icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
22. okt 2010

@wera uff, tak pri prvej vete sa mi stiahol žaludok. Som velmi rada že je všetko v poriadku 😉 Tak nech sa manželík pekné stará čo ak znáhodou su tam naozaj 3 babatka,???? 😀 😀 😀
Mna dnes DR vypísal do roboty 😠 Moc som nechcela, ved o 2 týždne idem zas na transfer a budem chciet zas Pn-ku. Povedal že potom mi ju dá, ale teraz ju nepotrebujem, že mám liekovu prípravu. No na jednej strane má aj pravdu, ale v robote sa im to moc pačit nebude, zas mi budu musiet prvých 10 dni pn-ky platit . A čo ma po nich, nech platia. Ale chcela som ostat doma aj koli tomu, že si chcem ešte poriadne vychutnat manželíka ked je ešte doma a Noe mu dala brouka do hlavy a chcel aby sme išli niekde na par dní aspon do Tatier. No nevadí. Aspon spravím v robote poriadky....

kiara15
22. okt 2010

@wera gratulujem k dvojickam 🙂 🙂

@evasbk vidim ze si dopadla podobne ako ja az na rozdiel ze mne nevyslo 3ivf ale Ket to hadam isti 😉

evasbk
22. okt 2010

@kiara15 Ahojky, akurat som o tebe čítala v Heliosackej teme 🙂
No nevyšlo, čo už ☹ Ideme skusit ešte posledné ket a ak ani to sa nepodarí, tak na jar skusime reprodukč. imunologiu a až potom by sme ešte dali ket, podla toho aké budeme mat vysledky a či nám ešte nejaké to emb. ostane. máme 4 zamrazené, tak hadam budu ok. Potom chceme zmenit aj car.
Kedy začínaš s Ketkom??? teraz rozmýšlam čo si písala, že si daš len jedno vložit. ja som mala prvé Ket s dvoma emb. a druhé s 1 emb. a nevyšlo ani jedno, teda uchytili sa vždy ale skončilo to potratom. Mám teraz aj obavy že sa všetko zopakuje. 😒 Podla mna ak su emb. zdrave tak sa uchytia aj dve, tri ak su poškodené tak proste odídu.

kiara15
22. okt 2010

@evasbk no tak isto uchitilo sa a potratila som to preto som bola aj na druhej krvicke uz tomu nerozumiem co sa deje 😒 ja mam zamrazene 2embrika tak dufam ze aspon jedno ostane ☹

evasbk
22. okt 2010

@kiara15 Budeme spolu bojovať 🙂 kurnik ved raz sa to musí podarit. U mna su ketka uspešnejšie, tak hádam to raz dotiahnem až do konca a nie len do 5 týždna 😉 Kedy začínaš?? Ja ked som bola v stredu na sone a krvičke, tak som už 5 den krvacala a krajko povedal že to nevadí, že možme začat hned. Tak dnes už mám 3 tabletu v sebe 😉 2.11 idem na sono a pohovor a asi 7-8 . 11 by bol transfer

annamary27
22. okt 2010

@sunday1 nejak mi bolo povedomé tvoje meno,asi len z toho,že som ťa tu čítala,áno dám si aj PK,aj minule sme to mali. 😎 😎 😎

annamary27
22. okt 2010

@yeliel ahoj,tak čo ,zadovážila si si ten olejček?moja kolegynka mala bolesti ucha,predtým tam liečila aj nejakú čienu plesen a včera si dala na tamponik 1kvapku oleja,cez noc si to nechala pôsobiť a vraví,že je lepšie.

annamary27
22. okt 2010

@wera ahojky,jaj som rada,že všetko dobre dopadlo.držte sa všetci 😀 😀 😀 😀 😀 Ja teraz idem brigádovať kol domu,máme kopec popadaných listov,idem to pohrabať,aby nám trávu neudusilo,pa pá zatial a pekne oddychuj. 😉 😉 😉

wera
22. okt 2010

@evasbk nebojkaj za tie dva týždne aspoň prídeš na iné myšlienky a na víkendík do Tatier predsa ísť môžete, no nie? 😉

