icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
23. okt 2010

@wera dík 🙂 🙂 🙂 🙂 ,pravidlá bude asi dávať manžel,lebo svokra by ma asi zhltla 😠 ,keby som vyskakovala na jej prvorodeného.my bývame totiž aj s nou.Zajtra,ked pojdu do nemocky na návštevu si asi pomaly prenesiem veci z tej izby kde bude on spávať do našej,aby som tam nemusela chodiť pre šaty,lebo ja sa VžDY TAM RáNO PREZLIEKAM.,len nemám tušáka kam to poukladám.Dúfam,že bude v ponuke chutná škála alkoholu dnes,aby som sa odreagovala. 😵 😵 😵 😵 😵 Nič ,ja ho budem ignorovať jak doteraz,pozdravím ahoj-odzdravím ahoj,ja som sa za tých 13rokov ani normálne neporozprávala s ním ,lebo nemám o čom.

wera
23. okt 2010

@annamary27 no tak ako vidím tak to zvládneš krásne 🙂 🙂 🙂 treba ho ignorovať a nech sa o neho stará a živí ho svokra 😉 😉 😉

annamary27
23. okt 2010

@wera jasné,ešte som zvedavá ako to budem zvládať v praxi 😵 😵 😵 😵 😵 ,ale ignorovanie mi ide myslím celkom dobre. 😉 😉 😉 😉 dík,že si si so mnou popísala.trošku som sa ukludnila.

wera
23. okt 2010

@annamary27 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 juj no tak som rada že už máš lepšiu náladičku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dejka12
23. okt 2010

@wera
Ahoj weri, dakujeme 🙂 🙂 , ja ich teraz intenzivne papam, aby bola krvicka v pondelok taka, ako ma byt 😉
Moja si ma riadne vylakala s tou vcerajsou spravou, poriadne sa setri.

wera
23. okt 2010

@dejka12 nebojkaj v pondelok bude krvička iste pozitívna, verím tomu 🙂 🙂 🙂 už sa teším na Tvoje čísielko 😉
a testíky ako vyzerajú?

dejka12
23. okt 2010

@wera
testikovala som od 5 dna po ET, ja som taky nedockavec 😉 , najprv bol len dusik, teraz ciarocka postupne silnie, tak pevne verim, ze spravicky v pondelok budu dobre.
Weri, ty ked si bola 1. krat na krv robili Ti uz aj sono, bolo uz nieco vidiet?

wera
23. okt 2010

@dejka12 ahojky 🙂 ja som bola prvý krát na sone 5 dní po potvrdení krvičky ale ešte nebolo nič vidieť, prvý krát sme videli fazuľky až 12 dní po sone 🙂

noe
23. okt 2010

@annamary27 tak dneska oslavuj aj za nas co uz nemozme 😉
Ako ti wera super poradila, hned na uvod pravidla, to je moje to je tvoje a zvladnes to. Ked sa zatvoris do izby, tak ti tam nemoze, je to tvoje kralovstvo. 🙂 🙂 🙂 A skus sa nad to povzniest, a mozno tym, ze sa budes zaoberat nejakym svagrom, tak ani nevies ako prejde stimulka a ako budes tehulka 😉
My tiez mame trampoty so svokrovcami a sestrou, a oni nevedia, ze co teraz riesime. A celkom mi to pomaha, netrapim sa ich problemami, len sa nad nimi pousmejem, donekonecna ich pocuvam a oni sa cuduju preco som vysmiata ako slniecko 😀 😀 😀 ale aspom nemyslim na tie svoje problemy a cas rychlejsie uteka 🙂 🙂

@wera wow ake krasne cislo ti tam uz svieti 😉 za chvilu mas prvy trimester za sebou 🙂

@dejka12 velmi potisku ale BLAHOZELAM. Vyzera to slubne 😵 😵 😵

wera
23. okt 2010

@noe chi no ešte vyše 4 týždne.... už by som chcela mať prvý trimester za sebou aby som bola na kľude 🙂 🙂 🙂

noe
23. okt 2010

@wera to ubehne, ved len pred par dnami si este pichala vcelicky a teraz si uz krasna organizovana skupinka 😀
Juj strasne sa tesim, ze vam vysli dvojcatka, ja tak tajne dufam, ze aj nam, ale budem stastna prestastna aj za jedno zabiatko 😵 😵 😵
Inak pekny kociarik ste vybrali, mnohe tie dvojickovske mi pridu strasne siroke a tento vyzera byt fajn 😉

wera
23. okt 2010

@noe tak je pravda že ten čas letí...už som doma skoro dva mesiace na PNke... 🙂
a neboj určite sa aj Vám zadarí a ak by to boli dvojky tak by to bola parádička, ja sa už aj docela teším 😀 a s tými kočíkmi je to sranda, sú strašne široké tak asi nie všade prejdeme dverami 😝

janemari
23. okt 2010

Babule pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

wera
23. okt 2010

aj ja pridávam k tým tehu vírusíkom od janemari aj tie moje:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janemari
23. okt 2010

