2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@sunday1 tak to určite nie ja som si myslela že zmrazenie to sme platili minule čo sme aj zaplatili a potom už len budeme doplácat uskladnenie za každý mesiac aspon si myslím že to tak bolo v ceníku ale teta na recepcii povedala že nie že sa to platí naraz 😖 tak trošku také zvláštne 😠
@yeliel a kde je tvoje povestné cavelo ,či jak to píšeš,hi hi 😀 😀 😀 😀 Ja sa mám fajn,len v robote je taký blázinec a lietačky,že si za celý deň sadnem iba ,ked idem na WC ,už sa teším na PNku po ET aspon si trochu oddýchnem a vyspinkám.Ty sa ako máš?čítam,že sa bojíš ms či nepríde,fuj-fuj nemysli na nu a takéto myšlienky si ani nepripúšťaj. 😠
dakujem za privitanie
zoru mame tiez po KET, 1. IVF nevyslo ale v zapati ket ano, 1. novembra pride mrcha (chodi na den presne) a zacinam, bola som uz v centre a povedali ze ked sa chytilo jedno je velka pravdepodobnost ze sa nejake chyti zasa 🙂
a mame 11 zmrzliniek
Ahojte kamošky,
@janicca - blahoželám k žabke v brušku 😀
@yeliel - úplne Ti rozumiem, že je divné si pichať do bruška, keď tam sú drobčekovia. Keď som minule čakala po ET, tak som sa bála pustiť si aj tvrdšiu hudbu, ktorú normálne počúvam. Nie to pichať si niečo do bruška! 😎
Inak mám doma liečiky, dnes som bola na odbere vzoriek a EKG- predoperačné vyšetrenia a v sobotu začíname pichať. Tak sa to už zasa rozbieha...
@nechsazadari no cavelo nezbednica... 😀 pekne pichanie prajem 😀 😀 😀 a hlavne nech to mas skoro za sebou 😉 🙂
@annamary27 to bude na PNke zase žužo cooo? 😀 Potom teulkovanie..materskaaa... 😀 😀 😀
@yeliel - juj neboj sa moja, ako sa tie pichlavé veci približujú, mizne mi úsmev z tváre... asi takto 😀 😀 😝 ( 🤐 ) Ale hovorím si, že to preletí, tak ako minule. Len hádam s iným výsledkom. Ty máš koľko času do krvičky? Veď sa mi to zdá už akosi dlho. Tuším v pipinkách som čítala, že netestíkuješ- chválim! Aj ja potom skúsim vydržať. Ten fraxík budeš ako dlho aplikovať?
Dobre ranko baby
tak ja som dnes spravila test a nic, som 9 den po KET, ani naznak ☹
Dobré ránko 🙂
@sunday1 ano mala som PK, davali mi blastocysty. si zlata, ze ma este chces povzbudit ale u mna KET nezabera.to je moje druhe neuspesne KET
pockam na schvalenie ziadosti a do Vianoc este stiham ET. presne tak som to mala aj minuly rok a ET bolo uspesne,tak to ma este tak povzbudzuje, ze nie je este vsetkemu koniec.
a ty si na tom ako, drzim palce 😉
@sunday1 urcite si ho este spravim v pondelok, ale mala som spolahlivy mamatest 10 citlivost.
pri ET mi dali iba jedno vajicko a to sa rozdelilo na 3, takze som cakala trojicky, ale boli bohuzial zle poprepajane, boli tam komplikacie hned od zaciatku a musela som ist na redukciu poctu plodov do Brna. po tomto zakroku potom v 15 tt odisli vsetky ☹ . ja idem z extremu do extremu, bud 3 alebo ani jedno.
a kedy sa chystas stimulkovat, mne to vyjde asi na koniec novembra.
@tinna13 To je mi strašne ľúto, viem, čo to je potratiť tak "neskoro". Mne sa to stalo v 16 tt. Je to veľmi ťažké a každý neúspech asi bolí trošku viac, ale som si istá, že sa Ti to už čoskoro podarí 😉 Stimulkovať by som mala začať už v pondelok, ak mrcha príde presne, ale zatiaľ mi nerobila neplechu, tak to snáď bude v poriadku 🙂
Dobre ranko spolutrpitelky 😀 😀 😀
Ahojte dievčatá 🙂 baby viete mi poradit či je vhodnejšie ten prednison brat ešte pred transferom, alebo stačí od dna transferu??? Chcem sa to spýtať dr ked pojdem do car. Neviem čo mi na to povie, čo ak s tím nebude suhlasit??? Viete ako to chodí 100 doktorov 100 nazorov
@tinna13 ahojky,takže ťa predsa len pokúšal testík?aj mňa láka ale ja si ho asi urobím až zajtra 10 deň......v utorok som sa cítila tak,že som si bola skoro istá,že som tehotná,ale dnes mám taký nejaký zvláštne hlúpučky pocit, že to asi zasa nevyšlo,tak neviem nejako sa v tom strácam..........ty pociťuješ niečo zvláštne?
@yeliel žúúúžo-žúúúúžo a hlavne leháro 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte babulky,
vsetky vas pozdravujem, mierne nestiham, ale myslim na vas vsetky a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
inak v rychlosti co som stihla precitat, tak gratulujem cerstvym tehulkam a stimulantkam drzim palciska 🙂
@sunday1 aj ja chodim k Drakulke 😉 , je super...
@yeliel moja ty ako vyzeras? testila nestila? ako sa citis?
@evasbk je mi luto, ze to nevyslo 😔 , ale je dobre, ze uz planujes dalej. toto aj mne vzdy najviac pomohlo, ze som vedela, ze sa nieco deje 😉 🙂. evi a chces ho brat len preventivne? podla mna od zaciatku stimulky, od transferu je neskoro...dokonca podla studii ktore som citala by bolo idealne ho v polovicnej davke brat uz mesiac pred transferom, resp. stimulkou...ja som prve dve IVF brala od 1.DC a nevyslo a potom 1 mesiac pred som zacala a bum
🙂, ale samoska neviem, ci zrovna toto zabralo 🙂
pekny den babule 😵
@monn3 ja sa uz v tych priznakoch vobec nevyznam, minule KET som nemala skoro ziadny priznak a nic, teraz som mala pocit, ze to mohlo vyjst, bolelo ma brucho, prsia a tiez nic.najlepsie by bolo na tych 14 dni zaspat a zobudit sa az na test. drzim palce aspon tebe, yeliel a tusim este zlatanka je tiez cakatelka 😉
babenky ja mam dnes smutne vyrocie dnes je tomu rok ,co mi operovali mimomaternicove tehu a prisla som o moznost mat prirodzenou cestou deticky. ☹ ☹
@tinna13 mám pocit akoby si tu už svoju šancu zahodila ☹ ☹ ☹ ☹ tak to mi prosím nerob,verím,že obidve sa dozvieme pozitívnu správu a budeme obe tehulky......dnes som sa stretla na schodoch so susedou a sa ma pýtala či nie som tehotná,lebo sa jej zdá,že mám úplne inú tvár,dodala mi trocha odvahy,tak ti z nej trocha posielam
@shandy chcela by som ho len preventívne. Tu na nete som čítala, že baby ktoré to začali brat tak až vtedy ostali tehu a viem že aj Were ho dr predpísala preventívne len neviem od ktorého dna.
Už od rana volám do Heliosu aby som sa objednala na sono a pohovor s emb. a stale maju obsadene telefony!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 Ja som sa včera zabudla objednat 😅 😅 😅

@janicca Tak to nie je celkom seriózne z ich strany 😒