2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@gabinkaa ahojky nič som necítila len tak ako keby som mala dostať mrchu ale dúfam že už nedostanem........držkám palčeky vešetkým babuľkám....... 😉 🙂
@katti77 ja som dnes netestovala rozhodla som sa že budem až v pondelok ked už dva testíky boli 2 // tak dúfam že dva neboli zlé......dám vedieť na krvičku idem iba vo štvrtok 11 tak to vtedy ešte daleko dúfam nepríde mrcha ....... 😉 😒
@kvetinka98 ja tiež nič necítim a uvažujem že si kúpim a urobím testík, len neviem ktorý deň by sa to možno mohlo prejaviť alebo či mám vydržať do 10.
@kvetinka98 aj tak dobre, vsak // vcera tam boli tak uz tam aj ostanu...ale ked budes testovat tak daj vediet 😉
ja som po prvom IVF citila take pichanie, aj ked som spontane otehu tak som to citila, ale tak 2-3 dni a potom uz nic, len presne pocity na mrchu....
@noe gratulujem..... nooooo, z Teba je riadna nosnica 😀 - držím palce aby sa embryjká rozvíjali 😉
inak.... stratili sa ikonky na IP ?
@annamary - á veď mne v podstate nemešká...Posledné 2 cykly boli 35 dňové a to je v vlastne dnes. Ale nebaví ma to, veď vieš... Dúfam, že mrcha dorazí dnes večer, aby drahý musel bez oznámenia vopred v práci ísť zajtra so mnou do BA. V pondelok by to už bol 5 deň... 😒 Mne nevyhovieš 😀
@gabinkaa nie klude si spravkaj ved ja som si robkala v priebehu dna na 6 den...dajkaj vedieť lekárne sú otvirené do pol 5
@katti77 jasné dám vedieť ...ale dôležitá bude krvička....
@nechsazadari tak to dúfame aj my.... 🙂 😉
@kvetinka98 a kedy ideš na krvičku? alebo si už bola?
@noe 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Ahojky, včera som na teba myslela celý den a nevedela som sa ta dočkat kedy podaš info o sebe. Tak je to super 9 bojovníkov, tolko som mala aj ja, no nakoniec ich ostalo 6, ale aj to pekné číslo. To že ta bolelo bruško tak to je normalne po takom OPU, ja som mala 16 vajok a tiež ma bolelo, dokonca aj zadok 😅 . Ešte ked som išla na ET, tak som to ešte cítila. A máte PK?? Ak ano, tak ak dobre počítam tak potom ET by si mala v pondelok??? To by bolo super lebo ja mám v pondelok KET 🙂
Caute vsetci, ja by som na Vas mala taku prosbu.Vidim, ze mate uz nejake skusenosti.Ja o tom citam uz strasne vela a uz mi z toho sibe.A mozno su aj odpovede na moje otazky vo Vasej konverzacii len je toho strasne vela na to aby som to teraz citala cele:(Ale prosim vas o radu.Ja sa snazim so svojim partnerom uz 3 roky a babatko a nejde to.Ja som uz bola na vysetreniach, som uplne zdrava ako buk.Takze problem bude u neho.Ma ist na spermiogram, a objednala som nas vlastne oboch do centra asist.reprodukcie.Lebo tak nejak tusim, ze aj tak tam nakoniec skoncime.Ako to cele prebieha, a ako dlho to trva?Predpokladam, ze bude mat zly spermiogram,ale myslite, ze je vacsia sanca pre mna otehotniet ked ma on problem a ja som uplne zdrava?
Ahojte, Dievčatá, napíšete mi prosím ak viete, do koľkých dní dochádza k uhniezdeniu embrya po ET? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
@ofs
toto som nasla na jednom anglickom fore...len je to v anglictine...
ale jednoducho...3dni transfer...embryo sa zacina implantovat na 5den a na 7 den je uz implantovane
pri 5 dni transfer...embryo sa zacina implantovat na 3den a na 5 den je uz implantovane...
snad to pomoze...
this is what happens in a 3dt :
1dpt ..embryo is growing and developing
2dpt... Embryo is now a blastocyst
3dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
4dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
5dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
6dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
7dpt.. Morula is completely inmplanted in the lining and has placenta cells &
fetal cells
8dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
9dpt...More HCG is produced as fetus develops
10dpt...More HCG is produced as fetus develops
11dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected on
HPT
===========
**this is what happens in a 5dt :
-1dpt ..embryo is growing and developing
0dpt... Embryo is now a blastocyst
1dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
2dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
3dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
4dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
5dpt.. Morula is completely inmplanted in the lining and has placenta cells &
fetal cells
6dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
7dpt...More HCG is produced as fetus develops
8dpt...More HCG is produced as fetus develops
9dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected on
HPT
pitipitipa ďakujem veľmi pekne, pekný večer
@ofs na zdravie...drzim palce.. 😉
Virusiky pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
ahojte holky..... tak dneska som bola na krvicku ... negativne .... 😢 😢 😢 😢 😢 tak ze nic....
@noe gratulujem ku krásnym čísielkám 🙂 🙂 🙂 verím že už všetkých 9-tim embryjkám sa bude krásne dariť 🙂 🙂 🙂
aj my sme mali 9 embryjok a vydržali krásne všetky 🙂 🙂 🙂
tie bolesti po OPU sú bežné, aj ja som ich mala, daj si kľudne tabletku proti bolesti ešte môžeš 😉
držkaj sa a teškám sa na pozitívne správičky ako sa darí embryjkám 🙂
Tak vam este prisam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
aj ja pridávam:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
vírusíky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@annamary27 no neviem kde 20 nahrabali, ale nezalezi na kvantite ale na kvalite. Aj dnes embriologicka ked sme volali, hovorila, ze spermie vybrali krasne, no ak sa embryjka nebudu vyvijat, tak to bude koli vajickam 😒 Tak len velmi dufam, aby nam ich ostalo aspom par aj na vklad aj 2 - 3 na mrazenie.