2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@evasbk
Ahoj Evi, prednison velmi Dr nechcu davat, hlavne u nas na Slovensku, dava sa len vtedy ak predpokladaju nejaku zvysenu imunitnu reakciu.
A co fraxiparine, nepytala si sa nan? Podla mna ked ty si uz KETka mala predtam uspesne by bolo celkom dobre, aby Ti ho nasadili.
Drzim Ti palce. Daj vediet ako dopadla konzultacia.
Dobrý den. chtěla jsem se zeptat dnes jsem 14DPO dělala jsem si mamatest 10 a je negativní,ale pobolívá mě podbříšek,hlava,záda,a strašně prsa hlavně bradavky. Včera jsem si dělala test baby test a byl na něm slabý duch,tak nevím co si myslet. Čípek mám dlouhý ale trošičku pootevřený a hlen jasně bílý hustý,trochu kluzký a je ho strašně moc.Potřebovala bych poradit jestli má ještě smysl testovat,jestli to vyjde a nebo jen čekat na ms.Děkuji
Babenky, netrápte sa s testami, nie je to 100%, kamoška si robila 7 testov, všetky negatívne, lekár jej tvrdil že to bude cista a dneska má krásnu skoro 2ročnú dcérku. 😀
ahojky kočeny,idem si Vás prečítať,čo ste to tu dnes stihli popísať 😀 😀
@sunday1 ahoj,nepísali sme si na jar tohto roku? 😵 ja začnem stimulovať budúci piatok. 😎 😎 😎 😎
@yeliel ajoj,a vieš čo by si mohla skúsiť na uško ten čajovníkový olej,čo som ja minule skúšala na všetko možné ,nakvapkať na tamponik a vložiť do uška.to ti nemôže uškodiť,len pomôcť.
@annamary27 ahoj....dik za radu zlatusik..ale ja tam do toho mojho ucha nechcem nic trepat lebo ak je to ten bacil tak to len zhorsi stav..nechcem nic davat co by moho robit tej svinuche zivnu podu 😠
Babyyyyyyyyyyy viete co sa mi dnes stalooo...
Nevedela som si normalne dat utros 😠 Mala som vsetko take stihnute a suche vo vnutri ,ze sa tam tie gulicky nedali narvat..tak ja tomu nerozumiem...to sa mi este nestalo 😕
Mala niektora z vas take? 😕
@yeliel a ty si ešte nemala nikdy také suchoty,že sa tam ťažko zaviedol tampon alebo pipík? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja už hej,to je asi normálne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@yeliel ten čajovníkový olej to je prírodné antibiotikum 😎
@annamary27 nooo pipinka veru,ze nemala 😀 😀 😀 mne to tam vzdy dobre maze 😀 😀 😀 😀 teda az do dnes 😀 😀 😀
@annamary27 ten cajovnik..si mam pytat v lekarni ako cajovnikový olej? 😀 😀
@yeliel 100% čajovníkový olej.To je taká malá flaštička.Ty kedy ideš na krvičku?
@annamary27 pondelok 25 😉
@yeliel fíííha,to je tu co by dup,len to uško keby ti poľavilo,že?aby bolo všetko o.k. aj s mimi,nie je dobré mať zároven v tele zápal.
@annamary27 tak uvidime v pondelok ci bublinky zabojovali 😉
a to ucho neposlusne musime neako poriesti len neviem ako..Podla vyterov bude Dr.vediet viac tak uvidime ako rozhodne dalej,,
@yeliel odrezať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 silno-silno budem na teba myslieť a čakať na dobré správy.
@annamary27 😀 😀 😀 😀 esteze ty niesi moja Dr. 😀 😀 😀
Pekne drz palceky..to potrebujem 😉 🙂
@yeliel keď ma nechytí kŕč,tak ti budem držať aj na nohách 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@kefalinek ahoj joj to je na nervicky...ale tak teraz to uz uricte schvalila rychlo 😉