdali aj v brusku..ja som mala tiez embryjka po PK a nepodarilo sa ..treba len vydrzat a bojovat dalej..aj ked je to v takych chvilach tazke..
baby jaj ten moj drahy... 😀 😀 😀 viete co sa ma pred chvilou pytal?..ze ci tie embryologicky nechali nase deticky na noc bez dozoru a ze co ak sa tam budu byť ... 😀 😀 😀 😀
@yeliel 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zlatý 😎
@zlatanka30 ahoj, to mi je moc ľúto... ☹ verím že to je teraz ťažké, ale hlavu hore treba bojovať ďalej a uvidíš že nabudúce to výjde 🙂
neviem volal manzel dnes.mame sice zajtra volat rano,ze jedno by bolo vhodne ale musi sa este urobit nejaka blastocysta.neviem naco pk ked bolo malo vajicok.ale ja som to uzavrela a vysadila aj utrogestan.takze ostanem bez dietata .navstivim aj mojho doktora a ten vajecnik,co mi ostal dam von.zivot je pes ☹ ☹ ☹ ☹ uz nemam silu bojovat.som totalne vytocena na car a hlavne tu embryologicku. 😠 😠 😠 😠 😠
@zlatanka30 tak veď to ešte nevzdávaj!!! ešte je tu stále šanca a to jedno embryjko môže byťpredsa dobré a pekne sa uchytiť... takéto negatívne myslenie Ti moc nepomôže.... pokús sa niečím rozveseliť a mysli na to svoje posledné embryjko, určite to zvládne 🙂 držkaj sa 🙂
@zlatanka30 ahoj,je mi to lúto.prečo si hned vysadila utrogestan,ked je ešte šanca,že zajtra by vložili blastocystu?možno embryjko zabojuje.nerob to,kým je šanca,aj ked malinká.
@zlatanka30 je mi to luto ☹ urcite je to velmi tazke,ale musis verit,bojovat a nevzdavat to a urcite neostanes bez babatka 🙂 nas vsetky to bolelo tak isto ako teba,ale ta tuzba po babatku je ovela silnejsia,ako zlost a nenavist,ktoru teraz citis ☹ tak hlavu hore a bojovat dalej 😉
@zlatanka30 cicuš nevzdávaj to, čo ak predsa zajtra bude vklad???
@yeliel Držkám palčeky 😉 😉
@wera
@balinka
@annamary27 Ahojte babenky, ako ste víkendovali??
@loerincz Vitaj medzi nami 😉 Super že mate tolko snehuliačikov 🙂 S podporov liekov isto bude Ket uspešné 🙂
A tie nežieduce učinky na letakoch radšej nečítaj. Ja beriem estrimax, kde je napísane že ich nemajú užívat tehotné, ale tie čo maju podozrenie na tehotenstvo, no a to som 4 den po ET.
ste zlate dakujem.ja neverim,ze bude zajtra vklad ja totiz neverim tej embryologicke.hned od zaciatku sa mi nepacila. 😠 😠 😠 😠 😠
@zlatanka30 Chodíš do MT??? Ktorú si mala embryologičku?
@evasbk ahoj,tak cez víkend som sa poriadne vyspinkala po obe rána a potom upratovanie-varenie-pranie-leháro pred TV a laptopom a poobede troška záhradkárčenia,ked už nebolo tak mokro.
Teraz sa teším už na Československo má talent,lebo by tam mala byť aj moja sestrička 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zlatanka30 kašli na embryologičku 😠 😠 😠 😠 a ver svojmu embryjku 😎 😎
@balinka Bolo dobre, hrala som rolu ubolenej ženy z migreny, ale mala som to radšej zvalit na ten žaludok 😖 Ja som sa tak prežrala 😝 Dnes sme boli na jednej chate, je to par km od PU na Morave. Je to vlastne lyžiarské stredisko, ale funguje to aj cez leto. No super, krasne počasie, krana príroda. Tak sa mi nechcelo ist domov 😖
evask ano chodim do mt.ale to bolo poslednykrat,co som tam bola.mali sme taku mladu.dame pk dame pk stale len to svoje si vravela. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 annamary ja viem,kaslem na nu.
Baby začali ma pobolievat prsia ako pred mrchou 😅 😅

@dejka12 drzim palceky 😉