icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
15. nov 2010

@annamary27
@nechsazadari zajtra si to uzite 😉

sunday1
16. nov 2010

Dobré ránko 🙂 Tak ja si zoberiem 2 dni voľna a ráno 6.58 mi volajú z práce. No nerozhodí ma? 😠
@noe Keď si dávaš robiť predimplantačnú genetiku, tak to vidia. Záleží od toho, či si dosť zvedavá a či ti to je genetik ochotný prezradiť. Naša genetička je super, nerobí drahoty 🙂

chicca555
autor
16. nov 2010

baby poradte mi prosim nieco ucinne na hrdlo, v noci ma zacalo boliet, prechadza mi to az na priedusky ☹ ☹ ☹ dnes zacinam pichat decapeptyl, tak mam stresy, aby som nebola chora 🙄

sunday1
16. nov 2010

@chicca555 Hneď choď k lekárovi. Do OPU to bude v poriadku 😉

chicca555
autor
16. nov 2010

@sunday1 mozem teraz brat aj antibiotika?

sunday1
16. nov 2010

@chicca555 Ak je to nevyhnutné, tak áno. Kedy máš mať OPU?

chicca555
autor
16. nov 2010

@sunday1 vychadza mi to az niekedy okolo 8-10. decembra

annamary27
16. nov 2010

@chicca555 HOMEOGENE 9 ,cmúla sa každú hodinu,je to homeopatikum a keby si už kašlala,tak je velmi dobrý Stodal sirup,tiež homeopatikum. 🙂

sunday1
16. nov 2010

@chicca555 Tak to sa fakt nemusíš báť, dovtedy budeš úplne fit, len to hneď začni riešiť 😉

chicca555
autor
16. nov 2010

kocky, idem pre istotu k lekarke, nech mi cosi na to da, fakt ma tie priedusky zacinaju boliet ☹ ☹ sakra!!

kefalinek
16. nov 2010

baby tak tomuto neuverite 2.11 posielali z poistovne ziadost postou do marina a oni ju tam vraj nemaju????? to co to poslali cez australiu, uz mam nervicky v kybliku z nich, ............jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

annamary27
16. nov 2010

@kefalinek to je strašná nezodpovednosť zo strany pošty 😠 😠 😠

annamary27
16. nov 2010

@nechsazadari ahoj,už od 9tej zarezávam v robote,dnes to išlo šikovne.Som rada,že sme sa tam stretli a pokecali 😎 😎 😎 ,si taká veselá kopa ako ja 😀 😀 😀 😀 Mohli by sme mať OPU spolu,aby nám rýchlejšie a príjemnejšie prešiel čas 😀 😀 😀 😀 😀 .Kolko kliknutí si narátala ty?? 😵 😵 😵

nechsazadari
16. nov 2010

@annamary27- som rada, že si ma podľa nákoleníkov a podľa toho, ako som ti visela omotaná na nohách, spoznala. Fajn sme pokecali. Fakt teta doktorka klikala ako zdivená. Pri 40-tom kliku na pravo som prestala počítať. Ale naľavo klikla len 25 krát. Sakriš! 😠 Tak to snáď pravý vaječník utiahne v dostatočnej miere. Pri tom ako sa nám redukovali počty minule, by som najradšej mala vajíčok, ako rybka ikier. Potrebujem lieky na chamtivosť, ale veľááááá! 😀 😀 😀 😀
@franina - ďakujeme za držanie palcov. Bodaj by sme tu v "2. IVF na jeseň 2010" začali trhať rekordy a zvýšili všetky v krátkom čase pôrodnosť na Slovensku 🙂
@noe - sme si to dnes užili, odkrvili nás, porátali na tajňáča folíky a my sme sa porozprávali s @annamary konečne aj verbálne. Predpokladám, že pred OPU som ju videla posledný krát, lebo pôjde určite vajká odovzdávať kúsok skôr. Ale hádam sa stretneme až si pôjdeme dať potvrdiť srdiečka 😵 😵 😵 Noe ty už takto o týždeň budeš úplne v pohode a hľadať na nete čo pekné kúpiš drobčekovi, čóóó? 😀 😀 😀

chicca555
autor
16. nov 2010

@sunday1 vyfasovala som lieky a sirup, ze by som dovtedy mala byt fit... len budem stihat predoperacne len tak tak, lebo mam prist na krv az tyzden po dobrati lieku, aby som nemala skreslene vysledky... ach jo

annamary27
16. nov 2010

@nechsazadari moj drahý mi teraz volal,že jeho kolegynka bola u veštici a pýtala sa aj na nás a vraj povedala,že tam vidí viac ako 1bábo 😀 😀 😀 😀 jéééj,bárs by mala pravdu 😉 😉 😉 😉

sunday1
16. nov 2010

@chicca555 Čím komplikovanejší začiatok, tým lepší koniec 😉

kefalinek
16. nov 2010

prosím vas ja viem,ze vam tu skacem do reci ,len sa chcem spytat nevolali ste ktorasi dnes do heliosu martin nemozem sa tam od osmej rana dovolat 🙄

sunday1
16. nov 2010

@annamary27 Keď to videla, tak to tak aj určite bude 😉

noe
16. nov 2010

@sunday1 to som nevedela, vsade som citala, ze pohlavie sa nesmie hovrit, jedine v pripade dedicneho ochorenia na jedno pohlavie. Predpokladam, ze si to hradis sama?

