2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@nechsazadari cavelo..krvicka je v pondelok 25 😀 😀 😀
Inac moj drahy to je ten co mi zakazoval testovat 😀 😀 😀 sa uz vcera pytal ci len predsa netestneme 😀 ..ale netestujem.,tak som sa rozhodla a nebudem to menit a ani na to nemam odvahu 😅
@tinna13 10 d,veď ja som bola na vklad 2-mrazáčikov (veľmi sa v tých skratkách nevyznám) tak ako ty 12.10., u nás ti zoberú ráno krv a poobede máš výsledok.........počula som aj také,že test si robiť nie je dobré aj kvôli tomu,že ho vedia ovplyvniť tabletky,preto je najlepšie počkať si na krv
@evasbk Mne v Prahe povedali, že po ET to už význam nemá, ja by som s ním začala čo najskôr. Včera som bola v car a tam mi doki povedal, že niektoré centrá ho dávajú automaticky u každého, ale že nemajú vyššiu úspešnosť, preto on nie je moc veľkým zástancom Prednisonu, mne ho predpísal na základe výsledkov z imunológie. Kľudne si ho ale vypýtaj, nič ním nepokazíš a aspoň budeš mať kľudné svedomie, že si urobila všetko.
@yeliel Ja sa mám perfektne 😎 Včera sa mužíčkovi podarilo urobiť prvú hrčku, ja tomu nerozumiem, čo stvára 😀 😀 😀 On tú striekačku drží jak šípky a div mi fraxík nepichne od dverí z rozbehu 😀 😀 😀 S tým tvojím uškom treba niečo robiť, ak sa bolesť stupňuje. Máš tie výsledky zo sterov?
@yeliel v utorok mi bolo dosť tak divne,že som už bola presvedčená,že to vyšlo...včera ani bolesť v podbrušku,dokonca mi zmäkli prsia.......a dnes slabá bolesť v podbrušku a prsia mám opäť pevnejšie a trocha v nich cítim tlak,ale ináč nič...........ale písala som aj tinne13,že som sa dnes stretla so susedou a sa ma pýtala či som tehotná,lebo sa mi vraj zmenila tvár,dodala mi síce guráž ale veľmi tomu nechcem pripisovať
@sunday1 😀 😀 😀 tak moj sa ani nemoze pozerat ako si fraxik picham 😀 😀 😀
Ja si ho nepicham rychlo...prilozim ihlu k ruke chvilu sa na nu popozeram 😀 😀 😀 a v pichnem dnu a nie uplne rychlo vstrieknem 😅
ster z uska bude najskor v piatok alebo az pondelok..
shandy
UV lampu nechcem lebo ak je to to co si myslim tak to stav len zhorsuje..nieje dobre to nahrievat
Dik za palceky...budem ich velmi potrebovat 😉 🙂

@evasbk tak s tym heliosom to skusam aj ja od rana,lebo vcera mi volali poobede len som zabudla telefon u nasich ,takze tam vyvolavam od 8,00 a nic