@kiara15 ďakujem 🙂 a držím palce aby sa Ketko určite zadarilo 🙂

@annamary27 tak si uži slniečko ešte vonku 🙂

annamary27
22. okt 2010

@wera ufff,zabila som 2muchy jednou ranou.Pomyslela som si,že si nebudem ničiť kríže a šup ho,naštartovala som kosačku a ako mi pozbieralo listy tak som aj zároven pokosila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 trvalo to síce 2hodiny,ale už mám potom a cez víkend budem mať viac času pre seba. 😉 😉 😉 😉

noe
22. okt 2010

@wera moja, joj.... normalne som sa zlakla ako citam 😒 Davajte na seba velikansky pozor. 😉

noe
22. okt 2010

@evasbk ahojky.... no dufam, ze sa nehnevas. Ja som v dobrom, ze nech ste spolu. My si obcas tak vyrazime a prideme na ine myslineky a uzivame si aktivnejsie jeden druheho a potom sa viac milujeme 😉 😀 😀

wera
22. okt 2010

@annamary27 teda si šikulka 😉 😉 😉

@noe dávame si pozor 🙂 som drahému povedala že odmietam dvíhať hocičo ťažšie a budem len ležať a oddychovať 🙂

noe
22. okt 2010

@kiara15 ahojky si nas prisla pozriet 😉 som citala v Heliosackej teme, ze ta lekari nejak prehanali a mali zmatok s tvojim HCG. Je mi luto, ze to nevyslo, ale ako pise Evka, raz musi motyka vystrelit 🙂 🙂 🙂

noe
22. okt 2010

@annamary27 si to skvele vyriesila 😀 😀 😀

noe
22. okt 2010

@wera super, nech len pekne manzelik pomaha 😉 Ved jemu sa to vrati potom na detoch 🙂

annamary27
22. okt 2010

@wera dnes sme mali v robote predavačku z knihkupectva,ktorá robí u nás v nemocnici a ked som odišla do inej miestnosti,tak vyzvedala od mojej kolegyne či som tehu,ona jej na to vraví,že nie.nie?a čo som nebodaj potratila?nie ,ona nebola ani tehotná,odvetila jej kolegyna.Bože,tie klebety mi už lezú na nervy.

evasbk
22. okt 2010

@noe ty trdlo, vobec sa nehnevám, ja som rada 😉 Len o ničom inom nehovorí 🙂 tento víkend máme oslavy v rodine. Naradšej by som išla medzi tými dvoma týždnami čo budem čakat na vysledok, lenže vtedy by asi nebolo moc vhodné sa saunovat, masírovat atd, že??

annamary27
22. okt 2010

@noe že?! 😀 😀 😀 😀 niekedy mám na to,že som žena celkom dobré nápady,hi hi.jaj,ale budem spať jak dudek,som sa narobila. 😵 😵

mirka321
22. okt 2010

@noe ahoj, my sme boli aj dnes v centre a odo dnes máme gonal zvýšený na 225 jed., kontrola v pondelok , už aj pohovor s embryologičkou...
OPU v stredu , vo štvrtok uvidíme podľ výsl.

wera
22. okt 2010

@annamary27 no klebety sú klebety... tých sa nikdy nezbavíš.... ja by som zase strašne chcela vedieť aké klebety sa šíria o mne v robotke keďže už som skoro dva mesiace doma 😀 ľudia toho iste kopec povymýšlali....

