icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
20. okt 2010

@sunday1 no do Car chodim v GF to mi vravela,dr co mi robila KET a na hemato na Antalskou k Dr.Jankovicovej..strasne mila osobka..jej som sa to pytala asi 3krat a ked som bola naposledy bola tam taka mlada doki ani neviem ako sa volala a ta sa ma potom este kadeco vypytovala a jej som sa tiez nato pytala a tiez povedala,ze kludne do bruska 🙂

yeliel
20. okt 2010

@janicca gratulujem k fazulke 🙂 🙂 🙂 🙂 a dakujem za povzbudenie.. 😉

sunday1
20. okt 2010

@janicca Gratulujem k fazuľke 😉

wera
20. okt 2010

@janicca jupííík gratulujem k fazuľke 🙂 🙂 🙂 a mali ste už aj srdiečko, či to bude až neskôr? a ktorý si týždeň?

yeliel
20. okt 2010

@wera spachtosko ty nespis? 😅 😉

sunday1
20. okt 2010

@yeliel Ja chodím na Kramáre k Dr. Drakulovej. Tiež je strašne zlatunká a týmto všetkým si sama prešla. 🙂

yeliel
20. okt 2010

@sunday1 super meno ma ta Dr . 😀 😀 😀 😀

wera
20. okt 2010

@yeliel no ležala som asi pol hodinku ale nemohla som zaspať... tak som to vzdala 🙂

wera
20. okt 2010

@sunday1 to vážne sa tak volá nejaká lekárka? a je hematologička? 😀

janicca
20. okt 2010

@wera mám ti pravdu povedat ani poriadne neviem v tom ošiali som sa aj zabudla opytat ale ked si to hodím do tej tehu kalkulačky od poslednej mrchy tak mi hodí 6 tt 😉 na srdiečko ideme za dva týždne 3.10
@yeliel @sunday1 ďakujem aj vám budeme za chvílu gratulovať 😵 😵

sunday1
20. okt 2010

@yeliel Zo začiatku je to zvláštne, ale človek si zvykne. Vydala sa za cudzinca, len je divné, že je zrovna hematologička 🙂

sunday1
20. okt 2010

@wera Fakt 😉
@janicca Tak s tým aj počítame 😀 😀 😀

yeliel
20. okt 2010

@wera
@janicca baby vo vasom Car sa chodi neako skoro na ultrazvuk...ci? 😕
V nasom sa chodi o 3 tyzne od pozitivnej krvicky..cize na 5tyzden...od ET

sunday1
20. okt 2010

@yeliel u nás sa chodí 2 týždne po krvi

noe
20. okt 2010

@franina ahojky a nebola si dnes nahodou v Heliose pre taku krasnu urodicku? 🙂 🙂 🙂 Blahozelam 🙂

@janicca prisli ste okolo osmej a mala si take sirsie rifle alebo modre nohavice a vlasy v cope a manzel myslim cervenu bundu? Ste sa zastavili na recepcii a my s Evkou sme sedeli oporti a cakali na sono. Este jej vravim, ze to si asi ty. Len ste mali velmi naponahlo a ja som medzitym bola dnu u doktora a Evka ta isla hladat.
No ked som vysla uz vas nebolo 🙂 Ze ste odisli aj s foto sona, vysmiaty 😀 Ak ste to boli vy lebo si niesom ista, len som tipovala 😀

wera
20. okt 2010

@janicca a na srdiečko idete ešte asi do centra, však? ja mám v piatok poslednú návštevu v centre, potom už pôjdem k môjmu gyn 🙂

noe
20. okt 2010

@janicca a samozrejme BLAHOZELAAAAAAAAAAM 😵 😵 😵

wera
20. okt 2010

@sunday1 to je parádne meno 🙂 🙂 🙂 sa mi páči a ešte je aj hematologička, to je úžasné 😀 my chodíme ku veterinárovi a ten sa volá kocúr a tiež sa mu to meno úžasne hodí 😉

yeliel
20. okt 2010

@sunday1 to mate lepsie nas este tyzden dlhsie natahuju 😀

wera
20. okt 2010

@yeliel u nás v centre sa chodí na kontrolu 2 týždne po potvrdení krvičky, ale mňa boleli vaječníky tak som išla hneď ten ďalší týždeň a to ešte nebolo nič vidno, ale týždeň a pol po potvrdení krvičky sme už mali srdiečko... 🙂 ja by som tri týždne asi nevydržala 😀

sunday1
20. okt 2010

@wera 😀 😀 😀

janicca
20. okt 2010

@noe no ahoj moja kamarátka bývalá 😀 😀 😀 áno boli sme to my to som mala suknu 😉 a ked sme odchádzali tak sme držali v ruke foto zo sona a ked nám pani na recepcii povedala sumu že 120 evri ešte treba doplatiť tak hned bolo po nálade 😝 😀 áno prišli sme dost neskoro dnes sme mali od rána frmol 😉
@wera áno to už pojdeme na srdiečko a rozlučiť sa s car konečne 😉

sunday1
20. okt 2010

Baby, mňa začína pobolievať podbruško, ale ešte je nejak skoro 😒

sunday1
20. okt 2010

@janicca A to za čo ste ešte doplácali?

noe
20. okt 2010

@sunday1
@wera tie mena nemaju chybu 😀 😀 😀

noe
20. okt 2010

@janicca ja ti dam byvalaaaaa 😀 😀 😀 ja som v tom nevinne, ja som musel k doktorovi 😀 vies aj ja chcem taku fotku ako mas ty 😀 😀 😀

sunday1
20. okt 2010

@noe Ešte mi napadá psychiater Vražda. Keď som sa začala škeriť, že sa našťastie nevolá Samovražda, tak mi povedali, že jeho syn sa volá Samo Vražda. Tak to sa mi už nezdá normálne 😀 😀 😀

yeliel
20. okt 2010

@sunday1 😀 😀 😀 😀 😀

noe
20. okt 2010

@sunday1 tak to je meno ako za trest 😀 😀 😀

janicca
20. okt 2010

@sunday1 ešte za uskladnenie embrjka len nechápem prečo nám to nepovedali ked sme boli na posledy ked sme všetko vyplácali sme si s drahým povedali že hádam nebudu chciet za kadžu návštevu 100 evri 😝 také meno mať tak to by bolo ozaj na samovraždu 😀
@noe ved je mi to jasné že každý si ide za svojím no škoda že sme sa tam osobne nestretli 😢 😉