icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kefalinek
21. okt 2010

@evasbk tak s tym heliosom to skusam aj ja od rana,lebo vcera mi volali poobede len som zabudla telefon u nasich ,takze tam vyvolavam od 8,00 a nic

evasbk
21. okt 2010

@kefalinek Teraz pred chvílu som sa dovolala 😉 Skušaj stále, som zvedava čo chceli od teba. Telefonat z car ked to nečakaš 😒 to je čudné, možno im chýbaš 😎

kefalinek
21. okt 2010

@evasbk mozno, ze by im bolo smutno 😀

monn3
21. okt 2010

@tinna13 moja kámoška si tiež robila testík a nie jeden ale štyri a všetky boli negatívne,na 14d išla na krvičku a ups......bola z nej tehulka,dnes sa už teší z krásnej dcéry.......... 😉

tinna13
21. okt 2010

@monn3 to fakt 😉 , ked ja so v tomto pesimista, ale potesila si ma 😉 .bola tiez na umelom?
do krvi uz nebudem testovat.
drzim palce na zajtrajsi test, ale ak ti mozem poradit tak radsej netestuj

monn3
21. okt 2010

@tinna13 hej ona bola na umelom a to až 9x a nikdy nestrácala odvahu a nádej,veľmi som ju obdivovala a hovorila som jej,že ja by som to nedokázala a nakoniec som aj ja v takej pozícií ............. myslíš,že nemám sa testovať?ja idem 26.10. na krv takže je to už len pár dní

tinna13
21. okt 2010

@monn3 ja mam krv 25 ale vysledok budem mat az 26, tak ako ty.
neviem s tym testom, vidis ako som ja dopadla, teraz som z toho smutna.zajtra budes ktory den od prenosu?si po ET alebo KET?

yeliel
21. okt 2010

ahoj babule 🙂 ..
@shandy ahoj,,,citim sa normalne ziadne priznaky...citim len bolest ucha ☹
Netestila som a ani nebudem,krvicku mam 25 to je v pondelok..a ty sa ako citis? 😉 🙂

yeliel
21. okt 2010

@nechsazadari cavelo..krvicka je v pondelok 25 😀 😀 😀
Inac moj drahy to je ten co mi zakazoval testovat 😀 😀 😀 sa uz vcera pytal ci len predsa netestneme 😀 ..ale netestujem.,tak som sa rozhodla a nebudem to menit a ani na to nemam odvahu 😅

monn3
21. okt 2010

@tinna13 10 d,veď ja som bola na vklad 2-mrazáčikov (veľmi sa v tých skratkách nevyznám) tak ako ty 12.10., u nás ti zoberú ráno krv a poobede máš výsledok.........počula som aj také,že test si robiť nie je dobré aj kvôli tomu,že ho vedia ovplyvniť tabletky,preto je najlepšie počkať si na krv

yeliel
21. okt 2010

@tinna13
@monn3 ahoj baby aj ja idem na krvicku tak ako vy...25 😀 😀 😀
to budu zas nervy ked tam budem volat o vysledok.. 😝

monn3
21. okt 2010

@yeliel ahojky ja idem až 26 ráno,takže budeme 3 tehulky naraz?? 🙂 😉 ......a ako sa cítiš? pociťuješ nejaké zmeny?

tinna13
21. okt 2010

@monn3 tak dobre, nebudem uz mysliet negativne. Podarilo sa ti ma ukecat 😀, ze je este nadej . dakujem. uvidime co bude 26 ?

tinna13
21. okt 2010

@yeliel ahoj, ja uz som si dnes urobila test-negativny, ale monn3 ma povzbudila, ze este je tam nadej. drzim palce nam vsetkym

yeliel
21. okt 2010

@monn3 ahoj...uum ziadne zmeny...uplne,ze nic 😝 ...
akurat ma vcera bolelo dost brusko take krce ako pri Ms...ale inac nic...
ty sa citis neako inac? ako bezne ? 😅

sunday1
21. okt 2010

@evasbk Mne v Prahe povedali, že po ET to už význam nemá, ja by som s ním začala čo najskôr. Včera som bola v car a tam mi doki povedal, že niektoré centrá ho dávajú automaticky u každého, ale že nemajú vyššiu úspešnosť, preto on nie je moc veľkým zástancom Prednisonu, mne ho predpísal na základe výsledkov z imunológie. Kľudne si ho ale vypýtaj, nič ním nepokazíš a aspoň budeš mať kľudné svedomie, že si urobila všetko.

