2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@janicca ano, najprv krv, potom sono a uvidím. Viem že na Ketko sa berú lieky v prvý den mrchy a ja budem v stredu už piatý den. ale pri prvom Kete som tiež začala užívat v ten den ked som bola na kontrole a Krajo povedal že to nevadí, že ešte stíhame, tak duafm, že aj teraz to tak bude. Neviem aký názor bude mat na to Gatova alebo Galo ak tam Krajo nebude. Ak nie, tak si to nechám na máj
@noe ahoj,aj my mávame bojové plány kvoli švagrovi,ten je neustále v problémoch,ale už nás nebaví neustále mu pomáhať a riešiť ho,ked on nepohne ani prstom kvoli tomu ,aby sa mal lepšie.Dnes som sa vybrala na nákupy do Trnavy a ako som tam dorazila mi volá drahý,že musia ísť so svokrou do Nitry,lebo švagor odpadol a vzali ho tam sanitkou do nemocky.Už sa vracajú odtial,nič bližšie neviem,len to,že si ho nechali na neurológii.Asi tá jeho neružová situácia bola na neho už moc,mohol by sa už spamätať.
@wera
@annamary27 moja sestra je sikulka ona to zvladne aj sama. Ale rodicom to neda aby jej nepomohli. Rozvadzaju sa s manzelom ,tak sa stahovala tento tyzden a vsetko okolo toho 😒 Mam sa od nej co ucit, ja revem pri prvom malom probleme. Ona ani ked ostala na druho konci sveta bez penazi, sama.... 😕
ahoj babule
@evasbk evi ja vôbec neviem prečo mi doki nasadila prednison... dala mi recept až keď som odchádzala domov po ET, dala mi ho spolu aj s anopyrinom, chcela si byť istá že sa nám to tentokrát zadarí 🙂 predtým mi tieto lieky nikdy nespomínala... prednison je na zníženie imunity organizmu aby neodmietalo embryjko 🙂
@noe jeeeejo noe to je fotečka bocianikov z tohto klipu, však:
to je moje úplne najoblúbenejšie videjko 🙂 🙂 🙂
@wera ja tak rozmyslam,ze ak je to ten bacil,tak asi bude lepise ako pojde prec z tela lebo to je taky dost nebezpecný ☹ no ale na vyter sa caka tyzden a ja zajtra budem 7den od KET...tak ci by naozaj nebolo lepisie cim skor nasadit lieky..no uvidim co mi povie zajtra ...
esteze,si spomenula vodu..som dnes skoro vobec nepila
@noe tak u nás to ten exot švagor sám nezvláda ,ale ani si nedá poradiť,je to ako hrach hádzať o stenu.škoda slov,len mi dvíha tlak,najradšej by som ho vymazala zo svojho života. 😠 😠 😠 😠 😠
@yeliel jasne moja chapem ta. Tak bude drzat palcaky do rana, aby si to nejako zvladla aj pokladiky v brusku 🙂
@wera ano je to ono. Aj moje oblubene 😵 😵 😵
@annamary27 jasne nezatazujme sa teraz problemami inych. Mame teraz dost svojich 😵 🙂
@noe ahoj, neviem , či je to dlho, ale v piatok nám povedala , že všetko je O.K. , pichať 150jedn. a ďaľšia kontrola v utorok.... ale asi nie je je to 6 DC.....
ja som bola v podstate na kontrole hneď 2 DC... a keď príde mrcha v piatok aj tak je najbližšia kontrola najbližší prac.deň a to už máš 4 DC.... a to ešte nepicháš inj. na dozrievanie folikov vlastne začínaš až na 4 DC a ja vlastne pichám od 2 DC...., myslím , že je to v poho....
to je román, čo... 😉
tak sa zajtra držkaj a daj vedieť ako si dopadla... 🙂

@evasbk neboj vláčik ešte neušiel ani nebudeš vedieť ako naň naskočíš 😉 áno ideme v stredu hádam aj na srdiečko a povedia že či su dve alebo jedno tak uvidíme.....minulu stredu ked sme boli tak Krajko robil tak hádam tam bude 😉