2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@franina ahojky a nebola si dnes nahodou v Heliose pre taku krasnu urodicku? 🙂 🙂 🙂 Blahozelam 🙂
@janicca prisli ste okolo osmej a mala si take sirsie rifle alebo modre nohavice a vlasy v cope a manzel myslim cervenu bundu? Ste sa zastavili na recepcii a my s Evkou sme sedeli oporti a cakali na sono. Este jej vravim, ze to si asi ty. Len ste mali velmi naponahlo a ja som medzitym bola dnu u doktora a Evka ta isla hladat.
No ked som vysla uz vas nebolo 🙂 Ze ste odisli aj s foto sona, vysmiaty 😀 Ak ste to boli vy lebo si niesom ista, len som tipovala 😀
@noe no ahoj moja kamarátka bývalá 😀 😀 😀 áno boli sme to my to som mala suknu 😉 a ked sme odchádzali tak sme držali v ruke foto zo sona a ked nám pani na recepcii povedala sumu že 120 evri ešte treba doplatiť tak hned bolo po nálade 😝 😀 áno prišli sme dost neskoro dnes sme mali od rána frmol 😉
@wera áno to už pojdeme na srdiečko a rozlučiť sa s car konečne 😉
Baby, mňa začína pobolievať podbruško, ale ešte je nejak skoro 😒
@sunday1 ešte za uskladnenie embrjka len nechápem prečo nám to nepovedali ked sme boli na posledy ked sme všetko vyplácali sme si s drahým povedali že hádam nebudu chciet za kadžu návštevu 100 evri 😝 také meno mať tak to by bolo ozaj na samovraždu 😀
@noe ved je mi to jasné že každý si ide za svojím no škoda že sme sa tam osobne nestretli 😢 😉

@sunday1 no do Car chodim v GF to mi vravela,dr co mi robila KET a na hemato na Antalskou k Dr.Jankovicovej..strasne mila osobka..jej som sa to pytala asi 3krat a ked som bola naposledy bola tam taka mlada doki ani neviem ako sa volala a ta sa ma potom este kadeco vypytovala a jej som sa tiez nato pytala a tiez povedala,ze kludne do bruska 🙂