icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

shandy
29. júl 2010

@annamary27 😒 , skus nejake homeopatika a prirodnu liebu zatial...hm? mozno to zaberie...

lubka0506
29. júl 2010

ahojte 🙂 vy ste sa tu rozpísali 🙂
@evasbk vitaj 🙂 baby ako by ste na predchádzajúcej stránke hovorili aj o mne,je tažké niekomu hovorit že sa to nepodarilo. ☹ tiež to potom nikomu nepoviem 😒
ja som bola dnes ukončit marodku,v pondelok valím do práce-neviem či sa nezbláznim od štastia 😠

mirka7582
29. júl 2010

ahojte som3den po ivf a mam biely vytok jeto normalne mozem to mat od utrogestanu

lubka0506
29. júl 2010

@ahoj mirka7582 može to byt aj od utrogestanu ale ak chceš byt kludneišia zavolaj si do centra ved po ústach ti nedajú... 😉 a daj nám potom vediet budeme aj my múdreišie 😉 a ešte drž sa 😉

shandy
29. júl 2010

@lubka0506 no prave, ze tazko to niekomu hovorit a hlavne potom pocuvat tie reci, ze neboooj nabuduce to isto vyjde. kto to nezazil, tak nevie, ze tu ziadna istota nehrozi. mozes sa aj na hlavu postavit 🙂
@mirka7582 pokial nemas svrbenie, tak je to asi z utrogestanu. vobec by som to neriesila. ak mas svrbenie radsej chod gyndovi, moze to byt mykoza alebo nieco ine.... 🙂

yeliel
29. júl 2010

@lubka0506 ahojcek...no vieme o com hovorime..ze? 😉 ..asi kazda z nas to preziva podobne..tak sa najlepsie aj vieme chapat 🙂

kefalinek
29. júl 2010

@wera mne cyto robi kazdeho pol roka obvodny doki

janemari
29. júl 2010

@wera aj ja chodim do Iscare ale v MT a tam mi hned pri prvej konzultacii robili stery citologiu a kompletku.Takze asi to zalezi od centra.Tam mi zistili zle vysledky dali mi lieky na preliecenie aby sa mohlo ist bez problemov na IVF. Ja som mala u dokiny vsetko ok v ramci normy,ale nic ma nebolelo,len sa potvrdilo ze mam nalez v maternici co uz vieme par rokov.A teraz len tufat ze cytologia bude ok aby sme nemuseli KET odlozit.Ja letim do prace pa pa

mirka7582
29. júl 2010

@shandy dakujem nie nemam svrbenie to skor ako keby bol ten vytok s vodou . no dnes mi bolo aj zle iba som obledla :-som iba 3den po et

wera
29. júl 2010

@yeliel no tak na ten 5 až 7 DC to už nestíham 🙂 teraz som nejaký 24 DC a v ďalšom cykle už stimulkujem a to im nedovolím do mňa rýpať 🙂

wera
29. júl 2010

@annamary27 neboj 🙂 treba sa teraz hlavne vyhýbať prievanu, teplo sa obliekaj a dávaj si bylinkové čajíky, snáď lieky nebudú potrebné... 😉

yeliel
29. júl 2010

@wera a kedy si mala naposledy robene cyto?...ja to uz viac nez rok?

shandy
29. júl 2010

@mirka7582 tak to bude v pohode, to aj ja som tak mala, moze to byt ten utros (utrogestan) + aj to, ze ti bolo zle, utrogestan robi svoje...len vydrzat a nech to dobre dopadne 🙂

wera
29. júl 2010

@janemari hmmmm tak už fakt neviem... ja chodím do isc. tu v ba a mne takéto nič nerobili... ani stery...iba mi brali krv, tak fakt neviem... a ani počas stimulky mi nebrali krv... fakt nechápem prečo nerobia všetky vyšetrenia všetkým narovnako, veď z toho majú peniažky....

mirka7582
29. júl 2010

@shandy tak som rada som sa zlakla ,ze je to bublinka, ale keby to bola bublinka tak by som krvacala nie??? 😕

yeliel
29. júl 2010

@mirka7582
@shandy aj ja som mala pri utrosi take jemne vytekanie 😉asi je to pri nom normalka 😀

mirka7582
29. júl 2010

@yeliel no take ako voda ???

yeliel
29. júl 2010

@wera moje a ani nechceli potebe vysledky od tvojho gyn? mozno si tam mala uz vsetko robene... 😉

mirka7582
29. júl 2010

dakujem vam hned som kludnejsia normalne som stoho bola 😠 hned som kludejsia 🙂

shandy
29. júl 2010

@mirka7582 no miri bublinka je taka malicka, ze by si ju vobec nevidela, keby odchadzala 🙂 , myslim, ze ak tak by odisla pri mrche. ale my myslime pozitivne, takze nic neodislo 😉

yeliel
29. júl 2010

@mirka7582 lovim v pamati ...no ked som sa utierala tak obcas to bolo take priezracne tusim 😀 nosila som intimku a bol tam tusim obcas na nej utros 🙂

mirka7582
29. júl 2010

@shandy velmi pekne vam dakujem ze ste mi poradili 😀 dakujem este raz

shandy
29. júl 2010

@wera @yeliel mne v centre tiez tieto veci nerobili, ale ja som poprosila mojho gynda, aby mi zobral stery na tie vsetky potvory a tak aj bolo a dobre sme urobili, lebo sme sa nakoniec trapili s ureplazmou 🙄 ,, no este ze uz to je za nami 🙂

wera
29. júl 2010

@yeliel nie práveže nechceli... jediný papier ktorý som od môjho dokiho doniesla bolo odporúčanie, moja predchádzajúca anamnéze ale žiadne výsledky z vyšetrení... na cyto som bola naposledy začiatkom minulého roka... no popýtam sa na to všetko, si to napíšem na papierik a zajtra keď nabehnem k doki s tým zoznamom tak sa na mňa bude pozreať... 😲 😀

yeliel
29. júl 2010

@mirka7582 zlatkooo...bublinka to urcite nebola 😀 😀 😀 drzim palceky aby to bolo Ok 😉 😵

mirka7582
29. júl 2010

@yeliel ano to je ono lebo beriem dve vecer 🙂

wera
29. júl 2010

@mirka7582 budem moooooc držať palčulky nech sa fazuľký krásne uhniezdia 🙂 a prídi nás potešiť pozitívnou správičkou, moc nám to dodá síl do nášho ďalšieho boja 🙂

mirka7582
29. júl 2010

dakujem vam 😀

shandy
29. júl 2010

@mirka7582 v pohode, ked sa da 🙂 , tfuj, tfuj, tfuj, nech to vyjde 😵

wera
29. júl 2010

@shandy fííííha no tak budem sa musieť polepšiť a ukázať sa asi aj u môjho dokiho mimo centra... 🙂
a tú ureu ste ako liečili?