2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
baby poradte mi prosim nieco ucinne na hrdlo, v noci ma zacalo boliet, prechadza mi to az na priedusky ☹ ☹ ☹ dnes zacinam pichat decapeptyl, tak mam stresy, aby som nebola chora 🙄
@chicca555 HOMEOGENE 9 ,cmúla sa každú hodinu,je to homeopatikum a keby si už kašlala,tak je velmi dobrý Stodal sirup,tiež homeopatikum. 🙂
kocky, idem pre istotu k lekarke, nech mi cosi na to da, fakt ma tie priedusky zacinaju boliet ☹ ☹ sakra!!
baby tak tomuto neuverite 2.11 posielali z poistovne ziadost postou do marina a oni ju tam vraj nemaju????? to co to poslali cez australiu, uz mam nervicky v kybliku z nich, ............jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
@kefalinek to je strašná nezodpovednosť zo strany pošty 😠 😠 😠
@nechsazadari ahoj,už od 9tej zarezávam v robote,dnes to išlo šikovne.Som rada,že sme sa tam stretli a pokecali 😎 😎 😎 ,si taká veselá kopa ako ja 😀 😀 😀 😀 Mohli by sme mať OPU spolu,aby nám rýchlejšie a príjemnejšie prešiel čas 😀 😀 😀 😀 😀 .Kolko kliknutí si narátala ty?? 😵 😵 😵
@annamary27- som rada, že si ma podľa nákoleníkov a podľa toho, ako som ti visela omotaná na nohách, spoznala. Fajn sme pokecali. Fakt teta doktorka klikala ako zdivená. Pri 40-tom kliku na pravo som prestala počítať. Ale naľavo klikla len 25 krát. Sakriš! 😠 Tak to snáď pravý vaječník utiahne v dostatočnej miere. Pri tom ako sa nám redukovali počty minule, by som najradšej mala vajíčok, ako rybka ikier. Potrebujem lieky na chamtivosť, ale veľááááá! 😀 😀 😀 😀
@franina - ďakujeme za držanie palcov. Bodaj by sme tu v "2. IVF na jeseň 2010" začali trhať rekordy a zvýšili všetky v krátkom čase pôrodnosť na Slovensku 🙂
@noe - sme si to dnes užili, odkrvili nás, porátali na tajňáča folíky a my sme sa porozprávali s @annamary konečne aj verbálne. Predpokladám, že pred OPU som ju videla posledný krát, lebo pôjde určite vajká odovzdávať kúsok skôr. Ale hádam sa stretneme až si pôjdeme dať potvrdiť srdiečka 😵 😵 😵 Noe ty už takto o týždeň budeš úplne v pohode a hľadať na nete čo pekné kúpiš drobčekovi, čóóó? 😀 😀 😀
@nechsazadari moj drahý mi teraz volal,že jeho kolegynka bola u veštici a pýtala sa aj na nás a vraj povedala,že tam vidí viac ako 1bábo 😀 😀 😀 😀 jéééj,bárs by mala pravdu 😉 😉 😉 😉
prosím vas ja viem,ze vam tu skacem do reci ,len sa chcem spytat nevolali ste ktorasi dnes do heliosu martin nemozem sa tam od osmej rana dovolat 🙄
@annamary27 Keď to videla, tak to tak aj určite bude 😉
@sunday1 to som nevedela, vsade som citala, ze pohlavie sa nesmie hovrit, jedine v pripade dedicneho ochorenia na jedno pohlavie. Predpokladam, ze si to hradis sama?
@chicca555 skoro sa uzdrav 😉 😉 vsetko dobre dopadne, potvora choroba, akoby si toho nemala dost este aj ona ta otravuje 😠 😠 😠
@kefalinek to je fakt neuveritelne 😖 a ty si si volala do poistovne, ked vies, ze od nich to uz odislo?
@annamary27
@nechsazadari babule, v heliose pri sone je oproti mne nad hlavou dalsi monitor a vidim ako meria vajicka. Na kazde vajicko klikne 2x a odmeria ho. Takze predpokladam, ze 2 kliky su jedno vajicko 😉
Takze 40 ich asi nebude 😀 😀 😀 ale aj tak to vyzera na peknu urodicku 😉
@nechsazadari hahaha 😀 to sa pekne cita, ze o tyzden uz budem zhanat vybavicku 😀 bodaj by si mala pravdu, ta pridem osobne vystiskat za tvoju pravdivu vestbu 😉
@annamary27 ty niesi vobec skromna 😀 😀 😀 ja len tak opatrne, ze jedno babatko postaci a ty hned dve 😀 😀 😀
@noe , @sunday , @yeliel , @nechsazadari ,@misselka77 , @kefalinek , kočkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,tak dnes večer 10000jednotiek pregnylu a štrvtok idem na OPU 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jupijééééééééééééééééééééééééééééééééééé 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
@noe veštica videla aj problemy s peniazmi a už mi volal drahý,že nevie vybrať peniaze z bankomatu 😉
@annamary27 - jéééééj, aké parádne správičky od teba! My sme tu už poniektoré také hamoťáčky- aj mňa by potešili dvojky. Hoci jedno by som asi musela vynosiť pod pazuchou 😝 A štvrtok odovzdávate genetický matroš? Super, tak nech ho o pár dní vrátia v najlepšej kvalitke budúcej mamine a ešte nech je odložené na súrodencov! Konečne som sa dovolala do GF. Vo štvrtok ťa ešte pre šťastie popľujem, idem na kontrolu.Tááák budem držať pästičky!!! 😀 😵 😵
@noe - už teraz cítim tvoje objatie 🙂 budem sa tešiť, skoro ako keby to bolo moje!
babenky ahojte
tak ja som dnes bola na sone a krvy a teraz mi volal Krajkovič, že som tehotná!!!!
krásny deň všetkým
viem, že sa to môže ešte zmeniť, ale veríííím 🙂
@annamary27 Však to sú už len 2 dni 😀 😀 😀 Super správy, držím palce. Na tej veštici asi niečo bude 😉
@mirka321 Gratulujem, veľmi sa s Tebou teším 😀 😀 😀 Tak pekne začni posielať tehu vírusíky 😉
@nechsazadari jááááááj,škoda,že nebudeme ležkať spolu,ja som taká,že cudzím sa potom neprihovorím a ležíme tam ticho jak päť peňazí 😉 určite sa na chodbe vidíme,šak ma zavolajú až okolo osmej dnu. 😵 už som písala šéfke,že na štvrtok-piatok beriem volno a potom asi PNku od pondelka,podla toho ako bude ET. 😀 😀

@annamary27
@nechsazadari zajtra si to uzite 😉