2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@sunday1 tak si to tak dám aj ja.... Ďakujem 😉
@monicka7299
@sunday1 jaj baby ako je to nakoniec s tym duphastonom?
Inac moja mrcha nikde ...iba ma boli brucho ale aj prsia a mam take ako ked mate ovulku ,,ze priesvitny hlien 😕 to uz bude z toho mrcha...ci?
@yeliel mne mrcha došla na 31 den aj s Duphastonom... boleli ma vaječníky ale prsia nie.... taký hlien zo mňa išiel a až na ten 31. deň, keď som sa rozhodla, že si pôjdem kúpiť testík tak dorazila 😒
a nemôžeš byť tehula?...... a pred mrchou sa mi ten hlien zastavil a na druhý-tretí deň dorazila
@monicka7299 no nemozem byt tehula lebo v pondelok mi povedali ,ze hcg je 0 tak so vysadila estrofem a utrogestan a mrcha zatial nikde..
Ja som chodila do GF ale tam som uz skoncila 😀
Ahojte dievčatá! Ja som z témy Sanatórium Helios, no tam momentálne nie sú baby, ktoré stimulujú, tak som prišla nazrieť aj sem k Vám, lebo tu také spolubojovníčky sú 🙂 . Ja idem ale na moje prvé IVF... tak snáď sa môžem pridať aj k Vám🙂
@yeliel
@monicka7299 No však práve, robia aj cez víkendy, len teraz je to kvôli dušičkám zavreté. Asi všetko naplánovali tak, aby folíky nepraskali 😉
@yeliel Duphaston mi dávali od 20. do 25. DC, aby sa nezablokovala ovulácia, ale u mňa sa vedelo, že ju mám furt v 2. pol. cyklu. Na 28. DC potom príde mrcha. Čo sa toho hlienu týka, asi máš ovuláciu, nemôže byť?
@yeliel 😉
baby ako ste to mali s mrchou po et.?
@zlatanka30 ja som dostala mrchu po vysadeni utrosa asi do 3 dni a skoro som vykrvacala, ale to som asi z toho ze mi odislo aj embryko
@zlatanka30 som to napisala hrozostrasne, vykrvacala bolo obrazne
@zlatanka30 ahojte dievcata, ja som zacala krvacat 1 den po vysadeni liekov,dost silno ako pise katti77
@katti77 chcem vediet ako ju teraz dostanem.na 7 den po et som zacala krvacat co bolo presne 28 den cyklu.inac mavam tak 26 dnovy.cize teraz mi pride no vlastne neviem.dnes som uz 10 den tak by mala prist zhruba za dva tyzdne ci nie??neviem.
@zlatanka30 ja som dostala dalsiu normane ako mavam cyklus, nic sa mi nezmenilo
@katti77 takze dalsia pride normalne .dufam
@zlatanka30 no mala by, ak neberies uz ziadne lieky tak nie je dovod aby neprisla nacas
@katti77 uz neberiem.dakujem
@mimili ja chodim do heliosu tiez, a citim sa zatial ok aj ked ja si davam 187,5 jednotiek, ale toto je uz moje druhe IVF takze viem, ze ked zacnu rast vajicka tak sa nezmestim do gati a vajecniky budem riadne citi, ale nevadi, ved ak budem tehu tak to stoji za to...puregon to je nieco ako gonal?
@monicka7299 ja netusim ci to moze byt ovulka...alebo zeby som skocila na Draheho? 😀 😀 😀 😀
Poslednu mrchu som mala 25 septembra tak neviem,neviem 😝

Ahoj babule 😉 🙂
@sunday1 tak len tak dalej pekne pichaj...pichaj 😀 😀 😀 😀