@chicca555 skoro sa uzdrav 😉 😉 vsetko dobre dopadne, potvora choroba, akoby si toho nemala dost este aj ona ta otravuje 😠 😠 😠

@kefalinek to je fakt neuveritelne 😖 a ty si si volala do poistovne, ked vies, ze od nich to uz odislo?

@annamary27
@nechsazadari babule, v heliose pri sone je oproti mne nad hlavou dalsi monitor a vidim ako meria vajicka. Na kazde vajicko klikne 2x a odmeria ho. Takze predpokladam, ze 2 kliky su jedno vajicko 😉
Takze 40 ich asi nebude 😀 😀 😀 ale aj tak to vyzera na peknu urodicku 😉

@nechsazadari hahaha 😀 to sa pekne cita, ze o tyzden uz budem zhanat vybavicku 😀 bodaj by si mala pravdu, ta pridem osobne vystiskat za tvoju pravdivu vestbu 😉

noe
16. nov 2010

@annamary27 ty niesi vobec skromna 😀 😀 😀 ja len tak opatrne, ze jedno babatko postaci a ty hned dve 😀 😀 😀

noe
16. nov 2010

@kefalinek neporadim ti, mne volali vcera rano. Tak snad pracuju aj dnes. A mozno maju plno, preto nestihaju dvihat. Ak je zajtra sviatok, tak vsetko co sa da vybavit dnes asi chcu stihnut dnes.

sunday1
16. nov 2010

@noe Neviem, či sa to smie, ale mne to povedali aj minule aj teraz. Vyslovene som sa na to pýtala, v správe to neuvádzajú. Je pravda, že vedeli, že si nechcem vyberať a vlastne ani nebolo z čoho, tak v tom etický problém nie je. PiGD poisťovňa neprepláca zo žiadnych dôvodov.

annamary27
16. nov 2010

@noe , @sunday , @yeliel , @nechsazadari ,@misselka77 , @kefalinek , kočkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,tak dnes večer 10000jednotiek pregnylu a štrvtok idem na OPU 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jupijééééééééééééééééééééééééééééééééééé 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

annamary27
16. nov 2010

@noe veštica videla aj problemy s peniazmi a už mi volal drahý,že nevie vybrať peniaze z bankomatu 😉

chicca555
autor
16. nov 2010

@noe ani mi nehovor, ale tak snad toto bude uz spiet do zdarneho konca 🙂 🙂 🙂

nechsazadari
16. nov 2010

@annamary27 - jéééééj, aké parádne správičky od teba! My sme tu už poniektoré také hamoťáčky- aj mňa by potešili dvojky. Hoci jedno by som asi musela vynosiť pod pazuchou 😝 A štvrtok odovzdávate genetický matroš? Super, tak nech ho o pár dní vrátia v najlepšej kvalitke budúcej mamine a ešte nech je odložené na súrodencov! Konečne som sa dovolala do GF. Vo štvrtok ťa ešte pre šťastie popľujem, idem na kontrolu.Tááák budem držať pästičky!!! 😀 😵 😵
@noe - už teraz cítim tvoje objatie 🙂 budem sa tešiť, skoro ako keby to bolo moje!

mirka321
16. nov 2010

babenky ahojte
tak ja som dnes bola na sone a krvy a teraz mi volal Krajkovič, že som tehotná!!!!
krásny deň všetkým
viem, že sa to môže ešte zmeniť, ale veríííím 🙂

sunday1
16. nov 2010

@annamary27 Však to sú už len 2 dni 😀 😀 😀 Super správy, držím palce. Na tej veštici asi niečo bude 😉
@mirka321 Gratulujem, veľmi sa s Tebou teším 😀 😀 😀 Tak pekne začni posielať tehu vírusíky 😉

annamary27
16. nov 2010

@nechsazadari jááááááj,škoda,že nebudeme ležkať spolu,ja som taká,že cudzím sa potom neprihovorím a ležíme tam ticho jak päť peňazí 😉 určite sa na chodbe vidíme,šak ma zavolajú až okolo osmej dnu. 😵 už som písala šéfke,že na štvrtok-piatok beriem volno a potom asi PNku od pondelka,podla toho ako bude ET. 😀 😀