2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@annamary27 no tak ako vidím tak to zvládneš krásne 🙂 🙂 🙂 treba ho ignorovať a nech sa o neho stará a živí ho svokra 😉 😉 😉
@wera jasné,ešte som zvedavá ako to budem zvládať v praxi 😵 😵 😵 😵 😵 ,ale ignorovanie mi ide myslím celkom dobre. 😉 😉 😉 😉 dík,že si si so mnou popísala.trošku som sa ukludnila.
@annamary27 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 juj no tak som rada že už máš lepšiu náladičku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@annamary27 tak dneska oslavuj aj za nas co uz nemozme 😉
Ako ti wera super poradila, hned na uvod pravidla, to je moje to je tvoje a zvladnes to. Ked sa zatvoris do izby, tak ti tam nemoze, je to tvoje kralovstvo. 🙂 🙂 🙂 A skus sa nad to povzniest, a mozno tym, ze sa budes zaoberat nejakym svagrom, tak ani nevies ako prejde stimulka a ako budes tehulka 😉
My tiez mame trampoty so svokrovcami a sestrou, a oni nevedia, ze co teraz riesime. A celkom mi to pomaha, netrapim sa ich problemami, len sa nad nimi pousmejem, donekonecna ich pocuvam a oni sa cuduju preco som vysmiata ako slniecko 😀 😀 😀 ale aspom nemyslim na tie svoje problemy a cas rychlejsie uteka 🙂 🙂
@wera wow ake krasne cislo ti tam uz svieti 😉 za chvilu mas prvy trimester za sebou 🙂
@dejka12 velmi potisku ale BLAHOZELAM. Vyzera to slubne 😵 😵 😵
@wera to ubehne, ved len pred par dnami si este pichala vcelicky a teraz si uz krasna organizovana skupinka 😀
Juj strasne sa tesim, ze vam vysli dvojcatka, ja tak tajne dufam, ze aj nam, ale budem stastna prestastna aj za jedno zabiatko 😵 😵 😵
Inak pekny kociarik ste vybrali, mnohe tie dvojickovske mi pridu strasne siroke a tento vyzera byt fajn 😉
Babule pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
aj ja pridávam k tým tehu vírusíkom od janemari aj tie moje:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Tak toto maju mega davku,kto sa hlasy za dalsiu tehulku 😀
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 beriem vsetky do vrecka budem potrebovat 😉
@wera no 2 mesiace je uz pekne dlha doma, v praci im uz nechybas? 😀
Veru to je asi problem vacsiny dvojickovskych kocikov, ze su siroke a nedostanes sa takmer nikde. Mne sa pacia potom tie za sebou, len je pravda, ze je tam menej miesta pre babatka.
http://www.icandyuk.com/products_detail.php?id=...
Tento sme videli nedavno nazivo v parku a manzel sa tvaril dost zdesene. 😀 😀 😀 To spodne babo je hodne utlacane 😒
@wera samozrejme praca neutecie 🙂
No v UK je hodne popularny a my sme ho videli v praxi,mamicku na prechadzke v parku. Co sa tyka jazdnych vlastnosti, tak zvladol travu vpohode, ale neviem ci to spodne babo sa citi velmi konfortne, ved tam nema ziadny priestor.
Tak ale anglicania strcia aj novorodenca do buginy, takze ked uz kupia nieco taketo, tak som ich povazovala za 'normalnych' rodicov 😀 😀 😀
babuľky prajem krásnu dobrú nôcku 🙂 🙂 🙂
@noe dakujem moja za radu,aj som sa zabavila celkom fajne.dnes si začnem sťahovať veci do mojej izby a spravím si tam z toho moje královstvo. 😀 😀 😀 😀
@annamary27 dufam, ze si sa zabavila za nas vsetky abstinentky 😀 😀 😀
Za malo, a nezabudni si dat aj zamok na svoje kralovstvo a klucik nosit stale so sebou 😉 zivot nieje jednoduchy, ale my silne zeny to zvladneme a nejake problemy so svagrami, svokrami, sestrami to musi byt aby sme sa nenudili 😀 😀 😀
Bambulky, dnes sa citim velmi dobre. Vcera mi totiz znama doktorka poradila natriet si cele brusko propolisom 😉 A dnes uz takmer ziadna hrca, ziadny pichanec uz neboli, tak sa tesim, lebo mam zas kde pichaaaaaaaaaaat 😀 😀 😀 som mala take ubolene a hrcate brucho, ze som vcera brala posledne miesto a mala hlavu v smutku, ze kam pichnem dalej 🙂
@wera strasne sa tesim takze budu predsa dve no krasne zabojovali 🙂 tak to ma byt drz sa tehulka na druhu 😎
@dejka12 ahojky,trocha závidím,ale blahoželám a držím palčeky aby sa čiaročky potvrdili aj krvičkou........chcela som sa ťa opýtať či berieš aj nejaké lieky a či cítiš aj nejaké zmeny na sebe,ja idem na krvičku 26.10. ale dosť sa bojím,že nám to ani po druhý krát nevyšlo.........ale ešte sa nevzdávam 😉
@monn3
ahojcek, aj ja Ti trzim palceky, aby to vyslo.
Ja beriem utrogestan 3x2 a picham si od transferu fraxiparine, ten mi dal docent len tak preventivne.
Priznaky nemam ziadne. Asi do 6. dna od ET som mala tlak v prsiach ako pred MS ale na ten 6 den to zmizlo a necitila som vobec nic, obcas ma pichlo v maternici. Teraz sa mi zas vratil tlak do prs a inac vobec nic. A ty mas nejake pocity? Testovala si?

@wera dík 🙂 🙂 🙂 🙂 ,pravidlá bude asi dávať manžel,lebo svokra by ma asi zhltla 😠 ,keby som vyskakovala na jej prvorodeného.my bývame totiž aj s nou.Zajtra,ked pojdu do nemocky na návštevu si asi pomaly prenesiem veci z tej izby kde bude on spávať do našej,aby som tam nemusela chodiť pre šaty,lebo ja sa VžDY TAM RáNO PREZLIEKAM.,len nemám tušáka kam to poukladám.Dúfam,že bude v ponuke chutná škála alkoholu dnes,aby som sa odreagovala. 😵 😵 😵 😵 😵 Nič ,ja ho budem ignorovať jak doteraz,pozdravím ahoj-odzdravím ahoj,ja som sa za tých 13rokov ani normálne neporozprávala s ním ,lebo nemám o čom.