2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@sunday1 je ale je to este horsie .... 😒
@annamary27 drzim palce a daj vediet 🙂
Ahojte, ja len som Vás chcela pozdraviť.....dlho som tu nebola 🙂
už ste všetky tehule.....tak Vám držím palce a prajem mnoho zdravíčka 😉
Ja som to momentálne vyhodila z hlavičky.....možno raz znova dostanem chuť na nejakú takúto akciu ale zatiaľ .... som psycho a to by mi neprospelo. Len neviem či by bolo lepšie hneď ísť na to aby som bola konečne tehu alebo čakať až ma takéto stavy prejdu a až potom ale vlastne tieto stavy mám z toho, že sa nedarí a to je vlastne úúúúúúplnýýý kolotoč........ ako keby som riešila či bolo skôr vajco alebo sliepka 😒 😠
@nechsazadari dakujem takze si tehulka 🙂 to je perfektne tesim sa 🙂 ja uz tu moc casto nechodim tak som vypadla z toku informacii 😉
@martinaaaaa veď aj na čo by si sem chodila 😉
@nechsazadari , ahoj moja,tak ako dopadla kontrola,tak rýchlo ma zavolali,že akurát som bola na záchode a ty na sone,nestihla si ma popluť pre šťastie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Napokon sme boli len 3 ,takže som ležkala na normálnej posteli.Aj sme si pokecali,ved po narkoze som vôbec nespala,ja som išla už zo sály totál prebratá a kecali sme až kým nás neprepustili.Zniesla som 15vajok 😉 😉 😉 😉 a zajtra po 11tej volám,že čo a ako,rozmýšlala som aj o tom hatchingu,že ked má embryo hrubší obal,že by ho natrhli,aby sa lepšie dostalo von. 😵 To sa vraj dá dohodnuť aj tak,že ked to v labáku tak vidia,že je obal hrubší,tak potom by to spravili,ak na to dám povolenie.Kočky,ktoré boli so mnou dostali aj Estrimax na zlepšenie hrúbky sliznice,tak ja som asi o.k,ked mne nedali.Manžel sa tiež vytešuje,že oproti minulému pokusu mal skoro raz tolko spermií 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 To je fantastická novinka 😉 Určite sú pekné. Držím palčeky, aby ste mali 15 embryok 😉
@sunday1 dakujéééém pekne,ty už čakáš doma po Et,či Ket?
@annamary27 Áno, ja som 5. deň po ET 🙂
@annamary27 zabudla som pekná úroda nech len len pekne do zajtra všetky zagulaťujú 😉 keď napichují vajko spermiou tak je vlastne uz napichnute a tak som si hatching osobne vylúčila ale ovplyvňovať nechcem som len amatér 😀
@cherryl uvidím čo mi zajtra povedia a či niečo navrhnu,asi sa rozhodnem až vtedy. 😎 😎 😎 minule som to nemala.
@annamary27 ahoj dlhsie som tu nebola, a co to citam ty si uz po odbere. krasna urodicka. 🙂
zelam ti nech sa krasne delia
@tinna13 dakujem ti pekne a ty/vy/ ako?
@annamary27 zatial nijako, cakam na schvalnie ziadosti v poistovni, musim to stihnut do konca roka, lebo menim poistovnu. Ale dnes som volala do poistovne, vraj to uz mam schvalene a zajtra to posielaju do posty. na buduci tyzden uz cakam mrchu, takze ak to stihnem tak iba o chlp 😒 , ale dufam, ze sa zadari
nevies co sa stane ak schvalenu ziadost nevyuzijem, prepadne mi?
@tinna13 uff,tak to ti neviem povedať ako to je v takomto prípade zmeny poisťovne 😒 asi by si sa mala spýtať v tej novej poisťovni,že ako to bude.
ahoj babule 🙂
Nove tehule tu mame? 😵
@annamary27 cavelo ako si dopadla? vsetko ok?
@sunday1 ako sa citis ty zlatko?
@noe ahoj 😉
a co ty ako? kedy mas vlastne krvicku?
@nechsazadari a ani o tebe nic neviem,,booze uz nic neviem 😀 😀 😀 😀 Kedy mas OUP alebo uz si po?
Drzim palce baby..vsetkym 😉 🙂
@sunday1 Veru selekcia je hrozny pojem. Ja si tiez neviem predstavit sa rozhodnut. Ved je to uz zive babatko, ma rucicky, nozicky..... brrrrr 😒 😒 😒
Babatko je bozi dar, a ked vam Boh pozehna 3, tak vas musi velmi lubit 🙂 drzim moc palce, nech sa bambuliatka drzia pri mamicke 🙂
@franina je mi to luto, ze ET nevysiel a este viac mi je luto, ze doktor dokaze take nieco vypustit z ust. Ved negativnym testom predsa nic nekonci a co si zacal, to si ma aj dokoncit 😠
@annamary27 gratulujem sliepocka, peknu urodicku si mala 😉
@yeliel ahojky ja som 11 den po ET a bojim sa testovat 😠 strasne sa bojim, ze tam bude len jedna palica. Tak este par dni budem zit v prijemnom presvedceni, ze som tehulka 😀 a v pondelok sa dozviem vysledok 😉 Joj,tak si zelam, aby bol pozitivny 😵 😵 😵

@sunday1 pobolieva ma hrdlo a vyzera to na nadchu... 😒 vcera som citala pokyny z Helika a tam bolo napisane, ze najmenej 3 tyzdne pred OPU nesmiem byt chora kvoli anestezii (nadcha, chripka a pod)... a mne to teraz vychadza na tie 3 tyzdne... tak neviem co a ako ☹ ☹