evasbk
22. okt 2010

@wera
@annamary27 baby, ja idem teraz do roboty po mesiaci a personál bol v tom že marodujem na kríže, len šefko vie o čo ide. No a kde bývaju moji rodičia, tak tam susedov to najviac trápi 😠 Vždy ked prídem na navštevu a ide okolo nejaká tá suseda, tak vždy na nejaku tu trapnu otazku musím odpovedat. 😒 Tiež mi to už lezie na nervy

yeliel
22. okt 2010

@evasbk to poznam aj ja tie debilne otazky 😠 v nasom dome su same mlade rodinky a kazdy tu ma deticky..a jedna suseda sa ma vzdy tak vysmesne pyta,ze kedy budemem mat aj mi ..
A druha ma raz tak nasrala,ked som tu mala segrinu malu ,stretla nas vonku a z usmevom na tvari sa ma pytala ci sme si adoptovali dieta ..

noe
22. okt 2010

@evasbk tak super, ze som dala chrobaka do hlavy 🙂 urcite chodte aspom na vikend, bude vam fajn 🙂 🙂 🙂
Ja normalne uvazujem, ze by som zabookovala na par dni izbu v tom penzione Ladoven, ked budeme mat OPU 🙂 Uvidim ako sa rozhodneme, ci nam bude lespie doma, len tam budu zbytocne otazky 😠

@mirka321 ahoj, som rada, ze mas dobre spravy 😵 😵 😵 A to myslis vazne, ze v tento pondelok ides do Heliosu? Tak to skocime na kavu, sa tesim 🙂 🙂 🙂 Ty brdo, aj OPU sa vam uz nebezpecne blizi. Rychlo to ubehlo 😉

@annamary27 teda, takto klebetit, ze sa niekto nehanbi...... 😠 😠 😠 ale za chvilu uz to klebetu nebudu 🙂 potom si budu lamat hlavu, ze preco si uz v 11 mesiaci a stale nerodis, ked uz teraz ta maju za tehulku 😀

mirka321
22. okt 2010

@noe no to si teda píš , že to myslím vážne , že ideme aj v pondelok.....
ale my máme v pond.sono, krv a aj pohovor s embryologičkou...

ofs
22. okt 2010

Ahojte dievčatá,
Chcem sa vás opýtať na váš názor: Keď ste boli po prenose, boli ste PN? Alebo ste radšej chodili do práce, aby ste sa zamestnali inými myšlienkami. Preto lebo to čakanie je asi najhoršie!!! Ja nemám náročnú prácu, chodím autom, a som v teplej kancli, tak neviem, či mám chodiť do práce, alebo byť PN
Ďakujem za odpovede a pekný večer

evasbk
22. okt 2010

@yeliel Niekedy mam pocit ako keby ludia mali z toho radosť ☹ ked som mala svadbu, tak sa o mne hovorilo, že sa MUSIM vydávať. Dokonca jedna suseda povedala mojej mame že už to na mne aj vidno 😀 😀 Su tí ludia sprostí.
@noe My chodíme do Lipt. Jána , do hotela čo vlastní spoločnost kde robím. Väčšinu tam ideme na rehabilitačný víkendový pobyt. Ja skor preferujem pobyt v prírode ako v meste. Ale zas na druhej strane by bolo možno aj dobre ist tam o den prv pred OPU 😉

noe
22. okt 2010

@mirka321 aj ja to myslim vazne 😀
nevadi ja si na vas pockam, ved snad nebudete u embryologicky hodinu 😉 Lebo mama bude potrebovat na obed auto, tak o tej desiatej najneskor musim odchadzat z Martina 🙂

evasbk
22. okt 2010

@ofs Ja som bola na Pn, moja robota je skor o behaní z mesta do mesta a vela vybavovačiek a dost sa aj natahujem. Ale ako ty píšeš, tak v tvojom prípade by som ostala doma len v den prenosu a potom ešte 2 dni by som ležala a potom by som radšej išla do roboty. TO čakanie je osobne pre mna to najhoršie obdobie z celeho IVF. Ale to zaleží len na tebe ako sa budeš cítit 😉

mirka321
22. okt 2010

@noe v poho... napísala som Ti do IP... 🙂