sunday1
21. okt 2010

@yeliel ahoj 😀

yeliel
21. okt 2010

@tinna13 ja test nerobim...pri prvom sa sa len stresovala testovanim,niektore baby maju test nagat a krvicka je pozitivna 😉

sunday1
21. okt 2010

@noe Moje sú tam kolektívne, tak im smutno určite nie je 🙂 Ďalšieho parťáka nepotrebujú 😉

yeliel
21. okt 2010

@sunday1 ahoj cica...ako mas?
mne to ucho prisserne boli ☹ doki tam dnes nieje,,vcera ma potesila,ze to vyzera lepsie ,ze to mozno zvladneme s mastickou..ale tak po tejto noci a dnesku sa mi to nezda ☹

sunday1
21. okt 2010

@kefalinek To je smutné ☹ Ale to je jedno akou cestou, hlavne nech sú, no nie 😉

monn3
21. okt 2010

@tinna13 držím palčeky a dáme si vedieť ako sme dopadli,veď už iba pár dní 🙂 🙂 🙂

tinna13
21. okt 2010

@monn3 jasne urcite dam vediet

sunday1
21. okt 2010

@yeliel Ja sa mám perfektne 😎 Včera sa mužíčkovi podarilo urobiť prvú hrčku, ja tomu nerozumiem, čo stvára 😀 😀 😀 On tú striekačku drží jak šípky a div mi fraxík nepichne od dverí z rozbehu 😀 😀 😀 S tým tvojím uškom treba niečo robiť, ak sa bolesť stupňuje. Máš tie výsledky zo sterov?

monn3
21. okt 2010

@yeliel v utorok mi bolo dosť tak divne,že som už bola presvedčená,že to vyšlo...včera ani bolesť v podbrušku,dokonca mi zmäkli prsia.......a dnes slabá bolesť v podbrušku a prsia mám opäť pevnejšie a trocha v nich cítim tlak,ale ináč nič...........ale písala som aj tinne13,že som sa dnes stretla so susedou a sa ma pýtala či som tehotná,lebo sa mi vraj zmenila tvár,dodala mi síce guráž ale veľmi tomu nechcem pripisovať

shandy
21. okt 2010

@evasbk evicka ja som ho mala preventivne kvoli tomu, ze mam protilatky proti stitnej zlaze, cize autoimunitne ochorenie stitnej zlazy.

shandy
21. okt 2010

@yeliel tak nech usko uz prestane. na krvicku teda drzim vsetky palce co mam...tfuj, tfuj, tfuj.
skusila si UV lampu alebo solux? skus to nahriat....

yeliel
21. okt 2010

@sunday1 😀 😀 😀 tak moj sa ani nemoze pozerat ako si fraxik picham 😀 😀 😀
Ja si ho nepicham rychlo...prilozim ihlu k ruke chvilu sa na nu popozeram 😀 😀 😀 a v pichnem dnu a nie uplne rychlo vstrieknem 😅
ster z uska bude najskor v piatok alebo az pondelok..

shandy
UV lampu nechcem lebo ak je to to co si myslim tak to stav len zhorsuje..nieje dobre to nahrievat
Dik za palceky...budem ich velmi potrebovat 😉 🙂

kefalinek
21. okt 2010

@evasbk tak som sa dovolala, vratili nam ziadost z poistovne vraj tam nedolozil doki spravy o operaciach , po ktorych nemozem mat deti a vraj ich v centre nemaju, tak zajtra musim k dokimu a im to odfaxovať jaaaaaaaaaaaaj zas sa to predlzi a mne sa cas krati pomoooooooc

evasbk
21. okt 2010

@kefalinek No pekne a ja že im chýbaš ty 😉 ako že sa ti čas kráti???