Tak toto maju mega davku,kto sa hlasy za dalsiu tehulku 😀

noe
23. okt 2010

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 beriem vsetky do vrecka budem potrebovat 😉

noe
23. okt 2010

@wera no 2 mesiace je uz pekne dlha doma, v praci im uz nechybas? 😀
Veru to je asi problem vacsiny dvojickovskych kocikov, ze su siroke a nedostanes sa takmer nikde. Mne sa pacia potom tie za sebou, len je pravda, ze je tam menej miesta pre babatka.
http://www.icandyuk.com/products_detail.php?id=...
Tento sme videli nedavno nazivo v parku a manzel sa tvaril dost zdesene. 😀 😀 😀 To spodne babo je hodne utlacane 😒

wera
23. okt 2010

@noe tak v robotke im teraz veľmi chýbam, ale tak toto je pre mňa najdôležitejšie na svete takže robotka ma teraz vôbec netrápi.... 😅
ten kočík som videla aj na naších stránkach predávať ale to je podľa mňa iba vtip, to si snáď nemôže nikto ani kúpiť.... 😝

noe
23. okt 2010

@wera samozrejme praca neutecie 🙂
No v UK je hodne popularny a my sme ho videli v praxi,mamicku na prechadzke v parku. Co sa tyka jazdnych vlastnosti, tak zvladol travu vpohode, ale neviem ci to spodne babo sa citi velmi konfortne, ved tam nema ziadny priestor.
Tak ale anglicania strcia aj novorodenca do buginy, takze ked uz kupia nieco taketo, tak som ich povazovala za 'normalnych' rodicov 😀 😀 😀

wera
23. okt 2010

@noe chi to je pravda, niektorí angličania sú prinajmenšom "zvláštni" 😝

wera
23. okt 2010

babuľky prajem krásnu dobrú nôcku 🙂 🙂 🙂

noe
23. okt 2010

@wera dobru nocku aj fazulkam 😉

wera
23. okt 2010

@noe ďakujeme 🙂 🙂 🙂

annamary27
24. okt 2010

@noe dakujem moja za radu,aj som sa zabavila celkom fajne.dnes si začnem sťahovať veci do mojej izby a spravím si tam z toho moje královstvo. 😀 😀 😀 😀

noe
24. okt 2010

@annamary27 dufam, ze si sa zabavila za nas vsetky abstinentky 😀 😀 😀

Za malo, a nezabudni si dat aj zamok na svoje kralovstvo a klucik nosit stale so sebou 😉 zivot nieje jednoduchy, ale my silne zeny to zvladneme a nejake problemy so svagrami, svokrami, sestrami to musi byt aby sme sa nenudili 😀 😀 😀

noe
24. okt 2010

Bambulky, dnes sa citim velmi dobre. Vcera mi totiz znama doktorka poradila natriet si cele brusko propolisom 😉 A dnes uz takmer ziadna hrca, ziadny pichanec uz neboli, tak sa tesim, lebo mam zas kde pichaaaaaaaaaaat 😀 😀 😀 som mala take ubolene a hrcate brucho, ze som vcera brala posledne miesto a mala hlavu v smutku, ze kam pichnem dalej 🙂

martinaaaaa
24. okt 2010

@wera strasne sa tesim takze budu predsa dve no krasne zabojovali 🙂 tak to ma byt drz sa tehulka na druhu 😎

monn3
24. okt 2010

@dejka12 ahojky,trocha závidím,ale blahoželám a držím palčeky aby sa čiaročky potvrdili aj krvičkou........chcela som sa ťa opýtať či berieš aj nejaké lieky a či cítiš aj nejaké zmeny na sebe,ja idem na krvičku 26.10. ale dosť sa bojím,že nám to ani po druhý krát nevyšlo.........ale ešte sa nevzdávam 😉

dejka12
24. okt 2010

@noe
dakujem Ti velmi pekne. Aj sa sa tesim zatial len velmi opatrne, je to zvlastne ale absolutne nic necitim, ziadne priznaky. Uz nech je zajtra a viem ciselko HCG...

dejka12
24. okt 2010

@monn3
ahojcek, aj ja Ti trzim palceky, aby to vyslo.
Ja beriem utrogestan 3x2 a picham si od transferu fraxiparine, ten mi dal docent len tak preventivne.
Priznaky nemam ziadne. Asi do 6. dna od ET som mala tlak v prsiach ako pred MS ale na ten 6 den to zmizlo a necitila som vobec nic, obcas ma pichlo v maternici. Teraz sa mi zas vratil tlak do prs a inac vobec nic. A ty mas nejake pocity? Testovala si?