2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte 🙂 vy ste sa tu rozpísali 🙂
@evasbk vitaj 🙂 baby ako by ste na predchádzajúcej stránke hovorili aj o mne,je tažké niekomu hovorit že sa to nepodarilo. ☹ tiež to potom nikomu nepoviem 😒
ja som bola dnes ukončit marodku,v pondelok valím do práce-neviem či sa nezbláznim od štastia 😠
ahojte som3den po ivf a mam biely vytok jeto normalne mozem to mat od utrogestanu
@lubka0506 no prave, ze tazko to niekomu hovorit a hlavne potom pocuvat tie reci, ze neboooj nabuduce to isto vyjde. kto to nezazil, tak nevie, ze tu ziadna istota nehrozi. mozes sa aj na hlavu postavit 🙂
@mirka7582 pokial nemas svrbenie, tak je to asi z utrogestanu. vobec by som to neriesila. ak mas svrbenie radsej chod gyndovi, moze to byt mykoza alebo nieco ine.... 🙂
@wera aj ja chodim do Iscare ale v MT a tam mi hned pri prvej konzultacii robili stery citologiu a kompletku.Takze asi to zalezi od centra.Tam mi zistili zle vysledky dali mi lieky na preliecenie aby sa mohlo ist bez problemov na IVF. Ja som mala u dokiny vsetko ok v ramci normy,ale nic ma nebolelo,len sa potvrdilo ze mam nalez v maternici co uz vieme par rokov.A teraz len tufat ze cytologia bude ok aby sme nemuseli KET odlozit.Ja letim do prace pa pa
@annamary27 neboj 🙂 treba sa teraz hlavne vyhýbať prievanu, teplo sa obliekaj a dávaj si bylinkové čajíky, snáď lieky nebudú potrebné... 😉
dakujem vam hned som kludnejsia normalne som stoho bola 😠 hned som kludejsia 🙂
@yeliel nie práveže nechceli... jediný papier ktorý som od môjho dokiho doniesla bolo odporúčanie, moja predchádzajúca anamnéze ale žiadne výsledky z vyšetrení... na cyto som bola naposledy začiatkom minulého roka... no popýtam sa na to všetko, si to napíšem na papierik a zajtra keď nabehnem k doki s tým zoznamom tak sa na mňa bude pozreať... 😲 😀

@annamary27 😒 , skus nejake homeopatika a prirodnu liebu zatial...hm? mozno to zaberie...